הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ high bar במקום low bar

Silvah

משתמש מתחיל
162
0
נק' מוניטין:
295
162
0
מתחיל שבוע 4 בSS ויש בעיות עם הסקוואט
אני על 60 קילו אבל הטכניקה שלי לא טובה. ברכיים הולכות קדימה מאוד וקשה לי "לשבת אחורה", אני פשוט לא גמיש מספיק.
מקריאה פה ושם ראיתי שלמרות שריפטו חסיד של של lb הרבה ממליצים לעבור לסגנון אחר אם לא הולך טוב, כיוון שממילא לnoobs זה לא מה שיעשה או ישבור את צבירת הכוח.
בשאר התרגילים הולך לי די טוב ולמרות שטכניקה לא פרפקט עדיין, אני מצליח להשתפר מאימון לאימון תוך כדי עליית משקלים - מה שלא קורה בסקוואט.
אז מה אתם אומרים - לנסות להחליף סגנון (מה שאומר לרדת במשקלים כדי לתרגל טכניקה) או לעשות ריסט או משהו בסגנון ולנסות בכל זאת איך שריפטו אומר? אני כבר עושה מתיחות כל יום בצורה שהוא ממליץ בספר (להיכנס לבור לדחוף ברכיים עם המרפקים ולהישאר כמה שיותר), אבל כשאני מתחת למוט אני פשוט לא מצליח.

תעבוד 2-3 שבועות על הטכניקה, במשקלים קלים יחסית ואז תתחיל SS.

צלם את הסקוואט שלך והעלה לפורום המתאים לקבל משוב.

• פותח/ת השרשור
תעבוד 2-3 שבועות על הטכניקה, במשקלים קלים יחסית ואז תתחיל SS.

צלם את הסקוואט שלך והעלה לפורום המתאים לקבל משוב.

כמו שאמרתי, אני נכנס לשבוע 4. לא מתכוון לעצור עכשיו.
קראתי כבר את מה שיש לפנדליי ולחבר'ה בסבסנטיז ביג להגיד על זה ועושה רושם שמהניסיון שלהם, לכל צורה יתרונות וחסרונות, אך אין עדיפות ממשית לשום צד, עניין של העדפה אישית.
אני מניח שהשאלה שלי הייתה צריכה להיות - האם מישהו כאן מבצע SS עם סקוואט hb ומה יש לו להגיד על זה..

כמו שאמרתי, אני נכנס לשבוע 4. לא מתכוון לעצור עכשיו.
קראתי כבר את מה שיש לפנדליי ולחבר'ה בסבסנטיז ביג להגיד על זה ועושה רושם שמהניסיון שלהם, לכל צורה יתרונות וחסרונות, אך אין עדיפות ממשית לשום צד, עניין של העדפה אישית.
אני מניח שהשאלה שלי הייתה צריכה להיות - האם מישהו כאן מבצע SS עם סקוואט hb ומה יש לו להגיד על זה..

אתה עם סקוואט 60 קילו, מה אתה חושש להפסיד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית