שבת שלום לכולם,
אני מעוניין לקבל מספר תשובות לגבי שינוי המשקלים, עקב כך שאני בימים אלו מחפש לשנות את התוכנית שלי.
התחלתי להתאמן לפני שנתיים אך לא בהכרח במכון, זה היה המסלול:
שחייה חצי שנה.
שחייה + ריצה (קלה של עשר דקות) עוד חצי שנה.
תרגילי בטן, יציבה, גב + ריצה (קלה של עשר דקות) + שחייה חצי שנה.
משקולות ותרגילי בטן + הליכון חצי שעה ש-12 דקות מתוכה אני רץ מהר (בדקה ה-12 ספרינט) חצי שנה.
* הזמן נמדד בצורה גסה מבחינת חודשים, ייתכן שהחסרתי או הוספתי חודש לכל מסלול אימון, אך זוהי התקופה בכלליות.
מבחינת המשקולות הקטנות, התחלתי ב-3 קילו וכעת אני ב-7.
מבחינת משקולות לרגליים, התחלתי ב-45 קילו וכעת אני ב-64.
ישנם עוד שני סוגי מכשירים שאיני זוכר את שמם (אבד הדף עם התוכנית שהמאמן בנה לי) אך מבחינתי הם פחות מהותיים כרגע.
אני מעוניין בתקופה הקרובה לעבוד ולשים דגש על היפרטרופיה ולהעלות מסת שריר.
ממקורות שונים שקראתי אני מבין שיש צורך להעלות בהדרגה במשקלים וכאן באות שאלותיי אליכם:
- כל כמה זמן עלי לשנות משקלים?
מהו פרק הזמן האיכותי ביותר שיספק תוצאות?
- אילו קפיצות במשקל עלי לבצע?
עלייה של קילו אחד, שניים, שלושה בכל פעם? (אני מאמין שיש הבדל בין עלייה במשקולות לרגליים ומשקולות לידיים, לא?).
אשמח לקבל אחווה גברית 😃
אני מעוניין לקבל מספר תשובות לגבי שינוי המשקלים, עקב כך שאני בימים אלו מחפש לשנות את התוכנית שלי.
התחלתי להתאמן לפני שנתיים אך לא בהכרח במכון, זה היה המסלול:
שחייה חצי שנה.
שחייה + ריצה (קלה של עשר דקות) עוד חצי שנה.
תרגילי בטן, יציבה, גב + ריצה (קלה של עשר דקות) + שחייה חצי שנה.
משקולות ותרגילי בטן + הליכון חצי שעה ש-12 דקות מתוכה אני רץ מהר (בדקה ה-12 ספרינט) חצי שנה.
* הזמן נמדד בצורה גסה מבחינת חודשים, ייתכן שהחסרתי או הוספתי חודש לכל מסלול אימון, אך זוהי התקופה בכלליות.
מבחינת המשקולות הקטנות, התחלתי ב-3 קילו וכעת אני ב-7.
מבחינת משקולות לרגליים, התחלתי ב-45 קילו וכעת אני ב-64.
ישנם עוד שני סוגי מכשירים שאיני זוכר את שמם (אבד הדף עם התוכנית שהמאמן בנה לי) אך מבחינתי הם פחות מהותיים כרגע.
אני מעוניין בתקופה הקרובה לעבוד ולשים דגש על היפרטרופיה ולהעלות מסת שריר.
ממקורות שונים שקראתי אני מבין שיש צורך להעלות בהדרגה במשקלים וכאן באות שאלותיי אליכם:
- כל כמה זמן עלי לשנות משקלים?
מהו פרק הזמן האיכותי ביותר שיספק תוצאות?
- אילו קפיצות במשקל עלי לבצע?
עלייה של קילו אחד, שניים, שלושה בכל פעם? (אני מאמין שיש הבדל בין עלייה במשקולות לרגליים ומשקולות לידיים, לא?).
אשמח לקבל אחווה גברית 😃
נערך לאחרונה: