הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה איכסוש, PL/WL דאבות!

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
Dimitry_Klokov6.jpg

דימטרי קלוקוב. משקולן (WL) עד 105 ק"ג. סגן אלוף העולם.
קציצה? לא ממש.
anatoly-pisarenko-snatch-205-july-19831.jpg

Anatoly Pisarenko
כנ"ל (קטגוריית 105+)
doug-young1.jpg

Doug Young
עד 110
images

דימטרי לאפיקוב
z12239885Q,Adrian-Zielinski-dzis-powalczy-o-zloty-medal.jpg

Adrian Zieliński
dsc5190.jpg

Laszlo Meszaros ו-Konstantinovs
200c2-derek_mariusz.jpg

עריכה:
body-fat-scales.jpg

Ivan Stoitsov
benjamin-hennequin-fete-sa-2e-place.jpg

BENJAMIN HENNEQUIN
Apti+Aukhadov+Olympics+Day+7+Weightlifting+14B61ABwWPwl.jpg

Apti Aukhadov
Lu_Yong2.jpg

Lu Yong

PL ו-WL סתם דאבות בלי שרירים יפים, אה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אלה לא פאוורליפטרים ? יש להם גוף קטלני , האם גם פאורליפטרים לוקחים סטרואידים או כל מיני דברים על מנת שהגוף יראה ככה ?

• פותח/ת השרשור
ככה לא מציינים את האחד והיחיד מאוריציוס?! :nono:
נוסיף עוד מעט 😃
כולם רוסים?
לא, אבל הרוב.
אפשר גם להראות באדיבילדרים שנראים הרבה יותר טוב ומרימים כבד מאוד.
אחרי 15 שנות אימון מאלאניצ'ב עשה סקוואט 480 ק"ג. קולמן, ששקל 25 ק"ג יותר, והתאמן 28 שנים (כמעט פי 2!!) הגיע ל-360 ק"ג וכמעט אין בילדרים שהגיעו למשקלים כאלה. בילדרים לא מתקרבים לליפטרים במשקלים נקודה. כל המטרה של הליפטינג היא להרים כמה שיותר משקל על המוט (דהיינו להתחזק, לא להיות גדול, פשוט להרים משקל גדול) ככה שבזה אי אפשר להשוות את הבילדרים אלינו.
אלה לא פאוורליפטרים ? יש להם גוף קטלני , האם גם פאורליפטרים לוקחים סטרואידים או כל מיני דברים על מנת שהגוף יראה ככה ?
בדיוק 😃
כולם פאוור או וויטליפטרים, עם גוף יפה וחזק. ולעומת הסטיגמה הידועה ש-PL/WL דאבות, החבר'ה האלה *תופים* עם גוף יפה נטול כרס!!
כן ולא. הם לא לוקחים סטרואידים בשביל שהגוף יהיה גדול, הם כן לוקחים סטרואידים שמשפרים ביצועים. יש כמה סוגי סטרואידים- הבילדרים לוקחים סוג ספציפי אם אני לא טועה, כזה שרק מגדיל את השריר, ושאר הספורטאים (כולל כל האולימפיאדה- בולט, פלפס, ממש כולם) לוקחים כאלה שמשפרים ביצועים- אם זה לשחות מהר יותר, לרוץ מהר יותר, או להרים כבד יותר.

נוסיף עוד מעט 😃

לא, אבל הרוב.

אחרי 15 שנות אימון מאלאניצ'ב עשה סקוואט 480 ק"ג. קולמן, ששקל 25 ק"ג יותר, והתאמן 28 שנים (כמעט פי 2!!) הגיע ל-360 ק"ג וכמעט אין בילדרים שהגיעו למשקלים כאלה. בילדרים לא מתקרבים לליפטרים במשקלים נקודה. כל המטרה של הליפטינג היא להרים כמה שיותר משקל על המוט (דהיינו להתחזק, לא להיות גדול, פשוט להרים משקל גדול) ככה שבזה אי אפשר להשוות את הבילדרים אלינו.

בדיוק 😃
כולם פאוור או וויטליפטרים, עם גוף יפה וחזק. ולעומת הסטיגמה הידועה ש-PL/WL דאבות, החבר'ה האלה *תופים* עם גוף יפה נטול כרס!!
כן ולא. הם לא לוקחים סטרואידים בשביל שהגוף יהיה גדול, הם כן לוקחים סטרואידים שמשפרים ביצועים. יש כמה סוגי סטרואידים- הבילדרים לוקחים סוג ספציפי אם אני לא טועה, כזה שרק מגדיל את השריר, ושאר הספורטאים (כולל כל האולימפיאדה- בולט, פלפס, ממש כולם) לוקחים כאלה שמשפרים ביצועים- אם זה לשחות מהר יותר, לרוץ מהר יותר, או להרים כבד יותר.

מבחינת גוף ,עד איזה רמה בן אדם טבעי שלוקח נגיד רק קריאטין ואוכל כמו שצריך יכול להגיע ?
רוב האנשים שנראים עם גוף סבבה ,לפי מה שראתי י בפורום כולם אומרים שהם על סטרואידים.
ככה שלהבנתי אין אף אחד עם גוף טוב נקי זה נכון ?

שתיהיה בעיניינים.
גוףכזה לא מפתחים רק מסקוואט ומדדליפט.
תאמין לי שהם פמפמו מספיק בייספס, ועשו מספיק "טי באר רואז".

• פותח/ת השרשור
מבחינת גוף ,עד איזה רמה בן אדם טבעי שלוקח נגיד רק קריאטין ואוכל כמו שצריך יכול להגיע ?
רוב האנשים שנראים עם גוף סבבה ,לפי מה שראתי י בפורום כולם אומרים שהם על סטרואידים.
ככה שלהבנתי אין אף אחד עם גוף טוב נקי זה נכון ?
למזלנו אתה טועה.
בשביל גוף מטורף כמו קולמן וקאטלר (ושאר הבילדרים המפורסמים) צריכים סטרואידים. בשביל גוף כמו שלהם אין צורך- הסטרואידים שלהם לא מנפחים, רק מחזקים.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=36084
גוף יפה (לטעמי) וטבעי.

גם אסף (חבר בפורום) טבעי לחלוטין. בהתחלה הוא עשה שטויות ולא עבד בצורה נכונה, חכמה ומסודרת.

עוד טבעי.
אני מניח שהבנת את העיקרון 😃
אתה יכול להגיע לגוף מעולה בלי סטרואידים, ודי בקלות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
שכחת להוסיף את: IVAN STOITSOV,BENJAMIN HENNEQUIN,ADRIAN ZALENSKI,ILYA ILLIN,AKKAYEV,AUKHADOV,,LU YONG,ARTEM IVANOV,TOROHTI
ועוד המון WL וPL שנראים טוב 😃
ברור, פשוט לא היה לי כוח ישר להוסיף את כולם, עוד מעט אני אוסיף עוד 😛
גם אחרים יכולים להוסיף ;)

לגבי החומרים, אתה קצת מתבלבל. אין שם שחור ולבן, יש הרבה תחום אפור. ככה שאין חומר רק למאסה. יש חומר בסיס שייתן גם מאסה וגם כח. יש חומרים שייתנו יותר כח ופחות יישפיעו על מאסה. העיניין הוא איך אתה עושה שילובים שלהם ואיך אתה מתאמן. גם מתאמני PL/WL לוקחים חומרי "מאסה".
סוג האימנים בסופו של דבר יקבע איך אתה תראה ברמה הגבוהה.
כמובן שבלי אימונים כבדים בילדר לא יגיע רחוק, אך הוא ישלב גם סוג אימונים אחרים כדי למקסם את המאסה שלו.

אני יכול להגיד לך שמישקולנים שלנו אחרי אימון מישקולנות, מינימום 2 תרגילים קלאסיים+ תרגילי כח, הולכים להתאמן בחדר כושר בטטוח חזרות של 8-12. כמובן חוץ מלתת עוד קצת נפח לשריר, יש לזה עוד מטרות.

לקחתה פה דוגמאות טובות , מצדיק אותך שצריך לשמור על פרופורציות.
ולעומת זאת אני גם יכול לקחת את רזזדה ואת הבחור האיראני השני שמחזיק בשיא עולם בסנ'אצ וגם את אנדי בולטון שכולם נראים כמו ערימת חרא, אז יש ויש וקונסטנטינוב הוא בין הפאוורליפטרים ברמה העילית ששמרו על פרופורציה של הגוף.

• פותח/ת השרשור
לגבי החומרים, אתה קצת מתבלבל. אין שם שחור ולבן, יש הרבה תחום אפור. ככה שאין חומר רק למאסה. יש חומר בסיס שייתן גם מאסה וגם כח. יש חומרים שייתנו יותר כח ופחות יישפיעו על מאסה. העיניין הוא איך אתה עושה שילובים שלהם ואיך אתה מתאמן. גם מתאמני PL/WL לוקחים חומרי "מאסה".
סוג האימנים בסופו של דבר יקבע איך אתה תראה ברמה הגבוהה.
כמובן שבלי אימונים כבדים בילדר לא יגיע רחוק, אך הוא ישלב גם סוג אימונים אחרים כדי למקסם את המאסה שלו.

אני יכול להגיד לך שמישקולנים שלנו אחרי אימון מישקולנות, מינימום 2 תרגילים קלאסיים+ תרגילי כח, הולכים להתאמן בחדר כושר בטטוח חזרות של 8-12. כמובן חוץ מלתת עוד קצת נפח לשריר, יש לזה עוד מטרות.
תודה אולג, חידשת לי 😃
הידע שלי בסטרואידים אפסי, אבל חשבתי שזה שחור או לבן- כל אחד ומה שהוא צריך...
בנוגע לאימונים של 8-12 חזרות- בסדר, אבל פעם בכמה זמן להוסיף טיפה נפח לעומת לעבוד 4 פעמים בשבוע על כוח זה משהו שונה שלא יוסיף יותר מדי. אני די בטוח שהגדולים בתחום לא עושים את זה כדי לא לפגוע בהתאוששות, ולדעתי הם גם זוחלים הבייתה אחרי אימון ואין להם כוח לעוד שטויות.
איזה סוס הראשון מה זההההה
המשקולן האהוב עליי 😛
לקחתה פה דוגמאות טובות , מצדיק אותך שצריך לשמור על פרופורציות.
ולעומת זאת אני גם יכול לקחת את רזזדה ואת הבחור האיראני השני שמחזיק בשיא עולם בסנ'אצ וגם את אנדי בולטון שכולם נראים כמו ערימת חרא, אז יש ויש וקונסטנטינוב הוא בין הפאוורליפטרים ברמה העילית ששמרו על פרופורציה של הגוף.
אלה שהם שמנים אלה אנשים שהם בקטגוריות ללא הגבלת משקל (105+/120+), והם שמנים בשביל שיהיה להם יתרון על אחרים שהרי המשקל יכול להיות גם טון וחצי וגם 110/125 ק"ג, וגם שם הרוב לא כאלה. יש כמה שהם הגזימו ועושים הכל בשביל פור על היריב, אבל בקטגוריות המוגבלות אסור להם לעבור את הרף המקסימלי ולכן הם לא ישמינו כי הם פשוט יחצו את המקסימום שלהם ולעלות/לרדת מהקטגורייה הקבועה משנה את הכל- כל בן אדם מתאים לקטגורייה אחת ששם יש לו יחס משקל גוף/משקל על המוט הכי טוב ואם יעלה/ירד היחס יפגע והוא בעצם יקבל ציון נמוך בהרבה ממה שהיה במקור.
אז בקיצור-
רק מעטים בקטגורייה אחת מתוך רבות (יש 8 קטגוריות אם אני לא טועה- עד 56, עד 62, עד 69, עד 77, עד 85, עד 94, עד 105 ו-105+ ו-PL יש עד 59, עד 66, עד 74, עד 83, עד 93, עד 105, עד 120 ו-120+) שמנים.

רק שתדע שהחבר'ה העלית עושים הרבה יותר. חבר שלי דיבר עם הנבחרת הבלורוסית, הנ''ל פלט שיש להם תקופות שבחלק מהימים הם מתאמנים 3 פעמים ביום!

לפעמים כן צריך לעבוד ל8-12 חזרות, אבל זה לה העבודה העיקרית. מה שכן זה יכול קצת לעזור במקומות כואבים ופתועים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית