הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גמישות לקשישים

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
איזה תרגילי גמישות מאמן אישי יכול לעשות עם המתאמן שלו (גבר או אישה בגיל 70+ - יש לי מתאמן בגיל 70 ואחד בגיל 75)

גמישות זה הצד הפחות חזק שלי.. גם אני בעצמי לא מאוד גמיש

אני מכיר כמה מתיחות, אבל ניסיתי והקשישים מאוד מתקשים איתם ובקושי מצליחים לזוז סנטימטר

על איזה תרגילים הייתם ממליצים לגיל כזה בשביל באמת לראות שיפור בגמישות בהנחה שמקפידים על האימונים 3 פעמים בשבוע לפחות?

אשמח לעזרה בנושא

תודה!!

אני לא הייתי מתעסק בזה בכלל, זה הרבה יותר מסוכן ממה שאתה חושב סתם לבוא ולתת להם תרגילי גמישות
לא הייתי מתקרב לזה בכלל בלי השגחה של פיזיותרפיסט מוסמך

• פותח/ת השרשור
אני לא הייתי מתעסק בזה בכלל, זה הרבה יותר מסוכן ממה שאתה חושב סתם לבוא ולתת להם תרגילי גמישות
לא הייתי מתקרב לזה בכלל בלי השגחה של פיזיותרפיסט מוסמך

בכל זאת אם המתאמן בשיחת פתיחה לפני תחילת האימונים אומר לי שכמובן המטרה חיזוק כללי של שרירים בגוף, אבל מטרה נוספת שחשובה לו להשתפר בגמישות, פשוט לוותר על זה? להגיד לו שאני לא הכתובת לגמישות ומתיחות ושילך לפיזיותרפיסט?

אולי בכל זאת אולי יש כמה תרגילי גמישות פשוטים ולא מסוכנים, באיטיות רבה ובהשגחה שלי?

*כי בסך הכל המטרה באימונים אישיים לרצות את המטרות של המתאמן, ואם הוא יראה שהגמישות שלו לא משתפרת לאחר חודשיים של אימונים הוא יכול להתבאס ולעזוב

בכל זאת אם המתאמן בשיחת פתיחה לפני תחילת האימונים אומר לי שכמובן המטרה חיזוק כללי של שרירים בגוף, אבל מטרה נוספת שחשובה לו להשתפר בגמישות, פשוט לוותר על זה? להגיד לו שאני לא הכתובת לגמישות ומתיחות ושילך לפיזיותרפיסט?

אולי בכל זאת אולי יש כמה תרגילי גמישות פשוטים ולא מסוכנים, באיטיות רבה ובהשגחה שלי?

*כי בסך הכל המטרה באימונים אישיים לרצות את המטרות של המתאמן, ואם הוא יראה שהגמישות שלו לא משתפרת לאחר חודשיים של אימונים הוא יכול להתבאס ולעזוב
אם אתה לא מכיר את המגבלות של קשישים אין לך גם בכלל מה לאמן אותם, אתה רוצה לקחת את האחריות על קרעים ושברים?

מסכים עם kotzer. בגילאים האלה כל תנועה היא הרבה יותר מסוכנת. למשל ראיתי שברים אצל קשישים נגרמים מסיבוב לא טוב או התכופפות להרים משהו. אמנם זה היה בגילאי ~85 אבל גם לגיל 70-75 לא הייתי נותן לעשות דברים סתם

Back
למעלה תחתית