הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שחקן כדורסל+גיינר

Ariel Geller

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
205
49
0
אהלן,
אני משחק כדורסל בליגת נוער לאומית.
1.90, שוקל 83.5 קילו. אני על בערך 9 אחוז שומן, עד לפני חודשיים עבדתי חזק מאוד בחדר כושר. הבעיה שאני בכיתה יב, ואין לי כל כך זמן להגיע למכון כמו פעם (4-5 פעמים בשבוע), אלא עכשיוא ני מגיע בערך 2-3 בשבוע. הייתי 87.5 קילו, וירדתי וזה מבאס אותי בטירוף. אין לי זמן כל כך לאכול כמו פעם, אני לומד ומתאמן 6 פעמים כדורסל בשבוע.. בזמן האחרון מתבשלת לי המחשבה של לקחת גיינר, ואני מתלבט ממש.
כרגע התוספים שלי הם- לפני חדר כושר ג'ק3D, ואחריו שייק עם קריאטין. בבוקר מולטיויטמין.
לקחת את הגיינר? ואם כן, איזה סוג? שמעתי הרבה על העלית של דיימטייז וגל הסריוס מאס, אבל קראתי עליו ונראה לי שפחות מתאים לי כי הוא בומבה אנקית של קלוריות ואני לא רוצה יחס חלבון פחמימה גבוה, אלא משהו בסגנון של 1:2.

תתחיל SS ותלמד לאכול, לא גיינר לא תירוצים שאין לך זמן למכון ולא נעליים.

לכולנו יש חיים אם זה עבודה\לימודים\משפחה ומצליחים לאכול כמו שצריך , במקרה ובאמת מאוד מאוד קשה לך תקנה אבקת חלבון ותכין גיינר ביתי (לא יודע מה זה ? חפש בפורום).

סתם מתוך התעניינות כי גם אני אוהב מאוד כדורסל - באיזה עמדה אתה משחק ובאיזו קבוצה?
מתכוון להתקדם עם זה רציני?
בהצלחה

אהלן,
אני משחק כדורסל בליגת נוער לאומית.
1.90, שוקל 83.5 קילו. אני על בערך 9 אחוז שומן, עד לפני חודשיים עבדתי חזק מאוד בחדר כושר. הבעיה שאני בכיתה יב, ואין לי כל כך זמן להגיע למכון כמו פעם (4-5 פעמים בשבוע), אלא עכשיוא ני מגיע בערך 2-3 בשבוע. הייתי 87.5 קילו, וירדתי וזה מבאס אותי בטירוף. אין לי זמן כל כך לאכול כמו פעם, אני לומד ומתאמן 6 פעמים כדורסל בשבוע.. בזמן האחרון מתבשלת לי המחשבה של לקחת גיינר, ואני מתלבט ממש.
כרגע התוספים שלי הם- לפני חדר כושר ג'ק3D, ואחריו שייק עם קריאטין. בבוקר מולטיויטמין.
לקחת את הגיינר? ואם כן, איזה סוג? שמעתי הרבה על העלית של דיימטייז וגל הסריוס מאס, אבל קראתי עליו ונראה לי שפחות מתאים לי כי הוא בומבה אנקית של קלוריות ואני לא רוצה יחס חלבון פחמימה גבוה, אלא משהו בסגנון של 1:2.
כבר לפי התגובה שלך אני מרגיש שהידע שלך טיפה לוקה בחסר..אני צודק?
ממה שנובע מפה אתה לוקח קריאטין אחרי האימון.קריאטין מונו רצוי לקחת כל יום 5 גרם..בלי קשר לאימון או מנוחה.
4-5 פעמים בשבוע-הרבה יותר מידי למתאמן מתחיל בחדכ.במיוחד עם שילוב אימוני הכדורסל אתה מסתכן פה בפציעה. 3-2 אימוני כוח זה בסדר גמור להתחשב בעובדה שאתה 6 פעמים בשבוע משחק כדורסל.
אל תשכח לתת לגוף גם יום מנוחה בשבוע.
לגבי הגיינר-יש השוואות של גיינרים בפורום אתה יכול לחפש ובנוסף,אתה יכול לשקול הכנת גיינר ביתי כמו שהציעו פה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית