הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרות בבנץ פרס

YohanEn

משתמש מתחיל
118
0
נק' מוניטין:
0
118
0
פיטנס
אני עכשו במסה AB

ובבנץ פרס אני עושה 8 חזרות,אבל אם אני יעשה 6 אני מאמין שאני יוכל להשים יותר משקל
זה בסדר לעשות 6 חזרות? זה ישנה משהו?

• פותח/ת השרשור
גם אני בAB ואני עושה בתרגילים הבסיסים (בנץ פרס, דדליפט וסקוואט) 5-6 חזרות. זה מעולה.

חבל שלא ידעתי את זה עד עכשו..
הורדתי את המשקלים שלי בחצי,לא הייתי רגיל ליותר מדי חזרות בתרגלים האלה.

תודה

עוד תגובות ?

חבל שלא ידעתי את זה עד עכשו..
הורדתי את המשקלים שלי בחצי,לא הייתי רגיל ליותר מדי חזרות בתרגלים האלה.

תודה

עוד תגובות ?

אם אתה רוצה למקסם את פוטנציאל המסה שלך בחזה לעשות רק 5 חזרות לא יספיק, אתה תהיה חייב לעשות גם 8 ויותר.

אז להמשיך אם 8 היה הכי טוב?

תלוי במטרה שלך, אבל אני בעד לחלק את זה לתקופות, פעם לעבוד על 5 חזרות בשביל לפתח עוד כח ופעם ללכת על טווח חזרות גבוה יותר בשביל מסה בעיקר.
אם כרגע הכח לא מעניין אותך ואתה רוצה רק לגדול אז תישאר עם ה-8 ואפילו תעלה ל-12, אחרת תעשה את ה-5 חזרות, שלא תבין לא נכון, גם עם 5 חזרות אתה תגדל, פשוט פחות.

אתה צריך טווח חזרות של 6-12, כאשר 8-10 הוא המומלץ.
אני לא רואה סיבה למה לא לשלב בין כוח, תעשה סטים של פאמפ וביחד גם סטים של סינגל או 3 חזרות עם יותר משקל וככה תתקדם.

אני גם בעד לשלב כוח עם חזרות נמוכות וחזרות גבוהות , אתה יכול למשל לעשות סט ראשון 6 חזרות לעלות אחרי זה ל 8 ( להוריד משקל) ואז 10 ( שוב להוריד משקל) ואז 12 (שוב להוריד משקל) זה נקרא פרמידה וזה משלב את כול טווחי החזרות.

אם אתה עושה רק 6 חזרות בלחיצת חזה, המשקל כנראה כבד לך. תוריד קצת ותעבור לחזרות 8-12 ותתקדם יותר מהר. אתה גם לא חייב שהכל יהיה סימטרי. אתה יכול להתחיל עם משקל מסויים ולרדת מסט מסט, אבל לעלות בחזרות. או שני סטים של משקל כבד ושני סטים של משקל יותר נמוך עם חזרות גבוהות.

• פותח/ת השרשור
אם אתה עושה רק 6 חזרות בלחיצת חזה, המשקל כנראה כבד לך. תוריד קצת ותעבור לחזרות 8-12 ותתקדם יותר מהר. אתה גם לא חייב שהכל יהיה סימטרי. אתה יכול להתחיל עם משקל מסויים ולרדת מסט מסט, אבל לעלות בחזרות. או שני סטים של משקל כבד ושני סטים של משקל יותר נמוך עם חזרות גבוהות.

נגיד לעשות בהתחלה שתי סטים של משקל כבד יותר 6 חזרות
ואחרזה סט אחד של משקל נמוך אם 12-8 חזרות?

תעבוד בטוווח של 6-5 חזרות עד שלא תצליח להתקדם במשקל גם אחרי הריסטים
לאחר מכן תוכל להוסיf גירוי על ידי הוסfת נfח לתכנית כלומר הוסfת חזרות /במידה שהמטרה הסוfית שלך היא נfח מקסימלי\
כשאתה יכול להוסיf משקל על המוט בטווח חזרות יחסית נמוך - תעשה את זה
כי יותר משקל = יותר גיורי לגוf שלך לא תהיה ברירה הוא יהיה חייב לגדול

• פותח/ת השרשור
תעבוד בטוווח של 6-5 חזרות עד שלא תצליח להתקדם במשקל גם אחרי הריסטים
לאחר מכן תוכל להוסיf גירוי על ידי הוסfת נfח לתכנית כלומר הוסfת חזרות /במידה שהמטרה הסוfית שלך היא נfח מקסימלי\
כשאתה יכול להוסיf משקל על המוט בטווח חזרות יחסית נמוך - תעשה את זה
כי יותר משקל = יותר גיורי לגוf שלך לא תהיה ברירה הוא יהיה חייב לגדול

אבל אני לא יגדל אם 5-6 חזרות?

חחח כבר אי אפשר לשאול פה שאלות, כל אחד עונה לו משהו אחר וזה מבלבל אותו.
תקשיב למה ש-TMW אמר לך וזהו.
או שתעשה טווח חזרות גבוה יותר, או שתעשה 2 סטים כבדים ואחרי זה 2 סטים קלים יותר עם טווח חזרות גבוה.
בכל מקרה לתת רק 5-6 חזרות לא יקדם אותך בצורה מקסימלית מבחינת מסה.

אבל אני לא יגדל אם 5-6 חזרות?

אם לא תגדל אז איך תצליח להוסיf משקל על המוט? איך לדעתך אנשים נהיים חזקים יותר אם לא על ידי הוסfת מסת שריר?
אתה גודל כי גוf שלך דואג לך. אתה גודל רק כשזה אכחרי בגלל זה אם תעבוד בטווח של 10 חזרות ותוסיf משקל כל חודש אתה תגדל הרבה חות מאשר שתוסיf משקל כל שבוע או שבועיים.

כי כשמבינים את התהליכים fיזיאולוגיים שמתרחשים עקב אימונים כאלה ואחרים לfחות ברמה בסיסית. לא מדברים שטויות כמו "לא גדלים מי אימוני כוח"

אם לא תגדל אז איך תצליח להוסיf משקל על המוט? איך לדעתך אנשים נהיים חזקים יותר אם לא על ידי הוסfת מסת שריר?
אתה גודל כי גוf שלך דואג לך. אתה גודל רק כשזה אכחרי בגלל זה אם תעבוד בטווח של 10 חזרות ותוסיf משקל כל חודש אתה תגדל הרבה חות מאשר שתוסיf משקל כל שבוע או שבועיים.

כי כשמבינים את התהליכים fיזיאולוגיים שמתרחשים עקב אימונים כאלה ואחרים לfחות ברמה בסיסית. לא מדברים שטויות כמו "לא גדלים מי אימוני כוח"

מה הקטע עם ה-f?? הכפתור של ה-פ הלך לך?

אני לא מבין את כל הקטע הזה שהולך פה של הכל שחור או לבן או כוח או היפרטרופיה תכנית אימונים טובה לעלייה במסת שריר צריכה להיות בעלת הרבה נפח אבל שיהיה בה הגיון מסויים של התקדמות עבודה על מחזוריות מסויימת שכל פעם שאתה מסיים אותה אתה מתחיל אותה מחדש עם משקל גבוהה יותר.

ולא חובה לשלב חזרות נמוכות אני יתן דוגמא על מתאמן שלי שנתתי לו לעבוד במחזוריות שכזאת כאשר החזרות הכי נמוכות שהוא הגיע אליהם היו 7 חזרות והכי גבוהה 15 חזרות הייתי התקדמות במשקלי העבודה אחת לשבוע וחצי והוא כבר חודשיים לא נתקע ועדיין ממשיך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית