הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 300kg Deadlift

ה-דינו

משתמש פעיל
349
1
נק' מוניטין:
389
349
1
אימון אחרון :

דדליפט חימום : 50% 60% 70%
סט : 1x1 300kg הצליח הלך טוב

סקוואט חימום : 50% 60% 70%
סט : 1x5 210kg with reps הצליח הלך טוב

ב'נצ חימום : 50% 60% 70%
סט : 1x5 125kg הצליח הלך טוב

סירטון דדליפט 300קילו: טכניקה לא בשמיים זה ננעל אין ויכוח לא מעוניין לשמוע בילבולי מוח על טכניקה ודרך אגב משה טעית...
עכשיו בחיטוב 133קילו על 23%. ירידה של 6.4קילו ו5%שומן בחודש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סירטון דדליפט 300קילו: טכניקה לא בשמיים זה ננעל אין ויכוח לא מעוניין לשמוע בילבולי מוח על טכניקה
עם כל הכבוד לזה שאתה לא מעוניין לשמוע בלבולי מוח על טכניקה, לגיבן מנוטרדם היה גב יותר ישר ממה שאתה עושה שם. וזה לא ננעל.

לדעתי תעצור קצת את האימונים ותעשה סדר
תחטב, תלמד טכניקה ותתקדם משם, אתה עושה טעות איך שאתה עובד ועם המשקל גוף הכבד שלך

בכל מקרה כל הכבוד על הדדליפט, תשתדל לנעול פעם הבאה

כל הכבוד! אתה ממש גבוה או שהפלטות האלה יותר קטנות מפלטות סטנדרטיות של 20?(מה הקוטר של פלטת 20 תקינה?)

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד! אתה ממש גבוה או שהפלטות האלה יותר קטנות מפלטות סטנדרטיות של 20?(מה הקוטר של פלטת 20 תקינה?)

זה פלטות של 25 ואני מטר 91.

moo:טכניקה טובה תוסיף כמה ק''ג אין ספק. אבל אני כבר אחרי החודש הראשון של החיטוב עם התכנית מאסה וטוב לי עם זה לא מרגיש עייפות.
לכול הספקנים של הננעל או לא אני לא יתייחס אפילו. וללטימוס : עם היה כואב לי הגב או שהייתי עושה תנועה והוא היה כואב לי באזור מסוים הייתי מייחס להודעה שלך חשיבות אבל כנראה שהוא לא כואב ואני לא יתייחס אליה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כל הכבוד על המשקל. לא היית פה בכינוי אחר?
בכל מקרה, צפיתי כמה וכמה פעמים - לחלוטין לא נעלת. מצד שני - היית יכול לנעול בכיף, החזקת את המוט הרבה זמן. לדעתי אתה אפילו יכול לעשות יותר (ועוד אמרת שאתה בחיטוב).

אתה נראה די רזה ל133. אגב, מאיפה קנית את הנעליים? (בהנחה שאתה 49 כמוני).

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על המשקל. לא היית פה בכינוי אחר?
בכל מקרה, צפיתי כמה וכמה פעמים - לחלוטין לא נעלת. מצד שני - היית יכול לנעול בכיף, החזקת את המוט הרבה זמן. לדעתי אתה אפילו יכול לעשות יותר (ועוד אמרת שאתה בחיטוב).

אתה נראה די רזה ל133. אגב, מאיפה קנית את הנעליים? (בהנחה שאתה 49 כמוני).

בהצלחה!

אצלי אין מידה קבועה בנעליים (תלוי איזה) בנעל ספורט כמו כדורסל אני 49-50 בנעל ספורט של נייק אני 47-48 בנעל שטוחה אני 46-47 אז פחות או יותר אני מסתדר קניתי במגה ספורט בבת ים צמוד לסטוצ'י או קסטרו מה שזה לא יהיה.
שחור זה מרזה חח ? או לי זה נראה שאני נרזה טיפה פה אם בכלל.

אחי, לך לתחרות, תמשוך 300 קילו ואז תגיד לשופטים שזה ננעל ואין וויכוח בכלל. יהיו קטעים.

זה פלטות של 25 ואני מטר 91.

moo:טכניקה טובה תוסיף כמה ק''ג אין ספק. אבל אני כבר אחרי החודש הראשון של החיטוב עם התכנית מאסה וטוב לי עם זה לא מרגיש עייפות.
לכול הספקנים של הננעל או לא אני לא יתייחס אפילו. וללטימוס : עם היה כואב לי הגב או שהייתי עושה תנועה והוא היה כואב לי באזור מסוים הייתי מייחס להודעה שלך חשיבות אבל כנראה שהוא לא כואב ואני לא יתייחס אליה.
ואיך זה בדיוק קשור? אתה מושך כמו גיבן ואין שום צורה לדדליפט, זה נראה כמו סימן שאלה שמתיישר (וגם אז לא לגמרי). רק כשתרגיש כאב חד ותהיה פריצת דיסק תבין שזו חרא טכניקה?
טכניקה סבירה לא רק תעלה לך כמה קילו, היא גם תעזור לך לנעול את ה-300 שמה לעשות, אין לך עדיין.

אחי, לך לתחרות, תמשוך 300 קילו ואז תגיד לשופטים שזה ננעל ואין וויכוח בכלל. יהיו קטעים.

חחחחחחחחחחחחחח!

לעניין....משקל מרשים, היה נרא כאילו הייתה יכול לנעול עם כל הזמן באוויר .בהחלט מוניטין !

חחחחחחחחחחחחחח!

לעניין....משקל מרשים, היה נרא כאילו הייתה יכול לנעול עם כל הזמן באוויר .בהחלט מוניטין !

זה בדיוק הקטע, הוא לא יכול לנעול את זה. כל הזמן הזה באוויר היה ניסיון לנעול. קשה מאוד עד בלתי אפשרי ליישר גב כזה עקום עם משקל מקסימלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית