הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים מחפש מידע על ספונדילוליזיס דו צדדית L5 ואימונים

Rabbit nervous

משתמש קבוע
1,215
111
נק' מוניטין:
384
1,215
111
הרקולס
אני בן 18 כל הרופאים אומרים לי להפסיק להתאמן, אני נקרע מכאבים, נמאס לי להתאמן חלש ולא לעשות סקוואטים.
נמאס לי שיכאב לי אחרי כל אימון ריצה....אני רוצה למוצא חומר על הבעיה .
אין מצב שיש אנשים עם פריצת דיסק שמתאמנים כמו חיות ואני בגלל מום מולד לא יעשה סקוואט !.

מה אמרו לך? שנולדת עם זה, והחוליה ארוכה מהרגיל ? כי גם לי אמרו את זה אחרי רטנגן, שלחו אותי לCT אבל לא ראיתי את התוצאה עדיין, ובאמת כאב לי כמה חודשים, והייתי על כדורים, אבל אחרי שהפסקתי לעשות סקוואט ודדליפט, זה לאט לאט התחיל לכאוב פחות ועכשיו לא כואב בכלל. אומנם המשכתי לעשות מתח ומכשירים בשביל הרגליים אבל הורדתי עומס והכאב התחיל לדעוך אז כנראה יש קשר. שוב, לא יודע אם היה לי את זה בוודאות ומה בדיוק המצב שלך, אבל אולי כדי לך להוריד מהעומס.

• פותח/ת השרשור
מה אמרו לך? שנולדת עם זה, והחוליה ארוכה מהרגיל ? כי גם לי אמרו את זה אחרי רטנגן, שלחו אותי לCT אבל לא ראיתי את התוצאה עדיין, ובאמת כאב לי כמה חודשים, והייתי על כדורים, אבל אחרי שהפסקתי לעשות סקוואט ודדליפט, זה לאט לאט התחיל לכאוב פחות ועכשיו לא כואב בכלל. אומנם המשכתי לעשות מתח ומכשירים בשביל הרגליים אבל הורדתי עומס והכאב התחיל לדעוך אז כנראה יש קשר. שוב, לא יודע אם היה לי את זה בוודאות ומה בדיוק המצב שלך, אבל אולי כדי לך להוריד מהעומס.

אותו תסמינים כמו אצלך אני אחרי CT גם אצלי שאני מספיק לעשות פחות כואב....אני מתאמן עם בידוד לחלק התחתון פשוט נמאס לי....

שמע אין מה לעשות אם פחות כואב לך אחרי שאתה מפסיק לעשות דדליפט וסקוואט, אז כדי שתפסיק, יש תרגילים אחרים שאפשר לעשות לגב והרגליים, גם אם לא באותה יעילות כמו הסקוואט והדדליפט.העיקר הבריאות.

• פותח/ת השרשור
שמע אין מה לעשות אם פחות כואב לך אחרי שאתה מפסיק לעשות דדליפט וסקוואט, אז כדי שתפסיק, יש תרגילים אחרים שאפשר לעשות לגב והרגליים, גם אם לא באותה יעילות כמו הסקוואט והדדליפט.העיקר הבריאות.

מה הקשר איך אנשים עושים דדליפט + סקוואט עם פריצת דיסק.....?

מה אתה מבלבל את השכל, רוב הפאוור מגיעים למשקילים של 300-400 קילו בתרגילים מרכזיים וקיים אצלהם פריצת דיסק.
אלו שהחלימו כן אלו שעדיין בתקופת התייאשויות לא
אני לא אומר שהם לא יכולים להיתאמן אז אבל זה לא מומלץ כי יצור נזק רב ועדיף לחכות אם זה אין מושג על הבעיה שלך אבל שאלתה שאלה אז עניתי
בנוסף אני יתן לך דוגמא אני קורע גיד ברגל או רצועה האפשרות לעשות דדליפט או סקאווט עדיין שמה אבל לא בעצמיות אפילו בינונית
אני אפילו לא יעמיס 10 קילו על הרגל שאני יודע שזה יכול ליצור נזק
עוד משהו שחלק מpl האלו לוקחים חומרים להתייאשות אז אתה לא יכול להשוות את עצמך להם

תגיד גבר, אתה הולך להתחרות? מוכן להשקיע את כל החיים שלך בשביל להרים 2 קילו יותר משנה שעברה? מוכן לקחת חומרים כאלה ואחרים בשביל לדחוף את עצמך מעבר לגבול הטבעי? אם כן אז לך תרים עוד קצת ברזל למרות שכואב לך ובסוף תגיע למצב ששום דבר לא יעזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית