הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עלייה במשקל וחיטוב הגוף

• פותח/ת השרשור snirf
  • פורסם בתאריך

snirf

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
היי, אני שניר בן 21, כיום שוקל 60 קילו, מתאמן מזה כשנה וחצי בחדר כושר.
מעולם לא הייתי "אכלן" גדול, הייתי בחור רזה מאז ומעולם. כשנרשמתי לחדר כושר שקלתי 52 קילו, בעזרת המאמן שבנה לי תפריט תזונה בשילוב עם תוכנית אימונים-עליתי במשקל.
נכנסתי לכאסח רציני של אכילה(מה שלא אופייני לי) בשילוב עם גיינר, וכעבור 7-8 חודשים בערך שקלתי 64-65...66 היה המשקל המקסימלי שהצלחתי להגיע אליו.
מאז הפסקתי עם הגיינר והתחלתי לשתות שייק חלבונים(של דיימטייז-elite), והשתדלתי כמה שיותר לשמור על המשקל הקיים.
התוצאות נראו לעין במיוחד בחלק של היד הקדמית, הכתפיים וקצת חזה.

לצערי, כיום אני שוקל 60 קילו...בעיקר בגלל מיאוס באוכל.
אני אוכל כל יום קופסת טונה(כי מה כבר אפשר לאכול ארוחת ביניים שהיא לא בשרית ובריאה?), לא אוכל שטויות, שייק חלבונים ביום, ומשתדל לאכול בצורה מסודרת-6 ארוחות בריאות ביום.

אחרי ההקדמה, 2 שאלות:
*יש צורך לעלות במשקל, נכון?(1.78) כבר פחות רואים תוצאות, אני מרגיש שנתקעתי...וזה קשור גם לתזונה, נכון?
מה אני צריך לשנות? מה מומלץ וצריך להוסיף לתפריט היומי?

*שנה וחצי שאני מתאמן ואין לי בטן חטובה/"בכושר"-אולי אני רזה מדי?
כך או כך-מה מומלץ לעשות כדי שכן תהיה בטן חטובה...קוביות. במה לתת את הפוש? האם כדאי וצריך לעשות אימון בטן כל יום(גם ב"ימי מנוחה" שאני לא בחדר כושר)?

תודה מראש!
😃

אם אתה רוצה להתקדם במסה קודם אני מציע לך שתקרא את זה: http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
אני בטוח שאם תקרא את הכל תבין איפה הטעות שלך רק אל תתעצל 😃 אם אתה צריך יש גם בפורטל תפריטים בהתאם למשקל גוף : http://www.kilogram.co.il/856/תפריטי-תזונה-לגברים-למטרת-העלאה-במסת-ה/
ואם אתה לא מרוצה מהם אתה יכול לנסות לבנות לעצמך תפריט ולפרסם אותו בפורום ולקבל חוות דעת .
ושכחתי לשאול מה תוכנית האימונים שלך?

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה להתקדם במסה קודם אני מציע לך שתקרא את זה: אני בטוח שאם תקרא את הכל תבין איפה הטעות שלך רק אל תתעצל 😃 אם אתה צריך יש גם בפורטל תפריטים בהתאם למשקל גוף : ואם אתה לא מרוצה מהם אתה יכול לנסות לבנות לעצמך תפריט ולפרסם אותו בפורום ולקבל חוות דעת .
ושכחתי לשאול מה תוכנית האימונים שלך?

בתפריטים כתוב "כוס שיבולת שועל לפני בישול"
מה ז"א? עם מה אפשר לשלב/לאכול שיבולת שועל?

בתפריטים כתוב "כוס שיבולת שועל לפני בישול"
מה ז"א? עם מה אפשר לשלב/לאכול שיבולת שועל?
הכוונה היא שהכמות של השיבולת שועל, היא כוס, ומודדים לפני בישול כי זה צובר נפח ואז כוס לפני בישול != כוס אחרי בישול. [לא שווה].
ויש המון מתכונים שבהם משלבים שיבולת שועל, תשאל את Sandrik, היא "שפית בכל הקשור לשיבולת שועל". 😃

• פותח/ת השרשור
הכוונה היא שהכמות של השיבולת שועל, היא כוס, ומודדים לפני בישול כי זה צובר נפח ואז כוס לפני בישול != כוס אחרי בישול. [לא שווה].
ויש המון מתכונים שבהם משלבים שיבולת שועל, תשאל את Sandrik, היא "שפית בכל הקשור לשיבולת שועל". 😃

עם מה למשל אתה משלב שיבולת שועל? יוגורט? וחוץ מזה...?

+מה עוד מומלץ להוסיף לתפריט היומי ברמת הMUST/מאכלים קלים עם הרבה קלוריות?

לחם מלא דיי קל עם יחסית הרבה קלוריות אבל יש לך את המאכלים של הMUST בתפריטים

יוגורט, גרנולה, עם השייק חלבון, עושה מזה דייסה, או עוגה, יש הרבה אפשרויות.
וליטר חלב יפתור את הבעיה.

• פותח/ת השרשור
תודה לשניכם(:

ובעניין קוביות/בטן שטוחה-מהו המתכון המושלם? האם צריך להתאמן כל-יום על הבטן?(כפיפות בטן וכו') גם בימים שאני לא מתאמן בח.כושר?

Back
למעלה תחתית