הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית ABCD

Mustic5

משתמש פעיל
325
0
נק' מוניטין:
0
325
0
אני כבר לא מעלה משקלים בתוכנית FBW שלי אז החלטתי לעבור ל-ABCD חלק מהשיקולים הם גם העדפות נוחות.
הייתי ב-AB ומאז עבדתי בכמה תוכניות FBW.
מתאמן עוד מעט חצי שנה

הינה התכונית:
Sets x RepsChest:
4x6-8Incline Bench
3x8-10Flat Bench
3x8-10Wide Chest Press
3x8-10Incline Flies
2x10-12Crossover
Sets x RepsBack:
3x6-8Pull Ups
4x6-8Snatch Pulls
3x8-10V-Bar Lat Pulls
3x8-10Bent Over
2x10-12Straight Arm Pulldown
Sets x RepsLegs:
3x6-8Squat
3x5Deadlift
3x10-12Leg Press
2x10-12Leg Extension
2x10-12Leg Curl
2x10-12Calf Raise
Sets x RepsDelts / Arms / Abs
3x6-8Military Press
3x10-12Side Laterals
3x6-8Close Grip Bench
2x10-12CB Tri Extension
3x8-10Barbell Curls
3x15HLR / Decline Crunch

לקחתי את התוכנית מהפורטל וערכתי כמה שינויים.
דרך אגב אפשר להכניס פוש פרס במקום המיליטארי בגלל האפקט המתפרץ שלו.

נערך לאחרונה:
אבל אתה לא מבין שאני לא יכול להעלות משקל מאימון לאימון!
כל עוד אתה מתאמן מתחיל אתה כן יכול להעלות משקל מאימון לאימון.
זה תלוי במספר החזרות, הנפח ובתוכנית בכלל. זה שעשית תוכנית עם 100 מכונות, 5000 חזרות ו-400 סטים לא אומר כלום על SS. זה גם נוגע לשינה ולתזונה.
תאכל בפלוס קלורי של 500 (ולפי תפריט מדוייק- לא מחפפים ארוחות), 2 גרם חלבון על כל קילו (עם SS כדאי 2.5 גרם לקילו), גרם שומן לקילו והשאר פחמימה. תשן 8 - 9 שעות בלילה ותראה איך שזה עובד.
כי הוא עשה FBW עם מכונות שיש להן קפיצות של 10 ק"ג, עשה 12 חזרות 3 סטים, 50 מכונות כל אימון ולא הבין איך הוא לא עולה.

כל עוד אתה מתאמן מתחיל אתה כן יכול להעלות משקל מאימון לאימון.
זה תלוי במספר החזרות, הנפח ובתוכנית בכלל. זה שעשית תוכנית עם 100 מכונות, 5000 חזרות ו-400 סטים לא אומר כלום על SS. זה גם נוגע לשינה ולתזונה.
תאכל בפלוס קלורי של 500 (ולפי תפריט מדוייק- לא מחפפים ארוחות), 2 גרם חלבון על כל קילו (עם SS כדאי 2.5 גרם לקילו), גרם שומן לקילו והשאר פחמימה. תשן 8 - 9 שעות בלילה ותראה איך שזה עובד.

כי הוא עשה FBW עם מכונות שיש להן קפיצות של 10 ק"ג, עשה 12 חזרות 3 סטים, 50 מכונות כל אימון ולא הבין איך הוא לא עולה.
או שהוא סתם מפחד או שהוא בכלל לא רוצה.
אין כזה דבר לא יכול.

• פותח/ת השרשור
מה אני אגיד לך אני פשוט לא מצליח להעלות תמשקל..
כל פעם שאני מנסה אני לא מגיע לחזרות שצריך ואני סתם נכשל לפני.

ולא עשיתי FBW עם מכונות, 3x12 והזיוני שכל שההוא כתב שם.
הינה מה שעשיתי:
סקוואט 2x8
בנץ' 4x8
חתירה 4x8
פרס 4x8
סטיף דדליפט 2x8
כפיפת מרפק 2x10
תאומים 2x10

נערך לאחרונה:

הינה מה שעשיתי:
סקוואט 2x8
בנץ' 4x8
חתירה 4x8
פרס 4x8
סטיף דדליפט 2x8
כפיפת מרפק 2x10
תאומים 2x10
אין סיבה שלא תצליח להעלאות משקלים אם תעשה מה שכתוב לפי הספר אחי.
תישן טוב, תאכל טוב ותתאמן טוב ואתה תראה שאתה תעלה משקלים.

אם אתה בכל זאת לא רוצה, תלך על AB 4 פעמים בשבוע

הינה מה שעשיתי:
סקוואט 2x8
בנץ' 4x8
חתירה 4x8
פרס 4x8
סטיף דדליפט 2x8
כפיפת מרפק 2x10
תאומים 2x10
וזו בדיוק הסיבה שאתה לא מעלה. אני לא מצליח לעשות בנץ', פרס ומתח באותו אימון, אז יש לך כאן כפיפת מרפקים, פרס, חתירה ובנץ' באותו אימון = עומס מאד גדול בפעם שגורר עייפות גדולה. למה סטיף דדליפט למתחיל? וכל זה באותו אימון? ולמה תאומים אם יש לך כבר סקוואט ודד?
חוץ מזה שבלי קשר לעובדה שזה גדול מדי שפוגע בהעלאת משקלים בצורה חדה, יש לך 4 תרגילים לידיים (פרס, בנץ', חתירה, מרפקי), 4.5 לגב (דד, סקוואט, בנץ', חתירה, וגם טיפה פרס), 3 לרגליים (סקוואט, דד, תאומים), איך אתה מצפה להעלות משקלים כשכל זה באותו באימון בטווח של 8 - 10 חזרות? מעלים כשיש 5 חזרות, אם זה 8 אפשר בסקוואט ודדליפט בנפח כולל קטן, אבל זו תוכנית עמוסה מדי מבחינת חזרות ותרגילים להעלאת משקלים קבועה.
ושוב-
תאכל בפלוס קלורי, תעשה SS (ולא FBW אחר) ותישן טוב. אתה מתווכח סתם בלי שום ידע והיגיון.

• פותח/ת השרשור
וזו בדיוק הסיבה שאתה לא מעלה. אני לא מצליח לעשות בנץ', פרס ומתח באותו אימון, אז יש לך כאן כפיפת מרפקים, פרס, חתירה ובנץ' באותו אימון = עומס מאד גדול בפעם שגורר עייפות גדולה. למה סטיף דדליפט למתחיל? וכל זה באותו אימון? ולמה תאומים אם יש לך כבר סקוואט ודד?
חוץ מזה שבלי קשר לעובדה שזה גדול מדי שפוגע בהעלאת משקלים בצורה חדה, יש לך 4 תרגילים לידיים (פרס, בנץ', חתירה, מרפקי), 4.5 לגב (דד, סקוואט, בנץ', חתירה, וגם טיפה פרס), 3 לרגליים (סקוואט, דד, תאומים), איך אתה מצפה להעלות משקלים כשכל זה באותו באימון בטווח של 8 - 10 חזרות? מעלים כשיש 5 חזרות, אם זה 8 אפשר בסקוואט ודדליפט בנפח כולל קטן, אבל זו תוכנית עמוסה מדי מבחינת חזרות ותרגילים להעלאת משקלים קבועה.
ושוב-
תאכל בפלוס קלורי, תעשה SS (ולא FBW אחר) ותישן טוב. אתה מתווכח סתם בלי שום ידע והיגיון.
לקחתי אותה מ-BB.com
ו-SS לא מתאים לי בגלל שאני לא יכול לעשות כל כך הרבה אימוני רגליים ועם משקלים גדולים

לקחתי אותה מ-BB.com
ו-SS לא מתאים לי בגלל שאני לא יכול לעשות כל כך הרבה אימוני רגליים ועם משקלים גדולים
95% מהתוכניות שם חרא בגלל שהן נבנו על ידי סתם גולשים דבילים.
ולמה לא? יש לך 3 אימונים בשבוע- ראשון אימון, שני מנוחה, שלישי אימון, רביעי מנוחה, חמישי אימון שישי + שבת מנוחה (דוג' למודל). פשוט מאד.
ואם אתה חושב שמבחינה פיזית לא תצליח, תתחיל כבר במקום לחפור ותראה שזה עובד פרפקט

• פותח/ת השרשור
95% מהתוכניות שם חרא בגלל שהן נבנו על ידי סתם גולשים דבילים.
ולמה לא? יש לך 3 אימונים בשבוע- ראשון אימון, שני מנוחה, שלישי אימון, רביעי מנוחה, חמישי אימון שישי + שבת מנוחה (דוג' למודל). פשוט מאד.
ואם אתה חושב שמבחינה פיזית לא תצליח, תתחיל כבר במקום לחפור ותראה שזה עובד פרפקט
הבעיה שיש לי מינמום 4 אימוני כדורגל עם תוספות לפעמים של עוד אימונים

הבעיה שיש לי מינמום 4 אימוני כדורגל עם תוספות לפעמים של עוד אימונים
אימון כדורגל הכוונה אימון בקבוצה או סתם לצאת לשחק בשכונה?
אם אתה בקבוצה אז תחליט- כדורגל או חדר כושר. זה פוגע לך בהתאוששות, בעלייה במשקלים, יכול לגרור שברי מאמץ ועוד ועוד. זו גם סיבה הגיונית למה לא הצלחת להעלות משקלים מאימון לאימון בנוסף לכל השאר.

• פותח/ת השרשור
אימון כדורגל הכוונה אימון בקבוצה או סתם לצאת לשחק בשכונה?
אם אתה בקבוצה אז תחליט- כדורגל או חדר כושר. זה פוגע לך בהתאוששות, בעלייה במשקלים, יכול לגרור שברי מאמץ ועוד ועוד. זו גם סיבה הגיונית למה לא הצלחת להעלות משקלים מאימון לאימון בנוסף לכל השאר.
אימונים בקבוצה. אבל מזה קשור לפלג גוף עליון? זה קשור רק לתרגילי רגליים.

אימונים בקבוצה. אבל מזה קשור לפלג גוף עליון? זה קשור רק לתרגילי רגליים.
זה קשור. לא משנה איזה אימון אתה עושה, אתה תפגע בהתאוששות של אימון אחר. כמו שלא מוסיפים אירובי ב-SS כי זה פוגע בהתאוששות, ככה לא מוסיפים בתוכניות אחרות (אלא אם כן הן קלות ברמות על).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית