הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביקורת אימון - מסה + אירובי

SuperSetGuy

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
היי,
אני עושה עכשיו אימון שמטרתו היא בעיקר חיטוב ושריפת שומנים, כאשר בו זמנית לשמור על מסת שריר.

האימון בנוי מסופרסטים, כאשר בכל סופרסט יש תרגיל התנגדות ותרגיל אירובי (נלקח מאימוני HIIT).

אשמח לקבל דעה האם האימון טוב וכיצד ניתן לשפר.

אני רק מזכיר שלא מדובר באימון לבניית מסה (!) אלא לחיטוב.

האימון - http://www.imuni.co.il/Workout/230

רוב תודות!

שלום,

האם אתה רשום לחדר כושר?

אין דבר כזה תוכנית לחיטוב ושריפת שומנים. "שורפים שומנים" במטבח, על ידי מאזן קלורי שלילי: הוצאה קלורית גדולה יותר ממה שהגוף דורש.
לכן, בשביל לרדת במשקל, אתה צריך בראש ובראשונה תפריט תזונה מסודר ורק לאחר מכן תוכנית אימונים. אם אתה לא מתאמן בחדר הכושר, תנסה להתאמן בתרגילים שתוכל לעלות איתם התנגדות עם הזמן. לדוגמה, מתח עם תיק גב שמלא בכל מיני דברים. לחילופין, מכרעים עם שקיות שבהן יש משקל כולשהו.

כמו שמשה אמר- אתה צריך דבר ראשון תפריט בשביל חיטוב עם מאזן קלורי שלילי, יש לך תפריטים מוכנים בפורטל לפי משקלים או שאתה יכול לבנות לעצמך אחד עם מחשבון קלוריות, תזכור שצריך 2 גרם חלבון פר קילו

• פותח/ת השרשור
אני אכן לא מתאמן בחדר כושר, אלא באימון ביתי.

תודה על העצות - אנסה לשפר את האימון עם יכולת להעלות משקלים (בחלק מהתרגילים זה אפשרי גם באימון הזה).

ושוב תודה!

Back
למעלה תחתית