הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מיואש כבר מה תוכניות אימונים

justlbs

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
0
155
0
שלום. אני כבר כמעט מתאמן כשנה בחדר כושר ואני כבר לא יודע מה אני עושה שם יש לי מוטיבציה , תוצאות התחלתי עם 47 קילו עכשיו אני 58 ואני תקוע במשקל הזה כבר חודשיים יש לי תוכנית תזונה שאני עובד איתה ותוכנות אימונים.. בכל אופן אני חייב עזרה זה לא שאין שיפור ותוצאות יש וגם אנשים אמרו לי אבל אני רואה תוצאות של אנשים בחצי שנה לעומת מה שעשיתי ב 10 חודש ואני מרגיש שאני מבזבז את הזמן.. אשמח מישו כאן יוכל לעזור לי אני אשלח לו את התפריט תזונה / אימונים ... תודה רבה (אפילו בתגמול )

• פותח/ת השרשור
מתאמן 10 חודש אני נחשב כמתחיל? דרך אגב שלחו לי את זה בעבר אני לא יודע איזה תוכנית לבחור שם וגם אין בזה תרגילים מורכבים..

מתאמן 10 חודש אני נחשב כמתחיל? דרך אגב שלחו לי את זה בעבר אני לא יודע איזה תוכנית לבחור שם וגם אין בזה תרגילים מורכבים..

זה שאתה מתאמן 10 חודשים לא אומר שאתה לא מתאמן מתחיל,זה לא נקבע על פי וותק אלא על פי היכולת להתאושש מאימון לאימון והיכולת לעלות במשקלי עבודה.
סביר להניח שאתה מתאמן מתחיל.
התכנית עצמה היא רק תרגילים מורכבים על מה אתה מדבר בדיוק?
אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
מתח 3*כשל
אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
דדליפט 1*5

תמשיך לקרוא את המאמר יש שם את כל התשובות לשאלות שלך.

• פותח/ת השרשור
עד כה לא עשיתי את התרגילים פרס בעמידה , דדליפט .. אלה תרגילים שאני לא עושה בגלל הטכניקה וגם נגיד סקוואט לא מתאפשר לי בחדר כושר כי זה די מסוכן אצלנו אין את הדבר הזה בצד ששומר עליך..

עד כה לא עשיתי את התרגילים פרס בעמידה , דדליפט .. אלה תרגילים שאני לא עושה בגלל הטכניקה וגם נגיד סקוואט לא מתאפשר לי בחדר כושר כי זה די מסוכן אצלנו אין את הדבר הזה בצד ששומר עליך..

מה שהוא נתן לך זה SS ,זו תוכנית כוח ,אם אתה רוצה כוח לך עליה ,אם אתה רוצה בילדינג תיקח FBW או מפוצלת מפה : http://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/
אני אישית לא אוהב תוכניות כוח...
ממליץ לך FBW ורק אחר כך AB...

נערך לאחרונה:
מה קשור התוכנית אימונים שלך?
אתה לא אוכל. וגם אם אתה חשוב שאתה אוכל, אתה לא. המשקל גוף אומר שאתה לא אוכל מספיק.

• פותח/ת השרשור
מה קשור התוכנית אימונים שלך?
אתה לא אוכל. וגם אם אתה חשוב שאתה אוכל, אתה לא. המשקל גוף אומר שאתה לא אוכל מספיק.

תודה על המוטיבציה ( אני רציני) חח אני אוכל הרבה אני אעלה עוד באוכל .. תודה

תודה על המוטיבציה ( אני רציני) חח אני אוכל הרבה אני אעלה עוד באוכל .. תודה

אם אתה מתקשה לאכול את הכמות שאתה צריך אני ממליץ לך על שתי כיוונים קלים.
1. לאכול הרבה ממתקים, יש בהם הרבה קלוריות.
2. להכין שייקים, יותר קל לשתות אוכל מאשר לאכול אותו.

תשקל כול שבוע כדי לראות שאתה באמת עולה במשקל.

אם אתה מתקשה לאכול את הכמות שאתה צריך אני ממליץ לך על שתי כיוונים קלים.
1. לאכול הרבה ממתקים, יש בהם הרבה קלוריות.
2. להכין שייקים, יותר קל לשתות אוכל מאשר לאכול אותו.

תשקל כול שבוע כדי לראות שאתה באמת עולה במשקל.

ממש לא נכון ,יש תפריט מסודר עם כמות חלבונים ,פחימומות ,קלוריות שצריך להגיע אליהם ,ממתקים זה הדבר הכי גרוע שאפשר להציע ואפילו צריך להימנע מזה..
אנשים חושבים שאם אתה במסה את יכול לאכול כל מה שזז ,לא מחייב תפריט מסודר (אבל ממולץ) ,לפחות שיאכל דברים בריאים ולא רק ג'אנקפוד מסריח מפוצץ במלא שומן...

אני מסכים - עלית יפה. שמור על פלוס קלורי הגיוני. תתאים אותו לקצב ההתקדמות שלך.

לאכול הרבה ולהיראות פח זבל זו לא בעיה גדולה ככ עבור רוב האוכלוסייה.

אתה מתאמן מתחיל, כי אתה יכול להתקדם מאימון לאימון. וגם אם נתעלם מהעובדה שלא אימנת את הסקוואט דדליפט והפרס שלך, שהם הכי חשובים, עדיין לא היה בסיס להתלונן על כך שאתה לא מצליח לעלות משקלי עבודה מאימון לאימון כשאתה שוקל 58 קילו (בהנחה שאתה מעל 1.50 לצורך העניין). תעלה ל80, ותראה שאתה עולה מאימון לאימון.
THAT BEING SAID,
תעשה SS, תוסיף משקלי עבודה כל אימון, תוך כדי שאתה אוכל לצורך העניין 3500 קל', שמכילות לפחות 150 גר' חלבון ושומן, ותראה פלאים. יותר חשוב, קרא את הספר (Starting Strength: Basic Barbell Training 3rd edition).

אה, וכמעט שכחתי להגיד את הדבר הכי חשוב לכאלה שרק מתחילים. תשאף להבין, תתמקצע, ותמיד, אבל תמיד - תתרחק מכאלה שמנסים למכור לך גוף של בילדר בלי עבודה קשה.

בהצלחה

אתה מתאמן מתחיל, כי אתה יכול להתקדם מאימון לאימון. וגם אם נתעלם מהעובדה שלא אימנת את הסקוואט דדליפט והפרס שלך, שהם הכי חשובים, עדיין לא היה בסיס להתלונן על כך שאתה לא מצליח לעלות משקלי עבודה מאימון לאימון כשאתה שוקל 58 קילו (בהנחה שאתה מעל 1.50 לצורך העניין). תעלה ל80, ותראה שאתה עולה מאימון לאימון.
THAT BEING SAID,
תעשה SS, תוסיף משקלי עבודה כל אימון, תוך כדי שאתה אוכל לצורך העניין 3500 קל', שמכילות לפחות 150 גר' חלבון ושומן, ותראה פלאים. יותר חשוב, קרא את הספר (Starting Strength: Basic Barbell Training 3rd edition).

אה, וכמעט שכחתי להגיד את הדבר הכי חשוב לכאלה שרק מתחילים. תשאף להבין, תתמקצע, ותמיד, אבל תמיד - תתרחק מכאלה שמנסים למכור לך גוף של בילדר בלי עבודה קשה.

בהצלחה

אתה לא חושב שהגזמת קצת עם הפלוס הקלורי ? בגלל זה אנשים שעושים SS שמנים על 20% שומן.
אם אתה לא יודע אז על כל קילו גוף מומלץ 1.7~2 גרם חלבון ,כלומר 58*2=116 גרם חלבון...
אם עוברים את הכמות המומלצת החלבון הופך לשומן ,וזה כזה בסיסי אני לא יודע איך הגעת ל150..
לפותח האשכול :
כנס לפה : http://www.goleango.com/show_calculator_heb.php?cat_id=3&art_id=29
תכפיל את הBMR שלך ב1.2 ,ותוסיף לזה 400~500 קלוריות ,זו כמות הקלוריות היומית שתצטרך כדי לעלות במסת שריר מעבר לזה הכל יהפוך לשומן...

אתה לא חושב שהגזמת קצת עם הפלוס הקלורי ? בגלל זה אנשים שעושים SS שמנים על 20% שומן.
אם אתה לא יודע אז על כל קילו גוף מומלץ 1.7~2 גרם חלבון ,כלומר 58*2=116 גרם חלבון...
אם עוברים את הכמות המומלצת החלבון הופך לשומן ,וזה כזה בסיסי אני לא יודע איך הגעת ל150..
לפותח האשכול :
כנס לפה : http://www.goleango.com/show_calculator_heb.php?cat_id=3&art_id=29
תכפיל את הBMR שלך ב1.2 ,ותוסיף לזה 400~500 קלוריות ,זו כמות הקלוריות היומית שתצטרך כדי לעלות במסת שריר מעבר לזה הכל יהפוך לשומן...
ההמלצות שלי לגביך הן, קודם כל - להפסיק להיות פוסי, אחר כך לנסות להגיע למצב שאתה יכול לשים על הגב מוט של 200 קילו, להתיישב איתו ולקום
ואז לקשקש על איך להגיע לשם
עד אז, כל עוד אתה אפילו לא בכיוון הזה, השתיקה עדיפה.
בנוסף, קרא את הספר, אבל רק אם אתה מוכן להבין שאתה קשקשן, כי אחרת, אתה תפסול גם אותו.

אגב, הקשקשנות שלך היא לא בהכרח שלך, רוב הסיכויים שלמדת את הקשקושים הנ"ל מקשקשנים (חלשים) אחרים, אבל עדיין - אם אתה מקשקש, זו סיבה טובה לקרוא לך קשקשן.

ההמלצות שלי לגביך הן, קודם כל - להפסיק להיות פוסי, אחר כך לנסות להגיע למצב שאתה יכול לשים על הגב מוט של 200 קילו, להתיישב איתו ולקום
ואז לקשקש על איך להגיע לשם
עד אז, כל עוד אתה אפילו לא בכיוון הזה, השתיקה עדיפה.
בנוסף, קרא את הספר, אבל רק אם אתה מוכן להבין שאתה קשקשן, כי אחרת, אתה תפסול גם אותו.

אגב, הקשקשנות שלך היא לא בהכרח שלך, רוב הסיכויים שלמדת את הקשקושים הנ"ל מקשקשנים (חלשים) אחרים, אבל עדיין - אם אתה מקשקש, זו סיבה טובה לקרוא לך קשקשן.

כאילו שאני רוצה להיות Powelifter ,אויי אל תעשה יותר מחזרה אחת זה יותר מידי..
תחום מסריח ומגעיל ,כולם שם שמנים...
אם באלך להמשיך להשמין ובקושי להתאמן ,ללכת לחדר כושר ל5 דקות ,כל תרגיל חזרה אחת 3 סטים שיהיה לך בכיף ,ממש לא איכפת לי..
רק אל תטעה אנשים וישר תביא להם תוכנית כוח ,יש עוד דברים חוץ ממה שאתה מעדיף..
ואני קשקשן...

כאילו שאני רוצה להיות Powelifter ,אויי אל תעשה יותר מחזרה אחת זה יותר מידי..
תחום מסריח ומגעיל ,כולם שם שמנים...
אם באלך להמשיך להשמין ובקושי להתאמן ,ללכת לחדר כושר ל5 דקות ,כל תרגיל חזרה אחת 3 סטים שיהיה לך בכיף ,ממש לא איכפת לי..
רק אל תטעה אנשים וישר תביא להם תוכנית כוח ,יש עוד דברים חוץ ממה שאתה מעדיף..
ואני קשקשן...
אה אוקיי אתה לא רוצה להיות פאוורליפטר. אז אתה רק רוצה להראות כמו אחד שיכול להרים 300 קילו מהריצפה, אבל בלי לעשות חצי מזה?
בלי גנטיקה יוצאת דופן \ חומרים, אתה לא תהיה כזה. ואתה פתטי. ואתה נמושה שלא מוכנה להתמודד עם תרגילים קשים. ואני שם כסף שאתה שחיף. ואתה קשקשן.

אה אוקיי אתה לא רוצה להיות פאוורליפטר. אז אתה רק רוצה להראות כמו אחד שיכול להרים 300 קילו מהריצפה, אבל בלי לעשות חצי מזה?
בלי גנטיקה יוצאת דופן \ חומרים, אתה לא תהיה כזה. ואתה פתטי. ואתה נמושה שלא מוכנה להתמודד עם תרגילים קשים. ואני שם כסף שאתה שחיף. ואתה קשקשן.
אז אתה אומר שעדיף להרים 200 ק"ג לפעם אחת ולהראות שמן ומכוער מאשר להרים 90 ק"ג ל10 פעמים ולהראות יפה ,אני בטוח שאתה שמן ומכוער...
לדעתי 10 חזרות הרבה יותר קשה מחזרה אחת ,שעשיתי תוכנית כוח (SS) באתי לחדר כושר לחצי שעה וסיימתי וממש נהניתי כי זה היה קל והגעתי למשקלים גבוהים ,אבל שעברתי למפוצלת (סוף סוף) הרגשתי מה זה קושי..
בקיצור אתה יכול להמשיך לקרוא לי קשקשן ,לא מפריע לי ,כי אני יודע את האמת שאתה שמן (גאה)... ואני ממש רחוק מלהיות שמן (שוקל 78 ,11% שומן )

אז אתה אומר שעדיף להרים 200 ק"ג לפעם אחת ולהראות שמן ומכוער מאשר להרים 90 ק"ג ל10 פעמים ולהראות יפה ,אני בטוח שאתה שמן ומכוער...
לדעתי 10 חזרות הרבה יותר קשה מחזרה אחת ,שעשיתי תוכנית כוח (SS) באתי לחדר כושר לחצי שעה וסיימתי וממש נהניתי כי זה היה קל והגעתי למשקלים גבוהים ,אבל שעברתי למפוצלת (סוף סוף) הרגשתי מה זה קושי..
בקיצור אתה יכול להמשיך לקרוא לי קשקשן ,לא מפריע לי ,כי אני יודע את האמת שאתה שמן (גאה)... ואני ממש רחוק מלהיות שמן (שוקל 78 ,11% שומן )
א. אין עדיף. אבל בשביל להרים 200 קילו מהריצפה צריך להתאמן הרבה מאוד, להיות מחויב, ולא להיות נמושה. בשביל להרים 90 קילו ל10 פעמים צריך לבוא לחדר כושר פעמיים בשבוע ולעבוד קל. אתה מנסה להשוות בין מראה (להראות יפה) לביצועים (להרים 200 קילו), ואלה לא דברים ברי השוואה. זה כמו שאני אשאל, מה עדיף, לרוץ 10,000 ב30 דקות או להיראות כמו רוני קולמן? לשחות 100 מ' ב50 שניות או לרוץ מרתון ב2:10? לקפוץ 2 מ' לגובה או להיות מיליונר?
תשווה בין תפוזים לתפוזים
ב. אני מוכן לשים את החיים שלי שאתה אף פעם לא היית קרוב ולעולם לא תהיה קרוב לביצועים וההישגים הכוללים שלי, בתחומי כוח, סיבולת וענפים ספציפיים.
ג. דעתך לא נחשבת.
ד. אתה קשקשן.

נערך לאחרונה:
ss לא עושים חזרה אחת....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית