הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש סיכוי להתחרות?

YuvalB

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
0
70
0
אני לא מתכוון להתחרות בקרוב אבל יש לי בעיה אני גבוהה משהו בסביבות 1.77 ושוקל בינתיים 75.5 קילו יש לי בינתיים סקוואט 100 קילו דדליפט 102.5 ובנץ 55 קילו אני יודע שזה כלום ואני מתקדם יפה בסך הכל מתאמן חודשיים+
ואני עולה הרבה במשקל גוף עליתי 8 קילו כל החודשיים האלה אבל בתחרות יהיה לי סיכוי לזכות? ד"א אני בן 14 רק אבל אני גדול לגיל שלי..
מה לעשות?

לא התכוונתי להתחרות בתחרות הזאתת אני מתכוון בעתיד
נו אז בטח שאתה יכול מזאת השאלה הזאת ?? אתה יכול גם להיפצע מחר ולגמור את הקריירה אף אחד לא יכול לנבא לך את העתיד!
תמשיך להתאמן נכון ולהרים כבד, ואתה בהחלט יכול להתחרות בשלב מסויים בעתיד
בהצלחה

פחות דיבורים ויותר מעשים, תראה איך אתה מתקדם ותחליט לבד אם אתה טוב מספיק או לא.
קח בתור דוגמא את הילד שהגיב לך 2 תגובות מעלי(שובבני), הגיע לפורום ילדון קטן, למד, התאמן, התחזק וניהיה סוס על שיכול לתת פייט להרבה כאן.😃
תתחיל להתאמן ולהתקדם!

• פותח/ת השרשור
קח בתור דוגמא את הילד שהגיב לך 2 תגובות מעלי(שובבני), הגיע לפורום ילדון קטן, למד, התאמן, התחזק וניהיה סוס על שיכול לתת פייט להרבה כאן.😃
תתחיל להתאמן ולהתקדם!

אבל העניין שאני גדול לגיל שלי ממש אבל ועליתי הרבה במסה יש עליי הרבה מסה ובתחרות ישימו אותי בגלל המשקל שלי נגד סוסים בני 17 למרות שאני בן 14
ואז לא יהיה לי סיכויים לזכות בגלל הגודל שלי אז אני שואל עם כדי לי להמשיך להתקדם או לנסות להשאר במשקל גוף הזה ולעלות במשקלים

תתקדם כמה ואיך שאתה יכול, כשתיהיה חזק יותר תחליט מה אתה רוצה לעשות עם עצמך בלי להתייעץ בפורום.😃

תתחיל להתאמן ולהתקדם!
תודה רבה וולד על כל הפרגון אתה באמת אחד האנשים שאני יותר כאן !👏

להתחרות במשקלים האלה אין הרבה טעם אבל אל תטעה, אתה אכן גדול לגילך והמשקלי עבודה שלך טובים יחסית.. תמשיך כך ואולי ישמעו ממך הרבה בתחרות הבאה.

• פותח/ת השרשור
להתחרות במשקלים האלה אין הרבה טעם אבל אל תטעה, אתה אכן גדול לגילך והמשקלי עבודה שלך טובים יחסית.. תמשיך כך ואולי ישמעו ממך הרבה בתחרות הבאה.

כן אני יודע ש100 קילו סקוואט ודדליפט זה כלום יחסית אבל אני ימשיך בינתיים אני עולה טוב במשקלים מתי תהיה התחרות הבאה?

אין לך סיכוי, אבל השאלה איך תתקדם, אבל עם המשקלים האלו ממש אין לך סיכוי.

אתה בן 14 ואתה עושה 100 קילו סקוואט..הלוואי עלי שידעתי בגיל הזה משהו חוץ מכדורסל,ווקס ומחליק.
התחלת בגיל הזה והתמדה יכולה להניב לך תוצאות מעולות במידה ואתה אוהב את התחום
לדעתי? אל תשים על אף אחד ולך לתחרות הקרובה כדי לצבור ניסיון..אתה יכול לראות פשלות של הרבה אנשים בגלל חוסר ניסיון בתחרויות.
לך,תרגיש ,תנשום את האווירה ותראה אם אתה רוצה להמשיך בזה בכלל.
ואני חושב שאם אפילו תקח מקום חמישי,אתה רק תחזור עם הרבה יותר מוטיבציה במידה ואתה עשוי מהחומר הנכון (במיוחד כי אתה צעיר ויכול ממש להשתפר).
אל תלך לתחרות כדי לקחת מקום ראשון,לך לתחרות כדי לשבור שיא אישי שלך.במידה ועשית את זה תדע שעשית את הכי טוב שאתה יכול
נסה להשיג סינגלט ממישהו. שלא תקנה אחד עכשיו לפחות
הרבה מהפורום הניבו תוצאות יפות מאוד ולא התחילו בגיל כזה צעיר שתדע לך

• פותח/ת השרשור
אתה בן 14 ואתה עושה 100 קילו סקוואט..הלוואי עלי שידעתי בגיל הזה משהו חוץ מכדורסל,ווקס ומחליק.
התחלת בגיל הזה והתמדה יכולה להניב לך תוצאות מעולות במידה ואתה אוהב את התחום
לדעתי? אל תשים על אף אחד ולך לתחרות הקרובה כדי לצבור ניסיון..אתה יכול לראות פשלות של הרבה אנשים בגלל חוסר ניסיון בתחרויות.
לך,תרגיש ,תנשום את האווירה ותראה אם אתה רוצה להמשיך בזה בכלל.
ואני חושב שאם אפילו תקח מקום חמישי,אתה רק תחזור עם הרבה יותר מוטיבציה במידה ואתה עשוי מהחומר הנכון (במיוחד כי אתה צעיר ויכול ממש להשתפר).
אל תלך לתחרות כדי לקחת מקום ראשון,לך לתחרות כדי לשבור שיא אישי שלך.במידה ועשית את זה תדע שעשית את הכי טוב שאתה יכול
נסה להשיג סינגלט ממישהו. שלא תקנה אחד עכשיו לפחות
הרבה מהפורום הניבו תוצאות יפות מאוד ולא התחילו בגיל כזה צעיר שתדע לך

כן תודה רבהה אחי נתתה לי מוטיבציה!! ובאמת רציתי רק ניסיון ככה שאני לא יבוא פעם הבאה ויפחד או יתרגש יותר מדי אבל אני חושב שאני ימשיך לעלות במשקלים ולתחרות הבאה אני ילך 😃

זאת בחירה שלך-כל תחרות זה ניסיון ורואים את זה..מציע לך ללכת כל עוד יש לך הזדמנות
שיהיה בהצלחה בהמשך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית