ייעוץ עזרה בקניית חגורה מחול .

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
אני מעוניין לקנות חגורה מחול , אני לא כל כך מבין איזה חגורה לקנות איזה חברה וכאלה, גם אין לי מושג בקנייה ebay או אתרים אחרים
אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי ,
דבר שני אני לא בדיוק יודע איזה מידה לקחת , אני מטר 73 שוקל 64 כרגע , איזה מידה בערך תתאים לי ? או שזה צריך ממש להיות מדויק ?
תודה לעונים .

• פותח/ת השרשור
למה אתה חושב שאתה צריך כרגע חגורה ? מה המשקלים שלך ?
120 דדליפט, 100 סקואט , וגם אם לא לעכשיו אז לעוד חודש , זה לא קריטי העיקר שיהיה לי בבית , אשמח אם מישהוא יוכל לעזור תודה .

יש לך את חגורה RDX באיביי אחלה חגורה ברמה סבירה מאוד , אם אתה רוצה ממש להשקיע לטווח ארוך יש לך את החגורות של INZER 13/10MM FOREVER

• פותח/ת השרשור
יש לך את חגורה RDX באיביי אחלה חגורה ברמה סבירה מאוד , אם אתה רוצה ממש להשקיע לטווח ארוך יש לך את החגורות של INZER 13/10MM FOREVER
יש לך מושג לגבי מידות איך זה הולך ?
אני מעוניין להשקיע ב
INZER 13/10MM FOREVER אבל יש רק אחת כזאת באביי והיא משומשת .
יש את האתר הזה
http://www.houseofpain.com/product/powerlifting-belts/1-prong-forever-belt-10mm.html
עכשיו אין לי מושג אני די מפחד שזה לא יגיע לבית שלי, ודברים כאלה כי אני לא בדיוק מבין בזה , וגם אין לי מושג כמה עולה משלוח ככה שאם אפשר יותר פרטים זה יהיה מעולה , תודה .

נערך לאחרונה:
יש לך מושג לגבי מידות איך זה הולך ?
אני מעוניין להשקיע ב
INZER 13/10MM FOREVER אבל יש רק אחת כזאת באביי והיא משומשת .
יש את האתר הזה
http://www.houseofpain.com/product/powerlifting-belts/1-prong-forever-belt-10mm.html
עכשיו אין לי מושג אני די מפחד שזה לא יגיע לבית שלי, ודברים כאלה כי אני לא בדיוק מבין בזה , וגם אין לי מושג כמה עולה משלוח ככה שאם אפשר יותר פרטים זה יהיה מעולה , תודה .

אתה יכול להזמין מHOUSE OF PAIN בנתונים שלך הייתי עולה על L ומקסימום תחורר אותה אחר כך ככה שיהיה לך לעתיד הרחוק

כן הרבה מהפורום הזמינו מהאתר הזה [כולל הזמנה שאני ניהלתי והוצאנו אותה ב1 לחודש הזה] צריך להגיע אוטוטו מגיע בדואר רשום הביתה

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להזמין מHOUSE OF PAIN בנתונים שלך הייתי עולה על L ומקסימום תחורר אותה אחר כך ככה שיהיה לך לעתיד הרחוק
ומה מומלץ ? 13 מילימטר או 10 ?
ואיפה שרשום לי shiping option מה לבחור ? סטנדרד usa מגיע גם לארץ ? או שאני יכול לקבל את זה לארץ רק בעזרת ups ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הקפצה, אני פשוט רוצה להזמין מהאתר לפני שיגמר במלאי אם מישהו יכול לעזור לי באיזה צורה להזמין את זה וכמה מילימטר עדיף החגורה , תודה .

ומה מומלץ ? 13 מילימטר או 10 ?
ואיפה שרשום לי shiping option מה לבחור ? סטנדרד usa מגיע גם לארץ ? או שאני יכול לקבל את זה לארץ רק בעזרת ups ?
10 יותר נוחה
13 יותר יציבה וחזקה עדיף 13
תבחר את האופציה האחרונה במשלוחים אני זוכר [היא עולה 40 דולר] אתה יכול להזמין עוד דברים המשלוח יישאר אותו מחיר תמיד! והמשלוח מגיע לארץ עד לדואר הקרוב לביתך .

מה ההבדל אל מול הגירסא הזאת? http://www.houseofpain.com/products-2-prong-forever-belt-13mm
זה 2 לולאות, הרבה יותר חזק ו13 מ"מ וגם יותר זול.
זה מבצע לכבוד הBLACK FRIDAY והם מגיעות רק במידה 2XL וגם זה נשאר ב3 יחידות בודדות בלבד

• פותח/ת השרשור
10 יותר נוחה
13 יותר יציבה וחזקה עדיף 13
תבחר את האופציה האחרונה במשלוחים אני זוכר [היא עולה 40 דולר] אתה יכול להזמין עוד דברים המשלוח יישאר אותו מחיר תמיד! והמשלוח מגיע לארץ עד לדואר הקרוב לביתך .
יקר רצח כמעט חצי מהחגורה , למה לא לבחור את הבחירה הראשונה (standart usa ) זה רק 11 דולר
ויש רק את החגורה הזאת למידה שלי שהיא גם 13 מילימטר , האם היא מספיק טובה ? זה לא שני חורים כל פעם אלה 1 , http://www.houseofpain.com/products-1-prong-forever-belt-13mm

נערך לאחרונה:
יקר רצח כמעט חצי מהחגורה , למה לא לבחור את הבחירה הראשונה (standart usa ) זה רק 11 דולר
ויש רק את החגורה הזאת למידה שלי שהיא גם 13 מילימטר , האם היא מספיק טובה ? זה לא שני חורים כל פעם אלה 1 , http://www.houseofpain.com/products-1-prong-forever-belt-13mm
כי רק האחרון הוא הכי זול והוא לארץ מה שאתה ראית זה רק לארה"ב , זאת החגורה שאני הזמנתי שמעתי עליה 15511556 ביקורות מצויינות
בקשר למשלוח הוא ייקר מאוד אם מזמינים משהו 1 בגלל זה הוצאנו מהפורום הזמנה גדולה ואז כל אחד שילם משהו כמו 5 דולר על המשלוח בלבד.

• פותח/ת השרשור
כי רק האחרון הוא הכי זול והוא לארץ מה שאתה ראית זה רק לארה"ב , זאת החגורה שאני הזמנתי שמעתי עליה 15511556 ביקורות מצויינות
בקשר למשלוח הוא ייקר מאוד אם מזמינים משהו 1 בגלל זה הוצאנו מהפורום הזמנה גדולה ואז כל אחד שילם משהו כמו 5 דולר על המשלוח בלבד.
אתה אומר האחרון , אתה בטוח internetional usps שמגיע רק אחרי 45 ל 60 יום נכון ? אני רוצה להית בטוח שלא יהיה פאדיחה , ותודה על העזרה עד עכשיו 😃

נערך לאחרונה:
אתה אומר האחרון , אתה בטוח internetional usps שמגיע רק אחרי 45 ל 60 יום נכון ? אני רוצה להית בטוח שלא יהיה פאדיחה , ותודה על העזרה עד עכשיו 😃
לא זה מגיע בין 15-25 ימים [ביררתי את זה בפלאפון איתם שהזמנתי ]

ןכן הכוונה לזה

• פותח/ת השרשור
לא זה מגיע בין 15-25 ימים [ביררתי את זה בפלאפון איתם שהזמנתי ]

ןכן הכוונה לזה
אז נראה לי אנחנו לא מדברים על אותו דבר רשום שם 45 ל 60 יום . (מצטער על החפירה אני פשוט תוך כדי הזמנה 😃

אנחנו כן מדברים על אותו דבר ! לא יודע למה זה רשום שם אבל גם אני בחרתי במשלוח הזה ואז התקשרתי לשאול אחרי כמה ימים זה מגיע והם אמרו לי בין 15-25 ימים

• פותח/ת השרשור
אנחנו כן מדברים על אותו דבר ! לא יודע למה זה רשום שם אבל גם אני בחרתי במשלוח הזה ואז התקשרתי לשאול אחרי כמה ימים זה מגיע והם אמרו לי בין 15-25 ימים
טוב יאללה תודה רבה ,

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית