מתאמן מתחיל - כמה שאלות

OmerSharon

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום שמי עומר, בעבר(לפני שנה) נרשמתי לחדר כושר לתקופת ניסון של שלושה חודשים ופשוט התאהבתי בתחום, בתחילת שבוע הבא אני חוזר לחדר כושר ואשמח לכמה טיפים ממכם.
בעבר לפני תחילת האימונים שקלתי 52 גובה 1.76 וגיל 15 לאחר שלושת החודשים הללו הגעתי למשקל 64 גובה 1.78..
הייתי מתאמן 4 פעמים בשבוע כלומר ABXA2B2XX ולא היה לי תפריט תזונה קבוע פשוט הייתי אוכל כל מה שבא ליד בצורה מטורפת כמובן דברים מזינים כמו טונה,ביצים,חזה עוף,אורז,פסטה וכדומה.
כיום אני בן 16 מטר 80+ ושוקל 57~.
עכשיו בתור מתאמן מתחיל יש לי כמה שאלות:
1.באיזה תוכנית להתחיל להתאמן כמובן שאם לא יהיה לי תוכנית אני אצטרך לקחת תוכנית של המאמן שהיא ברובה רק מכשירים ואירובי.
2.האם להמשיך בתזונה כמו שרשמתי למעלה?
3.אשמח אם תוכלו להציע לי תוכניות למתאמן מתחיל..

שבת שלום,
עומר

אוכל בדיוק מה שציינת , לפני אימון כמה שיותר פחמימות ואחריו - חלבון !
תוכנית הכי טובה שאני יכול להמליץ - SS !
לפני , תלמד ממש ממש ממש טוב את הטכניקה ! בהצלחה !

תכנית - SS. תפריטים, יש מוכנים בפורטל, וקרא את המדריך לעלייה במסה. תעבור על הנעוצים לפרטים על הנ"ל.

SS אבל תדאג לטכניקה טובה ותאכל פשוט הרבה....

1. תעשה תרגילים כמו: לחיצת חזה, סקוואט, חתירה/מתח.
2. תאכל כמה שאתה יכול ותשתדל יותר פחמימות.
3. יש הרבה תוכניות כמו SS ועוד כל מיני, הכי חשוב תעשה את התרגילים שרשמתי לך ב1, בלי קשר לתוכניות מספיק שתעשה כל אימון כל אחד מהתרגילים האלה 3 סטים 5-8 חזרות ותאכל מספיק ותראה תוצאות.

http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
ממליץ גם לקרוא את הספר של SS (מהדורה שנייה או שלישית, בשום פנים ואופן לא את הראשונה).
תקרא בנוסף לאט לאט את כל המאמרים בפורטל, אבל זה ידע בסיסי להתחלה לתזונה ואימונים.
אגב-
תישן טוב, והכוונה היא לבין 8 ל-10 שעות בלילה (אפשר יותר) עם עדיפות ל-9 עד 10. לא תישן טוב לא תגדל.

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן עכשיו AB עד סוף החודש ובמשך החודש הזה אני יתחיל להכיר את התרגילים המורכבים ולהתנסות בהם וללמוד את הטכניקה שלהם...
לגבי התזונה אני אוכל לא לפי תפריט מסויים אני פשוט אוכל כל מה שבא ליד אבל כמובן מזין לדוגמא אתמול אחרי אימון אכלתי בין 8-10 פרוסות חזה עוף בינוניות - קטנות סלט לחם פרוס וקערת אורז מלא..
לבצפר אני לוקח שתי פיתות בתוכם חזה עוף כמובן בין הארוחות אני אוכל פרות כמו בננה תפוז וכדומה לרוב בננה לפני אימון ואחרי..
בערב טוסט עם כמה ביצים קשות/שקשוקה גדולה עם לחם פרוס טונה ועוד..
חשבתי על להוסיף בבוקר לפני בית ספר חביתה עם קוטג' לחם פרוס ועוד דברים מזינים..

Back
למעלה תחתית