הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על קפה בחיטוב

ehrenstein

משתמש מתחיל
71
7
נק' מוניטין:
7
71
7
שלום כולם וערב טוב
אני בחיטוב עכשיו, מתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע, וגם עושה קצת ריצות לפעמים. אני שותה די הרבה קפה בימים של האימון חדר כושר (לפני האימון עצמו) אבל בימים בלי אימון אני מקפיד לא לשתות כמעט שום דבר עם קפאין. קראתי איפשהו שזה הגיוני כי ככה הגוף שלי מגיב טוב לקפאין בימי האימון.
זה הגיוני או סתם טיפשי?

טיפשי, ככל שאתה צורך יותר קפאין ביום יום, ככה ההשפעה של אותה כמות קפאין תרד.
אם אתה מתסף קפאין, זה מוריד את ההשפעה.
וגם, חבל על הקלוריות בחיטוב.

זה היה נכון אם היית מתנזר לשבוע לפחות. בטווח של יום-יומיים השינוי ברגישות הוא מזערי.

זה היה נכון אם היית מתנזר לשבוע לפחות. בטווח של יום-יומיים השינוי ברגישות הוא מזערי.
כמו שאמרו לך למעלה שבוע תתנזר מקפאין ולאחר מכן תשתה ותנסה כמה שיותר להמנע מקפאין, לפי דעתי עדיף לך לקנות קפסולות של שהחומר בא נקי ההשפעה שלו יותר חזקה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה על התשובות. יש לי קפסולות של קפה. אז אחרי ששבוע אני לא אצרוך קפאין, מה לעשות? לשתות רק בימי אימון? לקחת קפסולות רק בימי אימון?
ו Psycho, אתה אומר שחבל על הקלוריות, אבל אין כמעט קלוריות בקפה. אני שותה או עם חלב 1% או בכלל קפה שחור

אוקיי תודה על התשובות. יש לי קפסולות של קפה. אז אחרי ששבוע אני לא אצרוך קפאין, מה לעשות? לשתות רק בימי אימון? לקחת קפסולות רק בימי אימון?
ו Psycho, אתה אומר שחבל על הקלוריות, אבל אין כמעט קלוריות בקפה. אני שותה או עם חלב 1% או בכלל קפה שחור
אני אישית לא סובל את זה עם 1%, ועם 3% כמה פעמים ביום זה פשוט "דופק" לי את התפריט.
אחרי שתתנזר מקפאין [לא רק קפה, הכל] תיקח רק ביום עם אימון, תתחיל בכמות קטנה, ועד ל400, ושוב "ריסט".

הכוונה שלי הייתה לכדורי קפאין... כדור לבן שאתה בולע...

אני גם בבעיה של הקפה קשה להחזיק יום בלי קפה ואימון אי אפשר לדבר בכלל בלי קפאין

Back
למעלה תחתית