הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה| נעליים לדדליפט

eranshani2

משתמש מתחיל
132
4
נק' מוניטין:
68
132
4
רציתי לדעת עד כמה זה משמעותי ומשפיע על הטכניקה ?

אני בטוח שבהתחלה עד משקל מסוים אין צורך בהם ... מה אני אמור להרגיש /לראות שאומר לי שאני כן צריך נעליים שטוחות ?

הקרסול קורס, הברכיים קורסות.
נעלי ספורט לא נותנות פידבק טוב מהרצפה בשום משקל.

• פותח/ת השרשור
הקטע שאחרי אימון אני גם רץ (אז אני עם נעלי ריצה) ויש לי נעליים רגילות לא בדיוק שטוחות ... יחף / עם גרביים זה תופס חח?
ואני עד עכשיו תרגלתי טכניקה ורק מאימון קודם התחלתי לעלות במשקלים (70 קילו עשיתי ולא היה קשה.. ) אז גם במשקל הזה עדיין נעלי ריצה ישפיעו ?

תודה על העזרה ועל היעוץ =]

עדיף להשקיע. זה עולם אחר מבחינת ההרגשה.

• פותח/ת השרשור
זה ברור אבל עדיין אני לא חושב שאני ברמה שצריך את זה .
אז מתי אתה חושב שאני כן אצטרך ? כרגע עשיתי 70 קילו (אחרי שעבדתי על טכניקה כמה אימונים עם 60 קילו) . מה אני אמור להרגיש בשביל להחליט שזה הזמן לקנות .. ועוד משהו.. קלטתי שיש לי נעלי All star שטוחות אבל אלה נעלי יציאה יפות .. זה טוב ?... הדדליפט הורס את הנעליים או משהו ? כי חבל לי עליהם חחח

זה ברור אבל עדיין אני לא חושב שאני ברמה שצריך את זה .
אז מתי אתה חושב שאני כן אצטרך ? כרגע עשיתי 70 קילו (אחרי שעבדתי על טכניקה כמה אימונים עם 60 קילו) . מה אני אמור להרגיש בשביל להחליט שזה הזמן לקנות .. ועוד משהו.. קלטתי שיש לי נעלי All star שטוחות אבל אלה נעלי יציאה יפות .. זה טוב ?... הדדליפט הורס את הנעליים או משהו ? כי חבל לי עליהם חחח
אולסטאר זה אחלה בשביל דדליפט\סקוואט .
ואין סיבה שהנעליים יהרסו .

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה =] אז אני אביא אותם בשקית וישים אותם רק בשביל הדדליפט.
שבת שלום שתהיה וחג שמח : )

Back
למעלה תחתית