הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בכפות ידיים בדדליפט

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
כשאני עושה דדליפט ממש כואב בכפות ידיים שאני בקושי מצליח להרים רק ביגלל שהמשקל מכאיב בידיים
יש איזה פתרון ? כי לא נראה לי אני יוכל להמשיך לעלות משקלים בדרך הזאת .

באיזו תדירות אתה עושה דדליפט? ניסית אחיזה משולבת?

• פותח/ת השרשור
אני עושה אחיזה משולבת ,אני עושה שבוע אחד פעמיים דדליפט ושבוע שני פעם אחת .
לא כדאי לשים משהו בין הידיים למוט שיהיה יותר נוח ?

זה לא אמור להיות "נוח". אתה אמור להחזיק את המוט בלי שיחליק.
אם היית אומר שהמוט מחליק - הייתי ממליץ על מגנזיום.
אבל בגלל שאתה מתלונן על כאבים ואתה עושה דדליפט בנפח סביר לחלוטין - תאכל יותר ותסבול את הכאב.

• פותח/ת השרשור
זה לא אמור להיות "נוח". אתה אמור להחזיק את המוט בלי שיחליק.
אם היית אומר שהמוט מחליק - הייתי ממליץ על מגנזיום.
אבל בגלל שאתה מתלונן על כאבים ואתה עושה דדליפט בנפח סביר לחלוטין - תאכל יותר ותסבול את הכאב.

אני משתמש במגנזיום , מה זה רק אני שסובל משלפוחיות בידיים ?

תלמד איך לאחוז.
ובאיזה משקל את מושך שאתה כבר עם מגנזיום? ועזוב אותך משלפוחיות, מה אתה ילדה?! זה סימן לזה שאתה ליפטר מכובד LOL
וגם זה מעביר את הזמן בשיעור.

הכאב בכריות של כף היד?
תנסה להחזיק את המוט יותר בקצה היד, בתחילת האצבעות ולא במרכז כף היד.
זה מה שעזר לי.

מה שכתוב פה בערך:
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/#6
3) עוצמת האחיזה שלכם תהיה בעייתית, עד לנקודה שתהיו מוכרחים כמעט תמיד להשתמש ברצועות כשהכפפות בשימוש.
הסיבה שאתם מקבלים יבלות , חוץ ממחסור פוטנציאלי בגיר (ראו למעלה), היא מפני שאתם מחזיקים את המוט גבוה מדי, ליד כף היד שלכם. המוט יימשך מטה עד שהוא יגיע ל"מפשעה" של היד שלכם, קרוב לפרקי האצבעות. שימו גיר ואחזו את המוט למטה ,ליד פרקי האצבעות כהתחלה, וחסכו לעצמכם כאב רב וייסורים בידיים. עם הקפדה על גיר, אחיזה נכונה ומעט קרם לחות בידיים אחרי שאתם מתקלחים, אתם יכולים להימנע מהיבלות הלא נעימות.

• פותח/ת השרשור
אני מרים 115 קילו שדליפט ובלי מגנזיום זה פשוט מחליק לי מהידיים , בגל.מקרה אני יסבול בשקט אם אין ברירה 😃 רשום במאמר ששלחת שצריך להשתמש ברצועות כמעט תמיד

נערך לאחרונה:
אגב, אם אתה עושה קנאקים:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1004074/
There was no increased preponderance of arthritis of the hand in either group; however, habitual knuckle crackers were more likely to have hand swelling and lower grip strength
זה לא אומר שלא לעשות קנאקים יחזק לך את האחיזה, זה אומר שיכול להיות שקנאקים מחלישים לך את האחיזה.

Back
למעלה תחתית