הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון LB מאפס

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום
לפני כמה ימים התחלתי ללמוד LB אחרי שהגעתי למשקל בסדר בHB ואני אשמח אם תתנו לי ביקורת על הסרטון ואם אפשר להתייחס לכל דבר החל מהאחיזה והמיקום של המוט עד לאופן הירידה

בבקשה תעזרו לי זה מאוד חשוב לי
תודה מראש לכולם

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הגב שלך מעוגל והחזה שלך קורס קצת בכמה מהחזרות.

זה כל מה שאפשר לראות מהזווית הזאת. אי אפשר לראות איך אתה מחזיק את המוט ואיפה הוא נמצא על הגב שלך.
וגם נראה לי שהברכיים שלך נכנסות פנימה, אבל אני לא יודע אם זה סתם נראה ככה בגלל הזווית הזאת.

עוד דבר, אתה לא חייב להתרחק מהראק כל כך הרבה. זה יהיה בעייתי כשתגיע למשקלים גבוהים יותר.

• פותח/ת השרשור
הגב שלך מעוגל והחזה שלך קורס קצת בכמה מהחזרות.

זה כל מה שאפשר לראות מהזווית הזאת. אי אפשר לראות איך אתה מחזיק את המוט ואיפה הוא נמצא על הגב שלך.
וגם נראה לי שהברכיים שלך נכנסות פנימה, אבל אני לא יודע אם זה סתם נראה ככה בגלל הזווית הזאת.

עוד דבר, אתה לא חייב להתרחק מהראק כל כך הרבה. זה יהיה בעייתי כשתגיע למשקלים גבוהים יותר.
תמיד עשיתי את זה גם בHB עם משקלים הרבה יותר גבוהים זה קורה כי אני מרגיש מפוחד כשאני קרוב לראק

הבנתי שאני צריך פשוט להתיישב אחורה כאילו זה כיסא לא לרדת כמו בHB אלה פשוט להתיישב
לשמור על חזה בחוץ וגב ישר
גוף נוטה לפנים
ולהוציא ברכיים כמו בHB
יש עוד דגשים שאני צריך לזכור ולדעת ?

• פותח/ת השרשור
טוב קראתי המון מאמרים על סקוואט וראיתי המון סרטונים אני חושב שאני מתחיל לקלוט אותו
סט ראשון

סט שני

אשמח לביקורות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה טוב, כול הכבוד!
לפי דעתי אתה יורד יותר מידי עמוק אבל זה בחירה שלך.
העומק האופטימילי לפי דעתי זה העומק שאתה מרגיש בו הכי מתוח בהמסטרינג ובתחת.

• פותח/ת השרשור
נראה טוב, כול הכבוד!
לפי דעתי אתה יורד יותר מידי עמוק אבל זה בחירה שלך.
העומק האופטימילי לפי דעתי זה העומק שאתה מרגיש בו הכי מתוח בהמסטרינג ובתחת.

אפשר להעלות משקל ?
ואיך אפשר למנוע בעיות של חזה קורס ובאט ווינק ?
והעומק כל כך גבוה בגלל שאני רגיל לHB

אתה צריך אישור ממני בשביל להעלות משקל? תתקדם לפי התוכנית שלך, הטכניקה בסדר.
אני לא ראיתי בסרטון שלך קריסה של החזה. באט טוינק זה קשור לכמה עמוק אתה יורד ולגמישות שלך.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך אישור ממני בשביל להעלות משקל? תתקדם לפי התוכנית שלך, הטכניקה בסדר.
אני לא ראיתי בסרטון שלך קריסה של החזה. באט טוינק זה קשור לכמה עמוק אתה יורד ולגמישות שלך.

אני צריך אישור של הטכניקה כדי להתקדם
ותודה לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית