הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה ההשפעה של מאזן שלילי במסה פעם בשבוע?

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
מה ההשפעה של מאזן שלילי במסה פעם בשבוע?
כלומר יוצא שאני יום אחד בשבוע באותו יום אני במאזן שלילי
רציתי לדעת מה ההשפעה של זה ?
האם זה גורם לי פשוט לאבד קצת שומן באותו יום ?
או שבימים שאחרי היום הזה הקלוריות מהמאזן החיובי מכסים על המאזן שלילי שהייתי בו לפני זה ?

תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
לא יפגע בביצועים. סביר להניח שלא יקרה כלום.

אני מתאמן יוצא יום לפני ורק יום אחרי , אז בביצועים אני גם חושב שזה לא יפגע (לפחות בינתיים לא פגע)
השאלה האם זה יגרום לי לקצת איבוד שריר או שאני פשוט יצטרך להשלים יותר קלוריות בימים העוקבים

אני מתאמן יוצא יום לפני ורק יום אחרי , אז בביצועים אני גם חושב שזה לא יפגע (לפחות בינתיים לא פגע)
השאלה האם זה יגרום לי לקצת איבוד שריר או שאני פשוט יצטרך להשלים יותר קלוריות בימים העוקבים
סביר להניח שלא יגרום לכלום, לא לאיבוד שריר ולא לירידה בכוח. זה לא שאתה בצום, אתה אוכל פחות.

• פותח/ת השרשור
סביר להניח שלא יגרום לכלום, לא לאיבוד שריר ולא לירידה בכוח. זה לא שאתה בצום, אתה אוכל פחות.

טעות שלי הכוונה הייתה לאיבוד שומן - יוצא שאני במאזן שלילי באותו יום של בערך כ 500-800 קלוריות
ובהנחה שאני אוכל כ 400 קלוריות מעל החיובי בשאר הימים
אז לדוגמא ביום שישי אני במאזן שלילי של 800
וביום שבת ראשון אני באמזן חיובי של 400
האם העודף קלוריות מיום שבת ו ראשון "יכפרו" על המאזן השלילי של יום שישי או שביום שישי יוצא שעיבדתי קצת שומן והעודף קלוריות מהימים של שבת וראשון כבר ילכו לבניית שריר ?

הגוף לא מכונה ולמרות מה שחושבים לא מגיב מיד לשינויים בכמות קלוריות. אם זה היה מדע מדויק כולם היו יכולים להיות סוסים תוך 3 חודשים של אימונים. אתה לא תאבד שריר ולא שומן, וסביר להניח שהמשקלים ישארו. אני לא חושב שתאבד אפילו נוזלים.

• פותח/ת השרשור
הגוף לא מכונה ולמרות מה שחושבים לא מגיב מיד לשינויים בכמות קלוריות. אם זה היה מדע מדויק כולם היו יכולים להיות סוסים תוך 3 חודשים של אימונים. אתה לא תאבד שריר ולא שומן, וסביר להניח שהמשקלים ישארו. אני לא חושב שתאבד אפילו נוזלים.

זהו זה גם מה שחשבתי , אבל חשבתי שאולי ביום שבת וראשון אולי כדאי לי לאכול נגיד בכל יום יותר קלוריות כדי להשלים לגוף את החוסר שהיה לו לפני זה

אתה לא תתחטב מיום אחד על מאזן שלילי, מקסימום תדפוק את ההתאוששות שלך באימון יום אחרי זה. תסתכל על כמות הקלוריות כטוטאל בשבוע סה"כ, אם זה חיובי אתה תעלה במשקל, אם תהיה יום אחד על גרעון העליה תהיה יותר נמוכה, אבל באותו מידה אתה יכול לאכול פחות בשאר הימים.

• פותח/ת השרשור
אתה לא תתחטב מיום אחד על מאזן שלילי, מקסימום תדפוק את ההתאוששות שלך באימון יום אחרי זה. תסתכל על כמות הקלוריות כטוטאל בשבוע סה"כ, אם זה חיובי אתה תעלה במשקל, אם תהיה יום אחד על גרעון העליה תהיה יותר נמוכה, אבל באותו מידה אתה יכול לאכול פחות בשאר הימים.

זהו זה מה שחשבתי באופן כללי , כלומר כדאי לי לאכול בשאר הימים נגיד עוד 100 קלוריות ביום כדאי לכפר על היום של המאזן השלילי ?

זהו זה מה שחשבתי באופן כללי , כלומר כדאי לי לאכול בשאר הימים נגיד עוד 100 קלוריות ביום כדאי לכפר על היום של המאזן השלילי ?

אם אתה מרגיש שאתה לא מתאושש אז תנסה להוסיף, אם תוסיף ותעלה יותר מדי בשומן תוריד - זה כבר בשבילך להחליט, תלוי איך תגיב לזה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מרגיש שאתה לא מתאושש אז תנסה להוסיף, אם תוסיף ותעלה יותר מדי בשומן תוריד - זה כבר בשבילך להחליט, תלוי איך תגיב לזה.

אז לפי דתעך כל עוד אני מספיק להתאושש אפשר לא להוסיף בינתיים קלוריות , במידה ואני לא יעלה במשקלים (אני ב SS) אני יוסיף קלוריות כן ועדיף יהיה לפזר אותם בכללי על פני השבוע כן ? או אולי לדחוס אותם ב 2-3 הימים הקרובים לאותו יום ?

אז לפי דתעך כל עוד אני מספיק להתאושש אפשר לא להוסיף בינתיים קלוריות , במידה ואני לא יעלה במשקלים (אני ב SS) אני יוסיף קלוריות כן ועדיף יהיה לפזר אותם בכללי על פני השבוע כן ? או אולי לדחוס אותם ב 2-3 הימים הקרובים לאותו יום ?

אם אתה מתאושש ומעלה משקלים אין טעם להוסיף, במידה ולא הייתי אוכל יותר יום לפני השלילי כדי להתאושש טוב יותר לאימון ביום הבא או זה שאחריו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית