עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאיפה אם לא מהלוג שלך? צוחק1.
![]()
ועכשיו, אתם עדיין מאמינים שגם בHB לא יושבים אחורה בכלל?
מאיפה אם לא מהלוג שלך? צוחק1.
![]()
ועכשיו, אתם עדיין מאמינים שגם בHB לא יושבים אחורה בכלל?
אתה לא יושב אחורה אתה יורד למטה
LB הולך אחורה HB הולך למטה
נדמה לי או שבכל פעם שאתה יורד או עולה הכף רגל שלך עולה על קצות האצבעות/על העקבים
תעשה בדיוק כמו כאן:
רק שים לב איך הרגליים רחבות מידי והברכיים שלו קורסות טיפה פנימה, תתקן את זה.
הסיבה שאנשים תמיד מעדיפים תעמידה הרחבה בסקוואט היי באר זה בגלל חוסר הגמישות שלהם - חוסר גמישות זה לא סיבה מוצדקת לטכניקה שגויה. תעשה טכניקה נכונה ותתקן את בעיית הגמישות שלך
אני כניראה יותר גבוה ממך - 185 עם יחס רגליים לפלג גוף עליון של רקדן בערך (בקיצור מאוד מסורבל) ואני הייתי עושה בעבר סקוואט יותר צר מהכתפיים עד שקראתי תספר של גרג אוורט והבנתי שיותר מתאים לי עמידה טיפה רחבה יותר. העמידה שלך לפי איך שזה ניראה בכל מיקרה רחבה מידי, בלתי אפשרי להגיע עמוק ככה בלי להכניס את מפרק הברך למקום לא נעים במיוחד. אתה צריך שהירך תיהיה בערך מעל השוק (שהשוק לא תיהיה יותר לכייון בחוץ כמו בסירטון). דבר שני תרד פשוט רגיל בלי לתכמן תגוף אחורה קדימה ושאר צדדים. לסיכום הסקוואט הראשון שלך סבבה פשוט תישאר יותר יציב בלי לפזול קדימה או אחורה גם בעליה ותקטין מנח רגליים, תנסה לשים תרגליים ב-V וליגרום לברכיים פשוט לעקוב אחרי קצות העצבאות כלפי חוץ, זה ירגיש דומה לעמידה רחבה.
שתבין יותר טוב תהבדלים ברוחב העמידה כשאתה בתחתית (שים לב שהשוק רחוקה מירך, זה גורם לעומס מיותר על גידים, אם אתה לא עושה מזה כסף על תעשה את זה):
[/QUהבנתי אני ינסה תודה רבן ה על עזרתך )![]()
כן 😃
אני שמח שאתה מסתמך על ציורים כשאני מסתמך על ספרים (מצטער אבל מארק ריפטו לא נחשב פה)
אהלן Nikita
היום עשיתי סקווט עם עמידה צרה יותר - ברוחב הכתפיים וכפות הרגליים ב V
נראה יותר טוב?
תראה אתה עושה סבבה פרט לזה שאתה לא יורד עד הסוף
אני חושב שאתה לא מוציא ברכיים החוצה עד הסוף ולכן אתה לא יורד למטה עד הסוף
הייתה לי אותה בעיה , תנסה כאשר אתה יורד לחשוב על זה שאתה צריך לדחוף בירכיים החוצה