מהו הסם החזק בעולם?

זה התחיל מזה שהתעניינתי בחוויות חוץ גופניות וקראתי על זה באינטרנט. התחלתי לבדוק חלק מהטכניקות וראיתי שזה עובד.
אני לא עושה את זה יותר כי לפני "היציאה" יש הזיות רציניות, לאו דווקא מפחידות, אבל אם כן הן מפחידות וזה קורה באמצע הלילה זה.. לא נעים 😃

פעם כתבתי על זה כאן ודי "צחקו עלי" ככה שאני לא מתכוון יותר מדי לדבר על זה.
הכוונה שלי הייתה שהמוח מפריש DMT בשביל לחוות את זה ואז כן יש מעורבות של סמים.
אני יכול לתת לך מקורות באינטרנט של טכניקות שנראות לי הגיוניות ממה שאני בדקתי על עצמי. אולי זה יעבוד לך.
איך באמת ניתן לחוות חוויות פסיכודליות בלי סמים?
זה באמת אפשרי?...
בכל מקרה אל תפרסם את הדברים פה כי ילדים קטנים יכולים לראות את זה...מי שרוצה תשלח לו בפרטי
לי תשלח רק מה לחפש בגוגל-מעניין אותי לקרוא על זה

חוץ מDMT שהוא לא רק חזק ברמת ההזיות אלה גם ברמה הרוחנית(נשמע מוזר אבל זה ממש ככה). יש גם כמובן מאסקלין, ודברים מוזרים כמו ALD 52, Claviceps purpurea, 5FLURO aMT ואחרים. אחרים פופולריים הם אייאוואסאקה, קטמין, פיוטה וכו' שגם מספקים הזיות מאוד קשות.

לגבי קרוקודיל ברוסיה, גם בארץ הייתה אשפה דומה בשם ג'ף רק שזה לא היה קטלני באותה מידה.

מישהו מוכן להסביר לי איך הקרוקודיל פועל?
האם הסם עצמו גורם לפצעים כאלו?

למי שלא יודע DMT זה סם מאוד חזק(שאפשר להכין אותו לבד בלי שום בעיה דרך אגב)
הקטע בDMT שהגוף מפריש אותו לבד אבל לא כמו שהבחור פה מקודם אמר
הגוף מפריש אותו רק פעמיים בחיים פעם אחת שאתה נולד ופעם אחת שאתה מת....
שאתה מעשן אותו(אפשר גם להסניף אבל בשביל לקבל את כל החוויה צריך לעשן אותו...) אז צריך לשבת כי אתה סוג של מתעלף אחרי העישון... ואם אתה עומד אז חבל שסתם תיפול ותקבל חבטה בראש...
בעקרון מה ש DMT עושה הוא גורם לנשמה שלך לצאת מהגוף (אתה יכול להתהלך בחדר ולראות את הגוף שלך מעולף על הספא אבל בעצם אתה מרגיש שאתה לא מעולף אתה רק רואה את עצמך מהצד מעולף על הספא)
אני מכיר כמה אנשים וכל אחד מהם אמר לי שהוא לא הולך לעשות אותו שוב(את ה DMT) אבל הם אומרים שזו חוויה רוחנית כל כך גדולה שהיא סוג של שינתה להם את החיים וכיוונה אותם

דרך אגב אחד הדברים החזקים שלי יצא לחוות זה דטורה
זה צמח שהוא חוקי(כי פשוט לא מכירים את ההשפעות החזקות שלו) http://he.wikipedia.org/wiki/דטורה
בתוך הכדור קוצים הזה שהוא מגדל יש מלא גרעינים מספיק לאכול בין 20-50 כדי לקבל טריפ חזק
לא ממליץ לאף אחד רוב המקרים של האנשים שאכלו את זה נגמרו בהערלה ואפילו יש ישראלי אחד שמת מהצמח
הוא גורם להזיות קשות(לא מריחות ואילוז'נים) ממש הזיות אתה יכול לחשוב שיש סביבך אנשים ולדבר איתם ואתה בעצם לבד.....
גם ההשפעה שלו ממש ארוכה (לי עד שעברה הסטלה לקח כמעט 24 שעות) הקטע הוא שכמה ימים אחרי שלקחת אותו הגוף והמוח לא חוזרים ישר להיות במצב הרגיל שלהם(שזה אחד הדברים המפחידים את חושב שהסם שרט אותך) אני לדוגמא 3 ימים אחרי שלקחתי אותו לא הייתי יכול סרטים או סדרות עם כתוביות כי עדיין הכל היה לי מטושטש לגמרי

נערך לאחרונה:
למי שלא יודע DMT זה סם מאוד חזק(שאפשר להכין אותו לבד בלי שום בעיה דרך אגב)
הקטע בDMT שהגוף מפריש אותו לבד אבל לא כמו שהבחור פה מקודם אמר
הגוף מפריש אותו רק פעמיים בחיים פעם אחת שאתה נולד ופעם אחת שאתה מת....
שאתה מעשן אותו(אפשר גם להסניף אבל בשביל לקבל את כל החוויה צריך לעשן אותו...) אז צריך לשבת כי אתה סוג של מתעלף אחרי העישון... ואם אתה עומד אז חבל שסתם תיפול ותקבל חבטה בראש...
בעקרון מה ש DMT עושה הוא גורם לנשמה שלך לצאת מהגוף (אתה יכול להתהלך בחדר ולראות את הגוף שלך מעולף על הספא אבל בעצם אתה מרגיש שאתה לא מעולף אתה רק רואה את עצמך מהצד מעולף על הספא)
אני מכיר כמה אנשים וכל אחד מהם אמר לי שהוא לא הולך לעשות אותו שוב(את ה DMT) אבל הם אומרים שזו חוויה רוחנית כל כך גדולה שהיא סוג של שינתה להם את החיים וכיוונה אותם

דרך אגב אחד הדברים החזקים שלי יצא לחוות זה דטורה
זה צמח שהוא חוקי(כי פשוט לא מכירים את ההשפעות החזקות שלו) http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%94
בתוך הכדור קוצים הזה שהוא מגדל יש מלא גרעינים מספיק לאכול בין 20-50 כדי לקבל טריפ חזק
לא ממליץ לאף אחד רוב המקרים של האנשים שאכלו את זה נגמרו בהערלה ואפילו יש ישראלי אחד שמת מהצמח
הוא גורם להזיות קשות(לא מריחות ואילוז'נים) ממש הזיות אתה יכול לחשוב שיש סביבך אנשים ולדבר איתם ואתה בעצם לבד.....
גם ההשפעה שלו ממש ארוכה (לי עד שעברה הסטלה לקח כמעט 24 שעות) הקטע הוא שכמה ימים אחרי שלקחת אותו הגוף והמוח לא חוזרים ישר להיות במצב הרגיל שלהם(שזה אחד הדברים המפחידים את חושב שהסם שרט אותך) אני לדוגמא 3 ימים אחרי שלקחתי אותו לא הייתי יכול סרטים או סדרות עם כתוביות כי עדיין הכל היה לי מטושטש לגמרי

מה שכתבת בסוף זה הפרעת דה דריאליזציה
אחד הדברים המאוד מאוד מאוד לא נעימים מנסיון

[pQUOTE=akunamatata;471349]מתכוון לטשטוש בראייה?[/QUOTE]
גם וגם מה שכתבת "המוח והגוף לא חוזרים ישר להיות במצב הרגיל שלהם"
דרך אגב זה יכול לקרות גם מחשיש ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית