הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מהו הכושר הכי בריא?

אני מסכים איתך. אם היה לי בריכה זמינה באזור שלי, כנראה שהייתי שם כל יום.
מצד שני, לך בתור ספורטאי זה יכול לפגוע בספורט לא? להוסיף עוד עבודה של שחיה יפגע בהתאוששות מהליפטינג

• פותח/ת השרשור
מצד שני, לך בתור ספורטאי זה יכול לפגוע בספורט לא? להוסיף עוד עבודה של שחיה יפגע בהתאוששות מהליפטינג
כשיהיה לי ספונסרים, ותחרויות ישלמו הרבה כסף, זה יוכל לעבור מתחביב למקצוע ואז אוותר על עבודת אירובי.
עד אז, כנראה שאהנה מבריאות טובה ותחביבים נוספים.

• פותח/ת השרשור
עד אז במקווה 🤩
לא נראה לי שהייתי במקווה כבר 5 שנים. וזה די מוזר, כי אח שלי בנא מקווה פרטי בחצר עם כלור ומסנן מאוד חזק, וגם זה די מגעיל אותי.
אני סתם מפונק. אצטרך להתגבר על זה.

ואז אוותר על עבודת אירובי.
לא כדאי
לא משנה אם אתה חובבן או מקצוען
לא נראה לי שהייתי במקווה כבר 5 שנים. וזה די מוזר, כי אח שלי בנא מקווה פרטי בחצר עם כלור ומסנן מאוד חזק, וגם זה די מגעיל אותי.
אני סתם מפונק. אצטרך להתגבר על זה.
הייתי לפני 10 שנים אולי..מדי פעם נחמד לטבול

כשיהיה לי ספונסרים, ותחרויות ישלמו הרבה כסף, זה יוכל לעבור מתחביב למקצוע ואז אוותר על עבודת אירובי.
עד אז, כנראה שאהנה מבריאות טובה ותחביבים נוספים.
אתה עושה אירובי כיום? אם כן איזה וכמה? לא נראה שאתה מעדכן את זה בלוג, אולי אני טועה

שילוב של כוח / סבולת / טווח תנועה.
לחלוטין מסכימה. הגיוון והשילוב וכל מה שיביא להתמדה.

לדעתי אימוני כוח הם הדבר היחיד שתורם המון לבריאות.
עבודת כוח בלבד היא חד מימדית מידי ואצלי היא גם פגעה בגמישות.
התחלתי מרק להרים כבד אבל מיתנתי לשני אימוני כוח כדי להוסיף 5 אימוני יוגה ואימון ריקוד אחד בשבוע.
משקלי העבודה קצת ירדו אבל מבחינתי האתגר הגופני קשה בהרבה.

בכלל אני מציעה לכל הליפטרים כאן לבוא פעם אחת לשיעור יוגה. קודם כל זה יהיה מצחיק
אבל גם תלמדו משהו על מגבלות הכוח.

אני מציעה לכל הליפטרים כאן לבוא פעם אחת לשיעור יוגה. קודם כל זה יהיה מצחיק
אבל גם תלמדו משהו על מגבלות הכוח
מדי פעם יוצא להידחף לשיעורים כאלה וגם לפילאטיס (בדרכ לקראת הסוף)
לא פשוט בכלל..

• פותח/ת השרשור
אתה עושה אירובי כיום? אם כן איזה וכמה? לא נראה שאתה מעדכן את זה בלוג, אולי אני טועה
אני באמת לא מעדכן את הארובי שלי, כי אין לי תוכנית מסודרת, ואני די דוחף אותו בתוך היום יום.
מבחינתי 9 חזרות בנץ' וסקוואט זה ארובי בשבילי, מקצר מנוחה כשאפשר. הסטודיו שלי 10 דקות מהבית, ואני הולך לשם ברגל הלוך וחזור לפעמים 3 פעמים ביום, זה שעה הליכה במצטבר רק לסטודיו, ואני הולך המון בכללי. קניות זה גם משימה כייפית לקנות 20 ק"ג גזר 10 ק"ג תפוחים 15 ק"ג חלבון שונה (עוף, דגים, ביצים ומה שיוצא), זה מצטבר למשקל לא רע, ואז לצעוד לבית 15 דקות.
אימון לחימה פעם בשבוע.
אבל זה לא משהו מסודר עם תוכנית מסודרת. זה כמו האנשים שאומרים לי שיש להם חבר חזק שפועל בנין, כן זה בונא כוח, אבל אי אפשר להשוות תוכנית מסודרת, לפעולות יומיות קשות ומאתגרות ככל שיהיו.

אבל אולי עוד מעט אתחיל אירובי מסודר, אם זה יענה לחוק הכי חשוב בבחירת הכושר הבריא ביותר, ש"אני אוהב את זה".
בכלל אני מציעה לכל הליפטרים כאן לבוא פעם אחת לשיעור יוגה. קודם כל זה יהיה מצחיק
הייתי עושה המון יוגה בעבר, ואפילו שנה שעברה הייתי עושה יוגה מידי פעם, זה מאוד עזר להתאוששות שלי. גם רוגע, גם מתיחות, וגם מאמץ קטן על השריר בצורה מאוששת. אבל בעיקר הנשימות.

מידי פעם אני עדיין חוזר לזה.

אבל הבעיה שלי בתחומים האלו, כמו הבעיה של הרבה אנשים בתחומי ספורט בכללי, זה שאין לי קביעות אליהם, ואין לי תוכנית. אני פשוט מנסה לשלב אותם כשמתחשק לי. הייתי רוצה לבנות תוכנית עם התקדמות לכל האלמנטים החשובים לפעולות היום יום.

או שבעצם, רק לשמור זה מספיק, מתיחות בסוף אימון, הליכה מרובה, ולהתמיד בתחביב שלי כרגע של פאוורליפטינג ולקבל תוצאות טובות יותר בתחום הזה.

מדי פעם יוצא להידחף לשיעורים כאלה וגם לפילאטיס (בדרכ לקראת הסוף)
לא פשוט בכלל..

כן, שיעורי סטודיו בכללי זה מאתגר.
הם עושים תרגילים עם משקלים נמוכים, אבל למספר חזרות היסטרי, שבא לך לצרוח.
או שילובים של כלמני תרגילים הזוייים.
וברקע המדריכה צורחת עליך, כאילו את בטירונות.... 🙁

אין לי תוכנית. אני פשוט מנסה לשלב אותם כשמתחשק לי.
🤣🤣🤣
אהבתי את הפילוסופיה של PL לחיים
ביוגה חלק מהפרוגרשיין הוא בחזרתיות ובהתמדה. למשל באשטנגה יש סדרה של תנוחות שתמיד מבוצעות באותו סדר. אותו אימון לכל החיים.
חלק מהשיפור הוא בדיוק של הטכניקה, חלק בנשימה, בטווח התנועה, בגמישות.
אז אני הייתי משלבת שיעור אחד כזה בשבוע לא רק כחלק מההתאוששות אלא כדי לשמור על טווחי תנועה וגמישות וגם על שיווי משקל.

• פותח/ת השרשור
🤣🤣🤣
אהבתי את הפילוסופיה של PL לחיים
ביוגה חלק מהפרוגרשיין הוא בחזרתיות ובהתמדה. למשל באשטנגה יש סדרה של תנוחות שתמיד מבוצעות באותו סדר. אותו אימון לכל החיים.
חלק מהשיפור הוא בדיוק של הטכניקה, חלק בנשימה, בטווח התנועה, בגמישות.
אז אני הייתי משלבת שיעור אחד כזה בשבוע לא רק כחלק מההתאוששות אלא כדי לשמור על טווחי תנועה וגמישות וגם על שיווי משקל.
אולי באמת הגיע הזמן לחזור בקביעות ליוגה. אני חושב שאעשה חצי שעה או משהו כזה היום בפארק.
חוזרים אלי הגעגועים.

הם עושים תרגילים עם משקלים נמוכים, אבל למספר חזרות היסטרי, שבא לך לצרוח.
או שילובים של כלמני תרגילים הזוייים.
וברקע המדריכה צורחת עליך, כאילו את בטירונות.... 🙁
שונאת שיעורי סטודיו 🤮

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית