הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אפשר לשפר גמישות בהמסטרינג?

akunamatata

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
יש לי בעיה בסקוואט שאני שובר מקביל אז נוצר באט וינק קטן
זה לא ממש נורא אבל אני רוצה לשפר את זה ושהגב יהיה ישר לגמרי...
הבנתי שחוסר גמישות בהמסטרינג גורם לזה
אז מה אפשר לעשות כדי לשפר את הגמישות ?

באט וינק הוא בסדר גמור כל עוד הוא לא מוגזם.
ומתיחות לאורך זמן.

בסקוואט תמיד תשתדל להוציא את התחת כמה שאפשר ולחזיק את הגב תחתון מתוח לכל אורך התנועה. עצם הירידה והשבירת מקביל היא מתיחה בפני עצמה. זה מסתדר עם הזמן גם.
מתיחה שאני עושה, עומד זקוף, מוציא את התחת ומותח את החזה כמה שיותר למעלה(חשוב שתדע שזה נראה גיי מהצד)ואז לאט לאט מתכופף קדימה עד שהאמסטרינג נמתח עד הסוף. תשאר בתנוחה הזאת עד 15 שניות.(כמובן שאתה לא משחרר את המתח בגב. מה שקורה בבאט ווינק)

שב על הרצפה עם הרגליים ישרות, תנסה לתפוס לעצמך את הבוהנות ולשמור על הגב יש תוך כדי. אחר כך תנסה לעשות את זה בעמידה.

תשב על הרצפה עם הרגליים לפניך ישרות והברך נעולה תנסה להגיע בהתחלה לבהונות ועם הזמן תתקדם לכיוון להחזיק את כף הרגל ויותר ומעבר לזה תעשה גמישות בכל הגוף זה לפי דעתי חשוב מאוד אסור לזלזל באף אחר ממרכיבי הכושר וגמישות זה אחד ממרכיבי הכושר תקרא קצת על אימוני גמישות בכללי אפשר לבצע אותםכל יום אימון ממוצע יכח 30-40 דקות וזה כאב הרבה יותר גדול מלהרים משקולות אז תכין את עצמך לסבל

Back
למעלה תחתית