הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה| כאבים/דלקת (בשורש כף היד)

justlbs

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
0
155
0
שלום

יום חמישי התחיל להיות לי כאבים ביד שמאל בשורש כף היד באותו יום לא הייתי בחדר כושר אבל עשיתי סתם כזה מתח בבית אני תמיד עושה ופתאום אחרי כמה שעות כאב לי בקטנה בשורש כף היד יכלתי להזיז וכל ה וטיפה כאב.
יום שישי הלכתי לחדר כושר התאמנתי עם זה וכל זה חשתי טיפה כאב כשעשיתי מקבילים לא יכלתי לעשות אז החלטתי להפסיק את האימון

עכשיו כבר זה ממש כואב הלכתי היום לאורטופד הוא אמר שנתפס כנראה איזה גיד או יש דלקת או משו, וגם לא להתאמן איזה 10 יום עד שבועיים ככה.

מה שמוזר זה שזה קרה לי לפני 3 חודש בערך וגם ביד שמאל אולי אפילו זה קרה לי 3 פעמים ותמיד ביד שמאל אני זוכר את זה אבל הפעמים הקודמות לא כאב ממש כמו עכשיו...

ממה זה נובע איך זה קורה ? יש מתיחות מיוחדות שצריך לעשות לפני מתח לשורש כף היד..
ואם יש דרך לטפל בזה.

זה יכול לקרות ממיליון דברים, אפילו מפוזיציה לא טובה של היד על עכבר המחשב או המקלדת.

לי אישית נגינה בגיטרה עוזרת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הסרטון שהבאת זה מה לעשות כדי למנוע את זה (מתיחות) או מה לעשות אחרי שזה קורה..?
כי קשה לי לעשות את זה , זה כואב.

שבוע מנוחה טוטאלית!
אחרי שבוע תחזור לאימון 70-80% מהמשקלים ותבדוק אם ממשיך...
אל תהיה מטומטם כמוני, לא הפסקתי וכנראה שגרמתי נזק כי אני סובל כבר מעל שנה וחצי מדלקות באות והולכות...
אני לא רופא ולא בטוח שהכאבים שלנו נובעים מאותו מקרה אבל ככה או ככה אני ממליץ על מנוחה...
במידה וזה דלקת כמו אצלי לי עזר רק חודשיים מנוחה טוטאלית +ארקוקסיה 90+ כדורי שום וכורכומין...
(פתחתי על זה פוסט פעם...)

• פותח/ת השרשור
שבוע מנוחה טוטאלית!
אחרי שבוע תחזור לאימון 70-80% מהמשקלים ותבדוק אם ממשיך...
אל תהיה מטומטם כמוני, לא הפסקתי וכנראה שגרמתי נזק כי אני סובל כבר מעל שנה וחצי מדלקות באות והולכות...
אני לא רופא ולא בטוח שהכאבים שלנו נובעים מאותו מקרה אבל ככה או ככה אני ממליץ על מנוחה...
במידה וזה דלקת כמו אצלי לי עזר רק חודשיים מנוחה טוטאלית +ארקוקסיה 90+ כדורי שום וכורכומין...
(פתחתי על זה פוסט פעם...)

תודה אלירן , ואני עוד יום למחרת כפי שרשמתי באשכול המשכתי להתאמן למרות שהיה טיפה כאב ואז הוא החמיר..
אני כבר שבוע לא מתאמן ושם תחבושת אני כבר מרגיש החלמה. אך יש ממש טיפה כאב אני אחכה עוד כמה ימים : >.
ולאט לאט אעלה את המשקלים.
יש לך מתיחות מיוחדות שאתה עושה לשורש כף היד לפני התחלת אימון כדי למנוע זאת?

שלום,

אני סובל מאותם הכאבים כאשר אני עובד על היד הקדמית. אני עובד בעיקר עם W ושם מרגיש את הכאבים.
האם אתם חושבים שצריך להפסיק עם המוט ולהעבור לדאמבלים?

תודה!

שלום,

אני סובל מאותם הכאבים כאשר אני עובד על היד הקדמית. אני עובד בעיקר עם W ושם מרגיש את הכאבים.
האם אתם חושבים שצריך להפסיק עם המוט ולהעבור לדאמבלים?

תודה!

קרה לי אותו מקרה כמו שלך. דאמבלים אכן עזרו. תחפש את התרגיל שלא יכאיב לך. ואם זה כן כואב אז אל תמשיך.

קרה לי אותו מקרה כמו שלך. דאמבלים אכן עזרו. תחפש את התרגיל שלא יכאיב לך. ואם זה כן כואב אז אל תמשיך.
אתה יכול בבקשה להמליץ לי תרגילים שאתה עושה ליד הקדמית עם דאמבלים?
אני יודע שיש המון, אבל הייתי רוצה לשמוע את דעתך. תודה!

אתה יכול בבקשה להמליץ לי תרגילים שאתה עושה ליד הקדמית עם דאמבלים?
אני יודע שיש המון, אבל הייתי רוצה לשמוע את דעתך. תודה!

כפיפות מרפקים עם דאמבלים בכיסא כומר זה מה שאני עושה,
כמובן שיש עוד תרגילים שלא מכאיבים לי. אבל דווקא את זה אהבתי.
תחפש כל תרגיל שלא מכאיב לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית