הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגילים לבטן

Jonathan1410

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אני מתאמן בחדר כושר כבר כמעט שנה, ואני עושה תרגילים לבטן בסוף כל אימון (3 פעמים בשבוע- כי אני בבית ספר). הייתי עושה טריפלים עם משקל (כפיפות בטן עם רגליים ב30°, 90° ו180°) הרמות רגליים לבטן תחתונה ותרגיל על ספת בטן שאני מסובב את הפלג גוף עליון כשאני מחזיק משקולת לאלכסונים. בזמן האחרון גם הייתי עושה מוסלמי ופלאנק. אני רוצה להתחיל לעבוד גם עם גלגל בין אבל בינתיים הגלגל בטן בחדכ שבור
אני רוצה לגוון קצת בתרגילים, ולהוסיף נפח לאימון בטן.
איזה תרגילים מומלץ לעשות? אני רוצה בערך 3-4 תרגילים לכל יום שאני מתאמן.
נ"ב: מעדיף תרגילים עם משקל, שאפשר לשים פלטה או משקולת חופשית, או או פולי עליון/תחתון
תודה מראש לעוזרים!

נשאר לך גם זמן להרים משקולות?
2 תרגילים, פעמיים בשבוע
די והותר

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן 3 פעמים בשבוע ואני לא מרגיש עבודה מספיק על הבטן כמו על הרגליים או החזה למשל.
אני ממש אשמח אם תיתן לי כמה תרגילים שעובדים חזק על הבטן כדי שאוכל לעשות תרגיל או שניים בסוף כל אימון, ועדיף תרגיל שיעבוד על כל הבטן ולא רק על הישר או רק האלכסונים. אם אפשר תרגילים כנגד משקולות (דמבלים/פלטות/מכונות) זה עדיף

שוב, תעבוד פעמיים בשבוע 2 תרגילים, 4 סטים, 15 חזרות
ואימוני כוח תעשה תרגילים מורכבים כמו - דדליפט, סקוואט, בנץ' ופרס

-אין צורך לעשות כמות כזו של תרגילים לבטן.

התרגילים האהובים עליי הם:

*הרמות רגליים. (על מתח, אחיזה של Chinups).
*רוורס הייפרס בבנץ', עם גומיות התנגדות. (יותר תרגיל לשרשרת האחורית, אבל סוגר את הפינות שהרמות רגליים פחות "תופרות").

הי
גם אני לא ממש ידעתי כמה תרגילי בטן אני צריך לעשות, כאשר המטרה העיקרית שלי היתה לחטב את הבטן. לפי מה שענו כאן מעלי אלו תרגילי בטן מצוינים שאפשר לעשות עם ציוד במכון הכושר, אני חיפשתי קצת תרגילי בטן שאפשר לעשות לבד באופן עצמאי גם בימים שאני לא מצליח להגיע למכון. מצאתי את האתר הזה: גו ליידי - אימון כושר לנשים, הטוב ביותר בישראל באחריות ♡ שיש בו לא מעט הסברים ומאמרים בנושא, מה דעתכם?

הי
גם אני לא ממש ידעתי כמה תרגילי בטן אני צריך לעשות, כאשר המטרה העיקרית שלי היתה לחטב את הבטן. לפי מה שענו כאן מעלי אלו תרגילי בטן מצוינים שאפשר לעשות עם ציוד במכון הכושר, אני חיפשתי קצת תרגילי בטן שאפשר לעשות לבד באופן עצמאי גם בימים שאני לא מצליח להגיע למכון. מצאתי את האתר הזה: גו ליידי - אימון כושר לנשים, הטוב ביותר בישראל באחריות ♡ שיש בו לא מעט הסברים ומאמרים בנושא, מה דעתכם?
תעשה גלגל בטן וכפיפות עם פולי עליון ואתה מסודר.

הועבר לפורום מתחילים בתזונה ואימונים

Back
למעלה תחתית