הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סטרואידים והשפעה על מקצוע בעתיד

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
לא כלכך מצאתי פוסטים בנושא אז סליחה מראש אם כבר דובר על זה בעבר.. אני עדיין צעיר ויש לי עוד הרבה להגיע ברמה הטבעית אבל הנושא דיי עניין אותי..
רציתי לדעת אם לקיחה של סטרואידים יכולה לפגוע בעתיד בלהתקבל לעבודה כלשהיא ,כמו למשל משרד ביטחון וכל מיקום עבודה בסגנון אם אתם מבינים למה אני מתכוון ... ?

אם אתה כפוף בליקחת דגימת דם בכחלק מתנאי הקבלה והייתה על סייקל בטווח של כמה חודשים לפני הבדיקה והם הולכים ומחפשים את זה אז הם יראו את זה. אבל לא נראה שזה מה שקורה

• פותח/ת השרשור
אם אתה כפוף בליקחת דגימת דם בכחלק מתנאי הקבלה והייתה על סייקל בטווח של כמה חודשים לפני הבדיקה והם הולכים ומחפשים את זה אז הם יראו את זה. אבל לא נראה שזה מה שקורה
תודה אבל אם נגיד יש שאלות של האם השתמשת בחומרים , שאם לקחתי סטרואידים זה ייפגע לי בקבלה לשם - סטרואידים זה לא קרוב אפילו להיות כמו הסמים האחרים המטרה שונה וההשפעות שונות לגמריי ...
ולגבי בדיקות דם , אחרי תקופה של חצי שנה או קצת יותר הזכר לסטרואידים נעלם לגמריי מהדם ... ?
אני לא רוצה לעשות משו שיכול לפגוע לי בעתיד וייגרום לי להתחרט עליו ...

אין בעיה לציין בראיונות האלה שהשתמשת בסטרואידים בעבר, כל עוד עברו כמה שנים טובות מאז ואין לך רצון\צורך\כוונה להשתמש בהם בהווה או בעתיד והקשר שלך עם האנשים שמספקים אותם כבר לא קיים.

אין בעיה לציין בראיונות האלה שהשתמשת בסטרואידים בעבר, כל עוד עברו כמה שנים טובות מאז ואין לך רצון\צורך\כוונה להשתמש בהם בהווה או בעתיד והקשר שלך עם האנשים שמספקים אותם כבר לא קיים.
עצם הלקיחה של חומרים אסורים בעבר מעידה על מה שנקרא בהערכות פסיכוטכניות "טבע מועד" (אין להם ממש "הבנה" לגבי סטרואידים לעומת חומר אסור אחר). בעבודות שמצריכות סיוווגים בטחוניים זה משחק תפקיד גדול.

• פותח/ת השרשור
עצם הלקיחה של חומרים אסורים בעבר מעידה על מה שנקרא בהערכות פסיכוטכניות "טבע מועד" (אין להם ממש "הבנה" לגבי סטרואידים לעומת חומר אסור אחר). בעבודות שמצריכות סיוווגים בטחוניים זה משחק תפקיד גדול.
תודה על המידע , חבל מאוד שזה המצב אבל לא נורא ...

אני מניח שההבנה שלך בהערכות פסיכוטכניות טובה בהרבה משלי, אני פשוט מדבר מנסיון אישי.
הייתי צריך לציין את זה בהתחלה, מצטער.

• פותח/ת השרשור
אני מניח שההבנה שלך בהערכות פסיכוטכניות טובה בהרבה משלי, אני פשוט מדבר מנסיון אישי.
מזתומרת ? התקבלת לעבודה למרות שכתבת בטפסים שאתה השתמשת בעבר בסטרואידים ? ואיזה עבודה ?

אבטחת אישים בשב"כ, ציינתי שצרכתי סמים (לא סטרואידים) לפני הצבא ושזה לא קרה מאז ואין לי כוונה לצרוך בעתיד.

זה מאוד תלוי בתפקיד ובסיווג הבטחוני. יצא לי להכיר חברות פרטיות שלא יתעסקו עם אנשים שצרכו סמים לפני וכאלה שהבטחה שזה לא יחזור (+בדיקות פוליגרף תקופתיות) תספיק להן. צריך פשוט לקחת את הדברים האלה בחשבון. אבל that being sad לרובנו המכריע אין שאיפות ללכת לעבוד במוסד/שב"כ/רפא"ל/whatever שמצריכה סיווג בטחוני גבוה.

• פותח/ת השרשור
אבטחת אישים בשב"כ, ציינתי שצרכתי סמים (לא סטרואידים) לפני הצבא ושזה לא קרה מאז ואין לי כוונה לצרוך בעתיד.
השאלה כמה זה ספציפי המקרה שלך לעומת כל הנושא של ה"טבע מועד" ..
באמת חבל שרמת החוקיות לסטרואידים היא כזאתי בארץ ומחשיבים אותם לסמים ובלי שום מחקר שמראה שיש קשר בין סטרואידים לבעיות גופניות או נפשיות...

זה מאוד תלוי בתפקיד ובסיווג הבטחוני. יצא לי להכיר חברות פרטיות שלא יתעסקו עם אנשים שצרכו סמים לפני וכאלה שהבטחה שזה לא יחזור (+בדיקות פוליגרף תקופתיות) תספיק להן. צריך פשוט לקחת את הדברים האלה בחשבון. אבל that being sad לרובנו המכריע אין שאיפות ללכת לעבוד במוסד/שב"כ/רפא"ל/whatever שמצריכה סיווג בטחוני גבוה.
הכיוון כרגע זה הרצון אולי להכנס למערכת משרד הביטחון בעתיד ורמת הסיווג שם היא גבוהה לפי מה שידוע לי ...גיל 17 נכנסתי לעבוד שם באיזה פרוייקט של בני עובדי משרד הביטחון סך הכל חודש וכבר החתימו אותי על מלא מסמכים והתחייבויות כאלה בסגנון

אתה צודק מאוד ולכן ביקשתי את סליחתכם על כך שלא ציינתי שזה נסיון אישי שלי.
יש הבדל אמיתי בין המקרים ויכול מאוד להיות שאדם אחר או סוג אחר של שימוש לא "יוחלקו".

בצה"ל / משרד הביטחון/ שב"כ מוסד וכו' שימוש בסמים/ סטרואידים/ חומרים אסורים מוריד את הסיווג הבטחוני שלך בערך לרמה של עובד זר לא חוקי...

זה די בעייתי, אני לא יודע מה לגבי משרד הביטחון אבל תפקידים מסויימים בצבא שואלים במבחנים הפסיכוטכניים יותר כדי לראות אמינות...
אני מכיר בחורה מאוד מאוד קרובה אליי, שכשנשאלה אם השתמשה אי פעם בחומרים אמרה שעישנה פעם כשהייתה צעירה יותר, והיום היא בקבע ב8200 אז...

זה די בעייתי, אני לא יודע מה לגבי משרד הביטחון אבל תפקידים מסויימים בצבא שואלים במבחנים הפסיכוטכניים יותר כדי לראות אמינות...
אני מכיר בחורה מאוד מאוד קרובה אליי, שכשנשאלה אם השתמשה אי פעם בחומרים אמרה שעישנה פעם כשהייתה צעירה יותר, והיום היא בקבע ב8200 אז...

מחזק את הדברים שנאמרו כאן, הבחינות האלו בודקות אמינות בעיקר .
בתור אחד שעבר כמה "בחינות" כאלו השאלות שהם שואלים הם האם השתמשת בסמים , האם אתה מכיר אנשים בסביבתך אשר השתמשו או משתמשים בסמים.
אין שאלה ספציפית על סטרואידים.
אלו שרושמים כי לא ראו לא השתמשו ואינם מכירים אחרים שהשתמשו בסמים, בדרך כלל לא עוברים לשלב הבא, כי בעצם מי לא ניסה \ הכיר \ שמע \ ראה בימינו סמים?
לכן לדעתי לא יפסלו אותך כל עוד תאמר את האמת ואתה לא רוצח סידרתי או אנס.

• פותח/ת השרשור
מחזק את הדברים שנאמרו כאן, הבחינות האלו בודקות אמינות בעיקר .
בתור אחד שעבר כמה "בחינות" כאלו השאלות שהם שואלים הם האם השתמשת בסמים , האם אתה מכיר אנשים בסביבתך אשר השתמשו או משתמשים בסמים.
אין שאלה ספציפית על סטרואידים.
אלו שרושמים כי לא ראו לא השתמשו ואינם מכירים אחרים שהשתמשו בסמים, בדרך כלל לא עוברים לשלב הבא, כי בעצם מי לא ניסה \ הכיר \ שמע \ ראה בימינו סמים?
לכן לדעתי לא יפסלו אותך כל עוד תאמר את האמת ואתה לא רוצח סידרתי או אנס.
תודה על התשובות , נושא הרבה יותר מורכב ממה שחשבתי .

אני לא מבין למה אנשים תמיד מערבבים סטרואידים כאילו זה קריסטל או מריחואנה או חשיש ..
יש לי שתי קרובי משפחה שברור שאני לא יינקוט בשמם אנשי שב"כ עם ותק של עשרות שנים שצורכים חומרים מעל 6 שנים כבר ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית