נק' מוניטין:
0
- 43
- 0
הבעיה שלי היא כזאת, העלתי 6 קילו בתקופת החגים ומאז אני לא מצליח להוריד אותם. וזה לא בגלל שהפרזתי אלא בגלל שפשוט הפסקתי לשמור. ככה זה כיאילו נגזר עלי שהחיים לא יהיה לי בטן חלקה. ואני צריך פשוט לקבל את זה. ניסיתי הכל.. כל פעם שאני מתחיל דיאטה אני מתייאש אחרי יום משני סיבות עיקריות אחד: קשה לי לעמוד בפיתויים, שתיים: בעיות אחרות בחיים גורמות לי להתייאש גם מזה. וזה לא שאני כזה שמן אני שוקל 75 קילו על 16 אחוז שומן (מדדו לי) פשוט לפני זה שקלתי 69 אחרי סבל רב והמון ריצות שהשקעתי ועכשיו הרסתי הכל במו ידי, עכשיו יש לי כרס מעצבנת כזאת ואני לא יכול לסבול את זה. כל יום אני מתעורר ואומר לעצמי היום אני מתחיל דיאטה ואני מאמין בזה שאני יצליח ותמיד אני נופל ואוכל הכל, ותמיד זה מתחיל במשהו קטן. תמיד אני מקנא בחברים שלי שכל היום יושבים בחדר וטוחנים פיצה וממתקים ויש להם בטן חלקה, ואני משקיע כל יום שעה וחצי בחדר כושר, נקרע עם תכניות ומונע מעצמי דברים שאני אוהב, ועדיין יותר שמן מהם. פשוט לא פייר. ניסיתי הכל, דיאטות, צומות, כלום לא הולך לי אפילו בימים האחרונים אני פשוט מפסיק באמצע את האימון והולך הביתה כי אני יודע שאין טעם. פעם שהייתי בבית ספר מה שמאוד היה עוזר לי בעקיפין לשמור זה ריטלין שהייתי לוקח שהיה מדכא תיאבון, אני חושב להתחיל שוב לקחת, או לחפש תוסף תזונה שעושה את אותה פעולה.
נערך לאחרונה: