הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המטרה - עלייה במשקל ושיפור הסיבולת

• פותח/ת השרשור Fax
  • פורסם בתאריך

Fax

משתמש פעיל
369
11
נק' מוניטין:
41
369
11
המטרה שלי היא לעלות במשקל ולחזור לעשות הרבה שכיבות שמיכה וכפיפות בטן כמו שהייתי עושה פעם. היום אני לא מצליח יותר מ 40.
אני צריך 86 בטן ו 75 שכיבות שמיכה. יש לי בעיה שאני גבוהה 188 ושוקל 75 ויותר קשה לי לעשות.

אני יודע שכדי לעשות הרבה שכיבות שמיכה צריך להתאמן על שכיבות שמיכה, אבל יש תכנית אימונים רצינית? לא סתם " תעשה מקסימום " ואחר כך 70%
משהו שיגיד לי במדיויק כמה חזרות וכמה סטים.

הייתי ספורטאי כל החיים ולפני שנתיים הבריאות הרגה אותי ופרשתי ומאז אני לא יכול לעשות ספורט.

אם המטרה היחידה שלך היא מצטיין בראור בסמיכה ובטן, אז כן, כל מה שאתה צריך לעשות זה סמיכה ובטן (נסה את ה100 PUSH UPS או כל הנפצה אחרת אם אין לך מושג מאיפה להתחיל).

אם המטרה שלך היא להעלות את רמת האתלטיות בכלל זה כבר סיפור אחר.

מסה אי אפשר לעלות עם שכיבות סמיכה ובטן. אם תכנס לחדר כושר, תתחיל SS אתה תעלה בזה- שכיבות סמיכה = לחיצת חזה. כפיפות בטן = מתח, סקוואט, בנץ' פרס, דדליפט, פרס ו-PC/חתירה, או במילים אחרות כל התוכנית. אם סתם לשפר שכיבות סמיכה ובטן תוריד את האפליקציה MULTI REPS וזה יהיה בסדר.
שיפור סיבולת אתה רוצה לריצות או שהכוונה הייתה לסמיכה + בטן?

• פותח/ת השרשור
מסה אי אפשר לעלות עם שכיבות סמיכה ובטן. אם תכנס לחדר כושר, תתחיל SS אתה תעלה בזה- שכיבות סמיכה = לחיצת חזה. כפיפות בטן = מתח, סקוואט, בנץ' פרס, דדליפט, פרס ו-PC/חתירה, או במילים אחרות כל התוכנית. אם סתם לשפר שכיבות סמיכה ובטן תוריד את האפליקציה MULTI REPS וזה יהיה בסדר.
שיפור סיבולת אתה רוצה לריצות או שהכוונה הייתה לסמיכה + בטן?

מכון יביא לי 2 ציפורים במכה כמו שאני מבין. גם פיתוח גוף וגם זה.
ב 7 חודשים עד הגיוס אפשר לעשות מהפך קטנטן?
ובקשר לסקוואט ודדליפט, לתרגילים שלא מצריכים מכונות אני בטוח שאני ידפוק לעצמי את הגב. אני לא יודע טכניקה

מכון יביא לי 2 ציפורים במכה כמו שאני מבין. גם פיתוח גוף וגם זה.
ב 7 חודשים עד הגיוס אפשר לעשות מהפך קטנטן?
ובקשר לסקוואט ודדליפט, לתרגילים שלא מצריכים מכונות אני בטוח שאני ידפוק לעצמי את הגב. אני לא יודע טכניקה
גם אני לא ידעתי. המאמנים לא לימדו אותי. מי שלימד אותי היה משה וגם טיפים מהפורום. משה הכוונה שהוא נתן לי תמונות ודגשים, סרטונים וכו' וככה למדתי. כרגע הסקוואט שלי כבר כמעט טוב (אני רק צריך להוציא חזה, לסדר את המפרקים ולרדת יותר עמוד בלי לקרוס עם החזה- אימון ~ שניים וזה נעלם) וככה גם הדדליפט.
משה לא ילמד אותך את זה במידה ולא תרשם ליעוץ האישי, אבל מה שכן תוכל לעשות זה להוריד/לקנות את הספר starting strength במהדורה שנייה או שלישית (תרשום בגוגל starting strength PDF וזה ימצא לך הורדות), תקרא את כל הספר. ככה אתה גם תדע את התוכנית וגם תדע איך לבצע את התרגילים. תראה סרטונים של מארק ריפטו ביוטיוב על הסקוואט, הדדליפט, הפרס וכו' וככה תלמד (MARK RIPPOTOE + שם התרגיל ביוטיוב). תעלה סרטוני טכניקה לפורום PL/SM/WL ונתן לך ביקורת על מנת שתוכל לתקן את הבעיות. תוך שבועיים אני מאמין שתלמד את זה. אחרי זה תתחיל להעלות משקלים לפי התוכנית (הספר יסביר לך עליה הכל. בראשי תיבות היא נקראת SS), תאכל בפלוס קלורי של 500 מעל התחזוקה ותעלה בהמשך אם תצטרך. תישן 10 - 8 שעות בלילה, כל לילה. אחרי זה תעשה את התוכנית הלינארית של ביל סטאר ותעשה חיטוב (תוריד אחוזי שומן), ומבטיח שתראה מעולה ותהנה מהתוצאות.
זה המדריך למסה (SS זו תוכנית שעושים במסה- צוברים מסת שריר + אחוזי שומן- אין מנוס מצבירת אחוזי שומן בנוסף לשריר):
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
וזה שיהיה לך לחיטוב:
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
תקרא עוד מאמרים מהפורטל ותראה תוצאות.
אגב- אתה יכול גם בצבא להמשיך עם האימונים. תלוי איפה תהיה ומה התנאים.

אם אתה רוצה להשתפר בשכיבות שמיכה ובכפיפות בטן אין צורך בלהרשם למכון ולעשות SS.

• פותח/ת השרשור
ניתן למצוא את הספר בעברית?
מסרטונים באמת אפשר ללמוד משהו?
תוך 7 חודשים אפשר לסיים מסה ולסיים חיטוב? לא חושב...

והיעוץ אישי 80 שקל בחודש יקר לי.

אם אתה רוצה להשתפר בשכיבות שמיכה ובכפיפות בטן אין צורך בלהרשם למכון ולעשות SS.

נכון, אבל למה לא לעשות גם וגם? על מכון אני חושב כבר הרבה זמן ואף פעם לא יוצא

ניתן למצוא את הספר בעברית?
מסרטונים באמת אפשר ללמוד משהו?
תוך 7 חודשים אפשר לסיים מסה ולסיים חיטוב? לא חושב...

והיעוץ אישי 80 שקל בחודש יקר לי.

נכון, אבל למה לא לעשות גם וגם? על מכון אני חושב כבר הרבה זמן ואף פעם לא יוצא
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/
תקרא את זה, זה יסביר בצורה די טובה את הספר למעט ההסבר על התרגילים. תראה סרטונים ביוטיוב ותעלה סרטוני טכניקה לפה.
זה 150 חודש ראשון וכל חודש נוסף 100 לחודש יחיד, 90 לחודש למשך חודשיים ו-80 לשלושה חודשים.
בכל מקרה רק אמרתי מאיפה אני למדתי, אז אתה גם תוכל ללמוד לבד.

Back
למעלה תחתית