הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון LB SQUAT סרטון טכניקה ראשון .

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
LB SQUAT אני כבר חודשיים עושה סקוואט בלי לדעת אם אני בכלל עושה נכון או לא , אשמח לחוות דעת .
תודה רבה .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה יורד עמוק מדי , העיגול של הגב למטה הוא בסדר ונובע מחוסר גמישות בהמסטרינג זה יסתדר לך עם הזמן, פעם הבאה תצלם מהצד ומלמטה.
אתה מתאמן בבית ? כלוב אחד היפים שראיתי סחתיין .

• פותח/ת השרשור
אתה יורד עמוק מדי , העיגול של הגב למטה הוא בסדר ונובע מחוסר גמישות בהמסטרינג זה יסתדר לך עם הזמן, פעם הבאה תצלם מהצד ומלמטה.
אתה מתאמן בבית ? כלוב אחד היפים שראיתי סחתיין .
כן אחי בבית , כן אני מאוהב בו יש בו מתח מקבילים בנוסף 😃 ....
אז אתה אומר שסך הכל אני עושה את הסקוואט בסדר ? לרדת פחות למעטה ? ולגבי מה שתומר אמר אני שם את המוט על הגב כמו hb או lb ?
תודה רבה . (קבל מוניטין על העזרה )

נערך לאחרונה:
כן אחי בבית , כן אני מאוהב בו יש בו מתח מקבילים בנוסף 😃 ....
אז אתה אומר שסך הכל אני עושה את הסקוואט בסדר ? לרדת פחות למעטה ? ולגבי מה שתומר אמר אני שם את המוט על הגב כמו hb או lb ?
תודה רבה . (קבל מוניטין על העזרה )
תומר קטן לך שאתה מחזיק LB לא HB הוא אמר אבל שהתנועה כמו HB לפחות ככה אני הבנתי
כן לדעתי בסדר תצלם מהצד פעם הבאה שיהיה אפשר לתת ביקורת יותר בונה

אתה לא יושב אחורה, זה לא LB.
אתה יכול לעשות HB אם בא לך, אבל תחזיק את המוט יותר גבוה כדי שהוא יהיה מעל מרכז הכובד.

• פותח/ת השרשור
אתה לא יושב אחורה, זה לא LB.
אתה יכול לעשות HB אם בא לך, אבל תחזיק את המוט יותר גבוה כדי שהוא יהיה מעל מרכז הכובד.
אבל אני רוצה לעשות lb מה אני צריך לשנות על מנת שזה יהיה lb ? אם אני יושב יותר אחורה אני נופל ,
תומר קטן לך שאתה מחזיק LB לא HB הוא אמר אבל שהתנועה כמו HB לפחות ככה אני הבנתי
כן לדעתי בסדר תצלם מהצד פעם הבאה שיהיה אפשר לתת ביקורת יותר בונה
שמע אחי אני יותר סומך עליך עקב הסרטונים שלך והכל , אז אני עושה LB או HB ? אני מנסה ורוצה לעשות LB מה צריך לשנות ?

אתה צריך פשוט כמו שציינו פה להתיישב יותר אחורה לשלוח ברכיים קדימה בתחתית לשלוח אותם לצדדים
תרד מבוקר ושאתה מרגיש שאתה בסוף המתיחה תתפוצץ למעלה בהיפ דרייב , להוציא אוויר כמובן רק לקראת סוף העלייה

• פותח/ת השרשור
אתה צריך פשוט כמו שציינו פה להתיישב יותר אחורה לשלוח ברכיים קדימה בתחתית לשלוח אותם לצדדים
תרד מבוקר ושאתה מרגיש שאתה בסוף המתיחה תתפוצץ למעלה בהיפ דרייב , להוציא אוויר כמובן רק לקראת סוף העלייה
אבל אני רואה את הסרטון וזה נראה שאני כן מוציא ברכיים לצדדים , ולהתיישב יותר אחורה , אני מאבד מהשיווי משקל ונופל אחורה (ניסיתי את זה ) אני כבר אובד עצות ,כנראה הגוף שלי לא בנוי לסקוואט הזה.

נערך לאחרונה:
1. להסתכל למטה.
2. לרדת פחות, לא לאבד כיווץ בתחתית ולהשתמש בסטרץ' ריפלקס.
3. לשאול את עצמך איך יכול להיות שאתה מתאמן חודשיים וזה המשקל שיש על המוט (נראה כמו ~70 קילו, תקן אותי אם אני טועה).
4. לצלם מזווית טובה - 45 מעלות מאחורה או ב90 מעלות מהצד.

• פותח/ת השרשור
1. להסתכל למטה.
2. לרדת פחות, לא לאבד כיווץ בתחתית ולהשתמש בסטרץ' ריפלקס.
3. לשאול את עצמך איך יכול להיות שאתה מתאמן חודשיים וזה המשקל שיש על המוט (נראה כמו ~70 קילו, תקן אותי אם אני טועה).
4. לצלם מזווית טובה - 45 מעלות מאחורה או ב90 מעלות מהצד.

אני שוקל 60 קילו, ואני מרים 95 קילו פשוט מחר יש לי אימון אז לא רציתי להתאמץ יותר מידי , ומה לגבי מה שהחברה למעלה כתבו , שזה לא LB SQUAT ולהשען יותר אחורה ? ( הקטע הוא שאני לא מצליח להשען יותר אחורה אני נופל ) מה אתה אומר ?

אני שוקל 60 קילו, ואני מרים 95 קילו פשוט מחר יש לי אימון אז לא רציתי להתאמץ יותר מידי , ומה לגבי מה שהחברה למעלה כתבו , שזה לא LB SQUAT ולהשען יותר אחורה ? ( הקטע הוא שאני לא מצליח להשען יותר אחורה אני נופל ) מה אתה אומר ?
אתה יכול, פשוט בשביל לעשות את זה אתה צריך להישען קדימה עם פלג גוף עליון ולאזן את מרכז הכובד.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול, פשוט בשביל לעשות את זה אתה צריך להישען קדימה עם פלג גוף עליון ולאזן את מרכז הכובד.
מה זאת אומרת ? כולם אומרים לי שאני צריך להשען אחורה , או שלא הבנתי נכון , כי להישען גם אחורה וגם קדימה זה לא הגיוני 😃 .
אשמח עם תפרט יותר

אז תחליף את 3 באיך יכול להיות שאתה מתאמן חודשיים ואתה שוקל 60 קילו, בהנחה ולא התחלת ב50 או משהו כזה...
בקיצור לא משנה זה לא קשור לטכניקה.
קשה להגיד מהזווית הזאת. בכל מקרה אתה צריך לשבת אחורה ולהשען עם פלג הגוף העליון קדימה על מנת להשאיר את המוט מעל מרכז כף הרגל בכל זמן נתון. קרא את הספר.

• פותח/ת השרשור
אז תחליף את 3 באיך יכול להיות שאתה מתאמן חודשיים ואתה שוקל 60 קילו, בהנחה ולא התחלת ב50 או משהו כזה...
בקיצור לא משנה זה לא קשור לטכניקה.
קשה להגיד מהזווית הזאת. בכל מקרה אתה צריך לשבת אחורה ולהשען עם פלג הגוף העליון קדימה על מנת להשאיר את המוט מעל מרכז כף הרגל בכל זמן נתון. קרא את הספר.
מה זה השאלה הזאת ? "איך יכול להיות שאני שוקל 60 קילו " הרי זה לא ברור שאני לא אוכל מספיק ? אז למה התגובה המטומטמת הזאת ?
בכל מקרה אני לא כל כך מבין מה זה לשבת אחורה , אני הרי יושב אחורה כמה שאפשר אם לא הייתי יושב אחורה הברכיים היו עוברים את הכף רגל , אשמח אם תפרט יותר על מנת שאני יוכל ליישם את זה בפועל . תודה .

מה זה השאלה הזאת ? "איך יכול להיות שאני שוקל 60 קילו " הרי זה לא ברור שאני לא אוכל מספיק ? אז למה התגובה המטומטמת הזאת ?
בכל מקרה אני לא כל כך מבין מה זה לשבת אחורה , אני הרי יושב אחורה כמה שאפשר אם לא הייתי יושב אחורה הברכיים היו עוברים את הכף רגל , אשמח אם תפרט יותר על מנת שאני יוכל ליישם את זה בפועל . תודה .
ההפך, הברכיים היו ננעלות במיקום מסויים מעל כף הרגל ומשם התנועה היא של האגן בלבד, כמו שצריך.
הכוונה היא שתוציא את הישבן החוצה, ותשב אחורה יותר, עם פלג הגוף העליון תישען קצת יותר קדימה.

• פותח/ת השרשור
ההפך, הברכיים היו ננעלות במיקום מסויים מעל כף הרגל ומשם התנועה היא של האגן בלבד, כמו שצריך.
הכוונה היא שתוציא את הישבן החוצה, ותשב אחורה יותר, עם פלג הגוף העליון תישען קצת יותר קדימה.
טוב אני ינסה תודה ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית