עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
או שפשוט אפילו לא טרחת לקרוא את מה שכתבו לך?וואי כמה שלא יודעים לענוות על שאלות...מי שאל על שיבולת שועל ? שאלתי אם כדאי שעועית ואם כן איזה סוג ?
זה לא נכון כ''כ אולי אם תשלב קיטניה ודגן אז תקבל את חומצות האמינו שדיברת עליהם(חוץ מקינואה) ...למרות שההרכב בחומצות אמינו מאוד נמוך לעומת חלבון מהחי ...ברוב הפחממות (האמת שלא מצאתי פחממות חוץ משעועית, עדשים ותרד) החלבון הוא לא חלבון מלא. זאת אומרת שחסרה בו חומצת אמינו אחת או יותר.
אתה יכול לראות כאן http://nutritiondata.self.com/facts/legumes-and-legume-products/4300/2 שבטבלת חומצות אמינו הscore גבוה מ100.
כל סקור גבוה מ100 מצביע על חלבון מלא.
אני לא בטוח שאני מבין מה אתה אומר.זה לא נכון כ''כ אולי אם תשלב קיטניה ודגן אז תקבל את חומצות האמינו שדיברת עליהם(חוץ מקינואה) ...למרות שההרכב בחומצות אמינו מאוד נמוך לעומת חלבון מהחי ...
25 גרם חלבון ב100 גרם? הגזמת קצת לא חושב?שעועית לבנה זה מצוין, יש בה גם הרבה חלבון, הכי הרבה מכל סוגי השעועית שאני מכיר. 25 גרם חלבון ל100 גרם אם אני זוכר נכון.
לא לבד ,במידה ואכלת את השעועית + דגן כלשהו.אממ למה לא?
אומנם הכמות היא לא כמו בבשר אבל אם אכלת 100 גרם של שעועית ה9 גרם של החלבון בהחלט נחשבים כחלבון טוב.
בדקתי הרגע ובשעועית לבנה יבשה זה 24 גרם חלבון ל100 גרם... ובסביבות 9 במבושלת25 גרם חלבון ב100 גרם? הגזמת קצת לא חושב?
יש שם 9 גרם. שזה גם הרבה לפחממה.