מתי אתם נכנסים לחיטוב......?

HallucinogeN

משתמש קבוע
1,912
396
נק' מוניטין:
2,836
1,912
396
מממממ..... אני עכשיו יושב על 14% שומן ובא לי להיות 9% ככה עד סביבות אמצע-סוף יוני.
מה אתם אומרים להתחיל עוד שבוע-שבועיים שבוע נייטרלי ואז לעוף על החיטוב......?

ונגיד עכשיו יוני-יולי ואני חטוב, מה אתם עושים? מסה מבוקרת? נייטרלי?

וסעמק, למרות החור בכיס אין ספק שכיף לדפוק כל שבוע לאפות, בורגרים, לאכול בלי חשבון ובאופן כללי לראות את הפרצוף הנדהם של הסובבים מהכמות שנכנסת לי לקיבה. לא לאכול חזה עוף אלא אם הוא בא בתור 4-5 שניצלים עסיסיים עם מרק קטשופ+מיונז \ חומוס...לסיים תוך יומיים-שלוש חצי קילו חומוס וחבילת פיתות בתור ה"השלמת חורים תזונתיים".......

מה איתכם, נכנסים\נכנסתם כבר לחיטוב?

בחיטוב כבר קרוב לחודש עם מעדיות קטנות......
עד הקיץ נהיה דוגמן למידות גדולות 😃

קשה באימונים[ובמטבח] -קל בים!!

אני כבר מתאמן 9 חודשים על מסה אבל לא התאמנתי נכון.... לא עבדתי על תזונה בכלל... הייתי אוכל מלא מלא חטיפים...
התחלתי את העניין של התזונה לפני 3 ימים XD אני נכנס לזה חזק זה כמו להתחיל עכישו מ 0 בשבילי... לא ידוע גם כמה העליתי כי העליתי הרבה שומן בגלל החטיפים.... מה אתם ממליצים לי לעשות? ( תראו זה לא שאין לי שרירים בכלל- אני עושה בנץ' פרס 58 קילו ( כולל מוט) ( מוט שוקל 18 ושם בכל צד 20 קילו) ויד קדמית אני עושה כבר 12.5 ( היקף יד קר 33))
בקיצור יש לכם אולי עצות להביא לי? כמו מה לעשות עכשיו?
ותראו עוד משהו- אני יום חמישי טס לאיטליה לשבוע. ותהיה לי בעיה לעבוד על תזונה... כי כל מה שאוכלים שם זה חטיפים ( במשך היום אין עוד הרהב אופציות הכל שם יקר חח) גלידות ופיצות לפחות פעמיים ביום.... מה לעשות?

מתחיל חיטוב סוף החודש על מספר תלת ספרתי 😃
כרגע 96 קילו 16% שומן

אני כבר מתאמן 9 חודשים על מסה אבל לא התאמנתי נכון.... לא עבדתי על תזונה בכלל... הייתי אוכל מלא מלא חטיפים...
התחלתי את העניין של התזונה לפני 3 ימים XD אני נכנס לזה חזק זה כמו להתחיל עכישו מ 0 בשבילי... לא ידוע גם כמה העליתי כי העליתי הרבה שומן בגלל החטיפים.... מה אתם ממליצים לי לעשות? ( תראו זה לא שאין לי שרירים בכלל- אני עושה בנץ' פרס 58 קילו ( כולל מוט) ( מוט שוקל 18 ושם בכל צד 20 קילו) ויד קדמית אני עושה כבר 12.5 ( היקף יד קר 33))
בקיצור יש לכם אולי עצות להביא לי? כמו מה לעשות עכשיו?
ותראו עוד משהו- אני יום חמישי טס לאיטליה לשבוע. ותהיה לי בעיה לעבוד על תזונה... כי כל מה שאוכלים שם זה חטיפים ( במשך היום אין עוד הרהב אופציות הכל שם יקר חח) גלידות ופיצות לפחות פעמיים ביום.... מה לעשות?

כלום...אתה בחופשה בחו"ל, תיהנה. אל תשכח גם, שבטיול הולכים הרבה מאד. אז אל תהרוס לך את הטיול בחיפושים אחר שימורי טונה וברוקולי:s59:. כשתחזור, תקרא את מדריכי החיטוב והתזונה שנעוצים בפורומים הרלוונטים.

כן אבל אני עובד על מסה לא על חיטוב... זה אומר שסתם יצטברו אצלי אחוזי שומן עכשיו שאחר כך יהיה לי קשה להילחם איתם בחיטוב X_X

כן אבל אני עובד על מסה לא על חיטוב... זה אומר שסתם יצטברו אצלי אחוזי שומן עכשיו שאחר כך יהיה לי קשה להילחם איתם בחיטוב X_X
אתה מדבר שטויות וזה ברור שלא קראת את הנעוצים.גם אם תאכל 4000 קלוריות ביום(4 פיצות משפחתיות לבד) למשך ה שבוע הזה(מה שלא נראה לי)אתה תעלה מקסימום קילו שומן

מממממ..... אני עכשיו יושב על 14% שומן ובא לי להיות 9% ככה עד סביבות אמצע-סוף יוני.
מה אתם אומרים להתחיל עוד שבוע-שבועיים שבוע נייטרלי ואז לעוף על החיטוב......?

ונגיד עכשיו יוני-יולי ואני חטוב, מה אתם עושים? מסה מבוקרת? נייטרלי?

וסעמק, למרות החור בכיס אין ספק שכיף לדפוק כל שבוע לאפות, בורגרים, לאכול בלי חשבון ובאופן כללי לראות את הפרצוף הנדהם של הסובבים מהכמות שנכנסת לי לקיבה. לא לאכול חזה עוף אלא אם הוא בא בתור 4-5 שניצלים עסיסיים עם מרק קטשופ+מיונז \ חומוס...לסיים תוך יומיים-שלוש חצי קילו חומוס וחבילת פיתות בתור ה"השלמת חורים תזונתיים".......

מה איתכם, נכנסים\נכנסתם כבר לחיטוב?

אני גם בערך על 14% אחוז עכשיו אני רוצה להיות ב8 עד הקיץ אז אני מתחיל בערך עוד חודש חיטוב אצלי ילך מהר יספיק חודש או חודש וחצי. לגבי יולי אוגוסט ככה אני בדרך כלל מנסה לשמור על מאזן נייטרלי-חיובי בקטנה למה בחופש קשה להשתפר כי אין לך מסגרת ואין לך זמנםי קובעים לכלום ואתה נוסע לפה לשם ישן םפה ושם ואז האימונים נפגעים אבל צריך לחיות.

עד עכשיו זה היה ב20% אני יותר לא עושה את זה ומקווה לא לעבור את ה15-16% (כן בטח.. 🤫)

חח אני לא חושב אל כאלה דברים ביכלל אני בתקופת מסה (נקייה) עליתי כבר 8 קילו ו0.1% באחוזי שומן חח
אני םשוט רוצה לקבל קצת נפח בשביל הקיץ.. 🤘
ואז להמשיך מאסה:161bd:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית