הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחיל לפני צבא מעוניין לשפר כושר

• פותח/ת השרשור Ahlan
  • פורסם בתאריך

Ahlan

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שנה הבאה אני מתגייס לצה"ל ומאוד רוצה לשרת ביחידה קרבית.
אני שוקל כיום 67 קילו והגובה שלי הוא כ187 סננטימטרים.. שחיף אני יודע ;maeq
כבר כמעט חצי שנה שאני בחדר כושר, עושה ריצות ומתאמן, משפר תוכנית אבל רואים תוצאות מזעריות...
גם לקחתי גיינר למשך חודש בגלל שהיה לי קשה לעלות במשקל, לא היה לי תפריט ולא אכלתי מסודר.. הגיינר לא פתר את הבעיה ולא עזר

אני רוצה לגדול ולהשמין ולפתח כושר. אני חושב שהבעיה שלי היא בתזונה ואני לא יודע מה לאכול.
יש לי הרבה מוטיבציה ואני מוכן ללכת 4 פעמים בשבוע לחדר כושר אבל אין לי מושג מה לעשות ומה מתאים לי,
כדאי לקחת מדריך כושר ל10 אימונים ככה שיכוון אותי? יש לי שנה עד הגיוס ועוד מעט מתחילים האימונים והגיבושים ואני חייב להשתפר בכושר

קראתי פה בפורום על חיטוב ומסה אבל אין לי מושג איך זה הולך.. יש תהליך קבוע שכדאי לעשות? מישהו יכול להמליץ?
ואיך אני יכול להעלות במשקל במקביל לאימוני כושר ולהתחיל להתפתח? כמה שיותר מהר?

אם אתה גר באזור תל אביב אתה מוזמן לבוא להכנה לצבא של קרוספיט תל אביב אם אתה רוצה לשמוע עוד פרטים אשמח לתת

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה כושר קרבי

אתה לא אוכל מספיק אתה מודע לבעיה.

יש הרבה מידע בפורטל קילוגרם. תעשה צעד ותתחיל לקרוא.

אני לא רוצה כושר קרבי
אמרת שאתה רוצה יחידה קרבית. ביחידה קרבית צריך כושר קרבי. ואין לך דרך יותר טובה להתכונן לזה מאשר קבוצת הכנה.
גם מי שעושה סקוואט של 120 קילו יתקשה במסע משקלים. וגם מי שלא עשה סקוואט בחייו יצלח את אותו המסע.
לצבא לא אכפת איך נראה הגוף שלך, אכפת לו מה הוא מסוגל לעשות. יש הרבה חיילים ביחידות קרביות שיהיו גם יותר שחיפים ממך, וזה לא הופך אותם ללוחמים פחות טובים.

Back
למעלה תחתית