הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי SS

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
בעבר ניסיתי לעשות את התוכנית אבל לא תזונה נכונה, כמעט לא עליתי במשקלי עבודה ולא במשקל גוף. כרגע אני עובד חודשיים עם פיצולים עם תפריט מסדור ועולה יפה במשקל גוף .
אני רוצה לעשות סבב קצר של SS להגיע למטרות שלי ולחזור לפיצולים.
כרגע המשקלי עבודה שלי הם:
HB squat 65 לשמניה
bench 52.5 לעשר חזרות
stiff leg deadlift 67.5 לשמניה
המשקל גוף שלי עומד על 73-74 בערך ולפני חודש מלאו לי 15.
והמטרות שלי הם להגיע בחודש וחצי חודשיים מקסימום:
120 סקוואט לחמישיה
בנץ' 80 למישיה
ודדליפט קלאסי לכיוון ה125-130
עכשיו השאלה שלי אם המטרות שלי ראיליות ? ועד עכשיו הכנסתי 3400 קלוריות בערך והRMR שלי 2182, עמדתי בתפריט ובקושי עליתי בשומן שעבדתי בפיצולים, האם בגלל שאני יעשה SS אני יעלה בשומן יותר מהר? (בתנאי שאני מכניס את אותו מספר הקלוריות.)
ומישהו יכול להביא לי את הקובץ חימום של SS ? לא מצאתי אותו.

לא תעלה.
תעשה ss עד הסוף, אלה משקלי סיום SS
בנוגע לקובץ- יש אותו בסוף המאמר על התוכנית בפורטל

• פותח/ת השרשור
לא תעלה.
תעשה ss עד הסוף, אלה משקלי סיום SS
בנוגע לקובץ- יש אותו בסוף המאמר על התוכנית בפורטל
אלה לא ממש משקלי הסוף, ביחס למשקל גוף שלי שעוד יעלה המשקלים לא בשמיים, לדוגמא אם אני עושה כרגע 52.5 בנץ' לעשרייה אני מאמין שאני ילחץ איפלו יותר מ55 לחמשייה. הסקוואט והדדליפט לא משקלי השיא שלי פשוט הייתה לי בעיה איתם כרגע אני מסודר, אשלים את האימונים של השבוע בפיצולים ומשבוע הבא אני כבר יתחיל את התוכנית..
וד"א כל המקומות שחיפשתי את קובץ החימום הוא במגה אפלוד ככה שלא כל כך אפשרי להוריד אותו..

נערך לאחרונה:
למה שלא תגיע למשקלים האלה עם התוכנית הנוכחית שלך?
אם אתה רוצה לעשות SS, אז תתחייב אליה, ותסיים. אם אתה רוצה לעשות טיול של שישה אימונים, אז עדיף שתשאר בתוכנית הנוכחית, ותתקדם יותר לאט. אבל לפחות לא תעשה ריסטים והסתגלויות.

• פותח/ת השרשור
למה שלא תגיע למשקלים האלה עם התוכנית הנוכחית שלך?
אם אתה רוצה לעשות SS, אז תתחייב אליה, ותסיים. אם אתה רוצה לעשות טיול של שישה אימונים, אז עדיף שתשאר בתוכנית הנוכחית, ותתקדם יותר לאט. אבל לפחות לא תעשה ריסטים והסתגלויות.
להגיע בתוכנית שלי למשקלי העבודה האלה יקח לי יותר זמן, לא יודע כמה זמן יקח לי להגיע אליהם בSS אני אתחיל את התוכנית ואני יראה לאיפה אני יגיע, מי יודע ואולי גם אני יתאהב בתוכניות הכוח כמו רוב הפורום פה 😃

ניראה ריאלי להגיעה למשקלים בחודשיים , במיוחד שאתה לא מתחיל מ 0
אבל אם אתה כבר מתחיל SS באמת תסיים אותה אולי תוכל להגיעה נגיד ל 140 סקוואט ואז לעבור ל AB

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית