תמונה שינוי של חמישה חודשים

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
התחלה
77 ק"ג
1.77 מטר
אחוז שומן די גבוה

כרגע:
77 ק"ג
1.77 מטר
אחוז שומן סביר, יותר מסת שריר.

עברתי חיטוב של חודשיים וחצי ועוד מסה של חודשיים בינתיים.
אין לי תמונות שהן לא מהאינסטגרם כי הכל נמחק לי מהפלאפון תסתפקו בזה.

לפני:
2e73c254a51911e1b00112313800c5e4_7.jpg

70227634a57111e1aebc1231381b647a_7.jpg

9b28f20a9ff811e192e91231381b3d7a_7.jpg

24e27c1ca83911e1bf341231380f8a12_7.jpg

עכשיו:
de008b2a2a8f11e2882622000a1f985d_7.jpg

68048_10151277724767660_1979199857_n.jpg

38e209c822d011e298dc22000a1fc2d3_7.jpg

c4a0b93226bd11e2aeda22000a1f973b_7.jpg

6b7b26681dca11e2959322000a1e9e0c_7.jpg

לא רואים הרבה שיפור מכיוון שכל התמונות שהבאת זה ידיים בלבד תביא תמונות גב/רגליים/פרונט שיהיה אפשר לתת ביקורת בונה.

לא יודע מה להגיד מכיוון שכמעט כל התמונות עברו סוג של עריכה או סוג של פילטר.

וחוץ מזה קשה לתת ביקורת על תמונות עם פאמפ.

איי איי איי אלי.. ממך לא ציפיתי לפמפומי ידיים facepalm

• פותח/ת השרשור
איי איי איי אלי.. ממך לא ציפיתי לפמפומי ידיים facepalm
אה כן? אז אני אפסיק 😃
רק 3 תרגילים ;)
לא רואים הרבה שיפור מכיוון שכל התמונות שהבאת זה ידיים בלבד תביא תמונות גב/רגליים/פרונט שיהיה אפשר לתת ביקורת בונה.

לא יודע מה להגיד מכיוון שכמעט כל התמונות עברו סוג של עריכה או סוג של פילטר.

וחוץ מזה קשה לתת ביקורת על תמונות עם פאמפ.
אז הנה בשבילכם תמונות חדשות שלקחתי, יש לי בעיה עם האפקטים זה כולה עניין של צבע אבל זה בגלל שעברתי תאונה וכל התמונות נמחקו לי מהפלאפון.

לפני: (התמונה הראשונה מלפני 3 חודשים ובכל זאת יש שינוי)

ufwrnhms0tt318285tbk.jpg

עכשיו: בלי פאמפ לפני אימון

[URL="http://ufu.co.il/"]

וזה מלפני שבועיים בערך:

יש אישור ? 😃

נערך לאחרונה:
אתה לא צריך אישור מאף אחד אתה נראה טוב בתמונות ורואים שעשית שינוי
אני מזהה קצת דיספרופורציה ביד ובחזה בין שמאל וימין אני מניח שזה נובע קצת מהפוזינג אבל יופי של עבודה.

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך אישור מאף אחד אתה נראה טוב בתמונות ורואים שעשית שינוי
אני מזהה קצת דיספרופורציה ביד ובחזה בין שמאל וימין אני מניח שזה נובע קצת מהפוזינג אבל יופי של עבודה.

אצל כל אחד יש דיספרופורציה אחשלי
פעם היה לי הבדל של סנטימטר וחצי בין ימין לשמאל עכשיו זה 0.5 סנטימטר.
בחזה...? עניין של ג'ינו שנשאר לי המון זמן בחזה ימין וזה מסתדר אט אט

טוב מן הסם שאתה חטוב יותר.
לא ודע כמה שריר הוספת למרות שש שיפור כלשהוא, אני מצע שפשוט תנסה להמנע מחודשיים חיטו חודשיים מאסה כי אתה תדרוך ככה במקום לדעתי.

גם אני זוכר אותך יותר שמנמן אין ספק שהתחטבת ... לפי דעתי צא מהחיטוב הזה אין לך מה לחטב בחורף ואתה לא על %שומן גבוה כבר , תתחיל מאסה עם +קלורי קטן ותמשיך את החיטוב בסוף אפריל .

• פותח/ת השרשור
.................... קרא למטה
גם אני זוכר אותך יותר שמנמן אין ספק שהתחטבת ... לפי דעתי צא מהחיטוב הזה אין לך מה לחטב בחורף ואתה לא על %שומן גבוה כבר , תתחיל מאסה עם +קלורי קטן ותמשיך את החיטוב בסוף אפריל .
איפה קראת שאני מחטב? :/
אני במאסה כבר עליתי 5 קילו, האחוז שומן גם נשאר אותו דבר בחודשיים האלו.

טוב מן הסם שאתה חטוב יותר.
לא ודע כמה שריר הוספת למרות שש שיפור כלשהוא, אני מצע שפשוט תנסה להמנע מחודשיים חיטו חודשיים מאסה כי אתה תדרוך ככה במקום לדעתי.
למה אבל לקרוא בצורה מרפרפת ומטעה?
כתבתי שבחמישה חודשים האלו חודשיים וחצי מתוכם היו חיטוב ועוד חודשיים כבר שאני בתוך מסה, אני מושך מסה ארוכה ואיכותית כמו שאתם רואים וגם כתבתי כך:
'עברתי חיטוב של חודשיים וחצי ועוד מסה של חודשיים בינתיים.'
החיטוב עצמו לקח לי חמישה חודשים ירדתי מ86 ל73

אין תמונות שלך רפוי אז קשה לדעת, אבל סה"כ יש שיפור, במסה הקודמת שלך ממש השמנת וזה נראה שזו הגנטיקה שלך שגורמת לך להשמין מהר, תנסה לעשות מסה כמה שיותר נקייה.

• פותח/ת השרשור
אין תמונות שלך רפוי אז קשה לדעת, אבל סה"כ יש שיפור, במסה הקודמת שלך ממש השמנת וזה נראה שזו הגנטיקה שלך שגורמת לך להשמין מהר, תנסה לעשות מסה כמה שיותר נקייה.

שטויות גנטיקה אני אקטומורף יש לי קושי בצבירת מסת שריר, עליתי הרבה בגלל שבילדות עצמה הייתי ילד שמנמן, הרבה תאי שומן הצטברו בגוף וגם הגזמתי עם האכילה, אני עולה נקי יחסית, איך שאני אוכל ג'אנק זה משפיע על הגוף אבל שבוע שאני אוכל נקי והגוף מגיב בצורה דומה ומוריד את כל הנוזלים 😃
בכל אופן פרונט עדכני אין לי כל כך יש לי אחד מלפני שבועיים שלושה (רק הבטן מכווצת) , צירפתי עוד שניים אחד מסוף החיטוב ואחד מלפני 5 חודשים:

קבצים מצורפים

• ג.jpg
    ג.jpg
    KB 49.7 · צפיות: 272
  • a56.JPG
    a56.JPG
    KB 44.6 · צפיות: 296
  • a94.JPG
    a94.JPG
    KB 34.8 · צפיות: 284
שטויות גנטיקה אני אקטומורף יש לי קושי בצבירת מסת שריר, עליתי הרבה בגלל שבילדות עצמה הייתי ילד שמנמן, הרבה תאי שומן הצטברו בגוף וגם הגזמתי עם האכילה, אני עולה נקי יחסית, איך שאני אוכל ג'אנק זה משפיע על הגוף אבל שבוע שאני אוכל נקי והגוף מגיב בצורה דומה ומוריד את כל הנוזלים 😃
בכל אופן פרונט עדכני אין לי כל כך יש לי אחד מלפני שבועיים שלושה (רק הבטן מכווצת) , צירפתי עוד שניים אחד מסוף החיטוב ואחד מלפני 5 חודשים:
אתה לא חושב שלגנטיקה יש קשר לזה שהיית שמן בילדות או שזה נבע מאהבה לאוכל ואכילת זבל? אני מכיר שחיפים שתוקעים 4 ג'חנונים ופיצות ביום ועדיין שחיפים, זה לא נשמע הגיוני
ואם אתה אוכל נקי, מה גרם לזה שבמסה הקודמת השמנת המון?

• פותח/ת השרשור
אתה לא חושב שלגנטיקה יש קשר לזה שהיית שמן בילדות או שזה נבע מאהבה לאוכל ואכילת זבל? אני מכיר שחיפים שתוקעים 4 ג'חנונים ופיצות ביום ועדיין שחיפים, זה לא נשמע הגיוני
ואם אתה אוכל נקי, מה גרם לזה שבמסה הקודמת השמנת המון?

זה התירוץ הקבוע
שמנים: 'אני נשבע לא אוכל כלום'
שחיפים: 'אני נשבע אני אוכל הכל! הכל גנטיקה'

זה שטויות.
העניין הוא ששחיפים יגידו לך שהם תוקעים הרבה אוכל כי בשבילם 2 משולשי פיצה זה המון והם מפוצצים מזה.
מצד שני יש את השמנים, תקח את המשפחה כולה ותראה שבבית אין אוכל בריא, בגלל זה כולם שמנים ומאשימים בכך את הגנטיקה, אני מאשים את הצריכה השגויה של מוצרי מזון.
אני גדלתי בבית שההורים כל הזמן בעבודה ואין מי שיבשל אז אתה מחמם פיצה מהמקפיא/שניצל תירס/לוקח חטיף מהארון .. דברים כאלה, גם אקטומורפים משמינים בסיטואציות כאלו כשזה נמשך כל כך הרבה שנים.
אני אוכל נקי כרגע, במסה הקודמת הייתי אוכל ג'אנק לעיתים, קטשופ, פיתות, לחם .. דברים כאלה

מה בדיוק ג'אנק בפיתות ולחם? אחלה פחממה סה"כ...
אגב איך בדיוק אתה חושב שאקטומורף? היית שמן ואתה מעלה בקלות שומן לפי מה שהבנתי...

• פותח/ת השרשור
מה בדיוק ג'אנק בפיתות ולחם? אחלה פחממה סה"כ...
אגב איך בדיוק אתה חושב שאקטומורף? היית שמן ואתה מעלה בקלות שומן לפי מה שהבנתי...

וזה קשור כי? מבנה גוף אקטו/מזו/אנדומורפי לא מתפלג לפי 'שחיף' , 'שמן' או 'שרירי'
יש הרבה מעבר

זה רק אני או שמבצבצות לך קוביות שם? ( לא שזה משנה הרבה)
בכל מקרה שינוי מעולה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית