הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקווט טכניקה - נראה לי מושלם

קורס עם החזה,
מוציא תחת בסוף התנועה במקום בהתחלה
לא מוציא ברכיים.

לא מושלם, בהצלחה

• פותח/ת השרשור
קורס עם החזה,
מוציא תחת בסוף התנועה במקום בהתחלה
לא מוציא ברכיים.

לא מושלם, בהצלחה

תודה אחי, חשבתי הטכניקה באמת טובה, לא הבנתי איך אתה רואה שאני קורס עם החזה? איך מתקנים את זה? ומה זאת אומרת מוציא תחת בסוף תנועה ולא בהתחלה? אני מתחיל את התנועה בכך שאני מוציא את התחת לא?
ולגבי הברכיים אני לא רואה אותם גולשות פנימה או משהו כזה אז מה לא בסדר?

אני לא אומר שאתה טועה, אני פשוט לא מבין למה אתה מתכוון ואיך לתקן.

אתה משתמש מעט מאוד בהאמסטרינגס כשקשה(חזרה שלישית), זה בולט בנעילות שלך, זה הופך את הסקוואט לקשה הרבה יותר.
קודם כל תעיף כל בנאדם מאחוריך זה מאוד מסיח את הדעת במיוחד שיש לך מראה מול הפנים
דבר שני תנסה לגבש תנועה חדה ומהירה יותר, כרגע זה נראה כאילו אתה עובד בשלבים בחזרות הקשות

• פותח/ת השרשור
אתה משתמש מעט מאוד בהאמסטרינגס כשקשה(חזרה שלישית), זה בולט בנעילות שלך, זה הופך את הסקוואט לקשה הרבה יותר.
קודם כל תעיף כל בנאדם מאחוריך זה מאוד מסיח את הדעת במיוחד שיש לך מראה מול הפנים
דבר שני תנסה לגבש תנועה חדה ומהירה יותר, כרגע זה נראה כאילו אתה עובד בשלבים בחזרות הקשות

לא הבנתי, הכוונה זה לנסות לעשות את העליי ביותר התפרצות? באיזה דרך אני מצליח לגרום להאמסטרינג שלי לעבוד מאט מידי כשקשה? מה אני עושה כדי שזה לא יקרה?

נערך לאחרונה:
תודה אחי, חשבתי הטכניקה באמת טובה, לא הבנתי איך אתה רואה שאני קורס עם החזה? איך מתקנים את זה? ומה זאת אומרת מוציא תחת בסוף תנועה ולא בהתחלה? אני מתחיל את התנועה בכך שאני מוציא את התחת לא?
ולגבי הברכיים אני לא רואה אותם גולשות פנימה או משהו כזה אז מה לא בסדר?

אני לא אומר שאתה טועה, אני פשוט לא מבין למה אתה מתכוון ואיך לתקן.
תנסה להרים עוד קצת את המרפקים, זה יעזור לך בלא 'לקרוס'.

ברכיים גולשות טיפה, לא קורסות. קורסות זה כלפי פנים, גולשות זה קדימה.
זה אומר שאתה לא מקבל מתיחה טובה בירך האחורית. זה קורה בגלל שאתה מחכה לקפיצה.
בכל הדרך למטה, אתה צריך לחשוב על התפוצצות למעלה לא להמתין לעצירה, ואז לעלות. זה גם יעזור לך להשאר מכווץ בכל הגוף.

• פותח/ת השרשור
ברכיים גולשות טיפה, לא קורסות. קורסות זה כלפי פנים, גולשות זה קדימה.
זה אומר שאתה לא מקבל מתיחה טובה בירך האחורית. זה קורה בגלל שאתה מחכה לקפיצה.
בכל הדרך למטה, אתה צריך לחשוב על התפוצצות למעלה לא להמתין לעצירה, ואז לעלות. זה גם יעזור לך להשאר מכווץ בכל הגוף.
תודה רבה אחי, זאת עצה שממש ממש תועיל לי, אנ באמת חושב על הירידה ועל העצירה, ולא על להתפרץ למעלה.
ומה לגבי הקריסה של החזה? או שהוא לא קורס? כי או שאני לא רואה את זה, או שאני לא באמצ יודע מה זה קורס עם החזה.

נערך לאחרונה:
תודה רבה אחי, זאת עצה שממש ממש תועיל לי, אנ באמת חושב על הירידה ועל העצירה, ולא על להתפרץ למעלה.
ומה לגבי הקריסה של החזה? או שהוא לא קורס? כי או שאני לא רואה את זה, או שאני לא באמצ יודע מה זה קורס עם החזה.

אם תשאר מכווץ בדרך למטה במחשבה על העלייה לא יקרוס כלום.

לא הבנתי, הכוונה זה לנסות לעשות את העליי ביותר התפרצות? באיזה דרך אני מצליח לגרום להאמסטרינג שלי לעבוד מאט מידי כשקשה? מה אני עושה כדי שזה לא יקרה?

בגדול מה שרשם לך פה Rasmalo זה תיאור של מה שאתה לא עושה נכון, בגךך שאתה עובד לאט מדי ולא שומר גם על המנח של הברכיים(דחוף אותן הצידה) אתה מאבד כיווץ בהאמסטרינגס והתרגיל הופך להיות הרבה יותר קשה ופחות אפקטיבי

שמור על ברכיים בצדדים כמה שיותר חזק, אל תחשוב על לעצור למטה, תשבור ותעלה כמה שיותר מהר למעלה
כל השאר יסתדר

• פותח/ת השרשור
בגדול מה שרשם לך פה Rasmalo זה תיאור של מה שאתה לא עושה נכון, בגךך שאתה עובד לאט מדי ולא שומר גם על המנח של הברכיים(דחוף אותן הצידה) אתה מאבד כיווץ בהאמסטרינגס והתרגיל הופך להיות הרבה יותר קשה ופחות אפקטיבי

שמור על ברכיים בצדדים כמה שיותר חזק, אל תחשוב על לעצור למטה, תשבור ותעלה כמה שיותר מהר למעלה
כל השאר יסתדר

סבבה תודה אחי, ביום שישי אעלה עוד סרטון (אז יש לי את היום של השלוש חזרות הכבדות).

אם תשאר מכווץ בדרך למטה במחשבה על העלייה לא יקרוס כלום.
והנה ביינתים עד יום שישי, עשיתי סרטון של דדליפט לבדיקת טכניקה, משקל שהיה ממש כבד:

http://www.youtube.com/watch?v=GD18nbvIOdQ&feature=youtu.be

נערך לאחרונה:
זה טוב מאד. בעיקר הראשונה.
אל תזיז את המוט קדימה, כי אז אתה מושך אותו ממקום פחות טוב. גב חזק בכל החזרות. הוא קצת משתחרר, אבל לא משהו משמעותי. אם זה מתגבר, אז ריסט.

• פותח/ת השרשור
אל תזיז את המוט קדימה, כי אז אתה מושך אותו ממקום פחות טוב. גב חזק בכל החזרות. הוא קצת משתחרר, אבל לא משהו משמעותי. אם זה מתגבר, אז ריסט.
סבבה תודה אחי, כמו שאמרתי ביום שישי אני אפרסם עוד סרטון של סקווט כבד 😃

• פותח/ת השרשור
הנה הסט הכבד מהיום (ניסיתי לחשוב רק על העלייה בירידה, ולהחזיק חזק יותר את המוט מעל לאמצע כף הרגל):

http://www.youtube.com/watch?v=bTEqbxQhdnM&feature=youtu.be

זה המון אצבעות החוצה, ולכן הברכיים קורסות פנימה.
החזרה השנייה טובה מאד. בשלישית המוט הולך קדימה בירידה, כי אתה לא יושב אחורה מספיק.

• פותח/ת השרשור
זה המון אצבעות החוצה, ולכן הברכיים קורסות פנימה.
החזרה השנייה טובה מאד. בשלישית המוט הולך קדימה בירידה, כי אתה לא יושב אחורה מספיק.
סבבה תודה, חחח רק עכשיו סמתי לב שהגבת, אז לנסות להתיישב עוד יותר אחורה, ושהכפות רגליים יפנו יותר פנימה? ביום שישי אני אעשה סרטון חדש ואעלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית