הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שפעת (כנראה) ואימונים

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
כעיקרון יש לי את התסמינים של שפעת (כאב בשרירים, חולשה, חום, טיפה שיעול ועייפות), אבל ברגע שאני לוקח קולדס אני מרגיש יותר טוב- יש לי כוח ללכת, לא ממש חלש, הכאב בשרירים ממש קטן והעייפות חלשה בהרבה, גם לא קר לי (מוריד חום).
רציתי ללכת עם זה לאימון כי אני מאמין שאני יכול להתאמן ולא רוצה להפסיד עכשיו אימונים.
מה דעתכם? שווה לנסות או שזה יכול להיגמר לא טוב? אם אני לא אצליח אימון כבד אני אוריד משקלים, אבל ממש חשוב לי להגיע.
תודה לעוזרים 😃
בן 14

מניסיון האימונים שלי, הרבה פעמים עדיף לקחת יום מנוחה, ולהתאושש טוב מאשר להתאמן ולמרוח את המחלה על תקופה ארוכה יותר.

• פותח/ת השרשור
גם אני עשיתי את הטעות הזאת פעמיים...אל תעשה את זה, אתה תרגיש באימון יחסית חרא והוא יהיה די מבאס, אפילו אם לא אתה תרגיש בבית אחרי האימון ממש חרא, ותהיה חולה יותר זמן עדיף באמת להשאר בבית.

מתחזקים במנוחה, לא באימון. אם אי אפשר להתאושש מאימון, אז מה הטעם לעשות אותו?

אני לא מוצא את זה יעיל להתאמן במצב כזה.
ועוד עם חום.
בקושי אפשר לזוז, אז להרים משקולות?

• פותח/ת השרשור
גם אני עשיתי את הטעות הזאת פעמיים...אל תעשה את זה, אתה תרגיש באימון יחסית חרא והוא יהיה די מבאס, אפילו אם לא אתה תרגיש בבית אחרי האימון ממש חרא, ותהיה חולה יותר זמן עדיף באמת להשאר בבית.
נשארתי בבית אתמול והיום אני כבר בסדר.
מתחזקים במנוחה, לא באימון. אם אי אפשר להתאושש מאימון, אז מה הטעם לעשות אותו?
אוקיי, תודה 😃 היום אני מרגיש ממש טוב- טיפ טיפה חולה ועייפות (לא משפיע עליי כעיקרון- אני יכול ללכת ולתפקד מעולה, פשוט לא ישנתי לילה שלם בלילה הקודם, ולצערי הלילה האחרון לא הספיק כדי לפצות על מחסור השינה אז יש טיפה עייפות), טמפ' מעולה (36.5), אין כאבים ורק טיפה שיעול (פעם בכמה שעות שיעולון).
לדעתי אני אלך היום לאימון 😃
אני לא מוצא את זה יעיל להתאמן במצב כזה.
ועוד עם חום.
בקושי אפשר לזוז, אז להרים משקולות?
אוקיי תודה 😃
תקרא מה שרשמתי בציטוט מעליך. לדעתך יש טעם ללכת היום לאימון או לחכות למחר שאני בוודאות אבריא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית