הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כבר חודש וחצי ב ss

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
אני מתאמן כבר שנה וחצי במכון כושר בתכניות ab וכאלה חזרות בין 8 ל 10 תרגילים מבודדים ולא מבודדים האמנם אחרי שנה וחצי כן היה שינוי קטן בגוף ומיכוון שזה התפרץ על שנה וחצי אף אחד לא שם לב שגדלתי ,
עכשיו שהתחלתי את התכנית ss ואני רק חודש וחצי בתכנית כבר עכשיו אנשים שאני מכיר שמים לב שאני גודל ככה שלכל אלה שיש להם ספק , אל תהיו בספק עשו ss

D: חשוב לציין שאני עושה את התכנית לא בשביל כוח אלה נטו בשביל מסה והיא נותן את השרות טוב מאוד , גם הגמישות שלי השתפרה מאוד וגם הכוח ביום יום ממש מורגש .
בקיצור כימעט רציתי להפסיק להתאמן שראיתי שאין תוצאות וחשבתי שאפשר רק עם סטרואידים מזל שנכנסתי לפורום הזה ונתתי צ'אנס אחרון .

עריכה: גם האימון עצמו ממש כייף , כל פעם לבוא עם דרישה חדשה למשקלים חדשים וכל הזמין יש לך מטרה לשאוף אליה שנראת לעיין על המוט וזה ממש נותן מוטיבציה להתאמן ,

נערך לאחרונה:
מסכים עם כל מילה, האימון הוא תענוג, הכוח משתפר פלאים, וגדלים מצויינים!
מה גם שזה כיף להרים משקלים וזה עושה אחלה פוזה וכבוד מול הליצנים והשחיפונים של המכון..
אין לי מושג למה הייתי נרתא מss, התאהבתי בתוכניות כוחחח!!!

אמשח עם תוכל להעלות תמונות לפני התוכנית ותמונות עדכניות

• פותח/ת השרשור
אני לא מאלה שמעלים תמונות, אבל יש בפורום כאלה של לפני ואחרי לא ?

Back
למעלה תחתית