Resource icon

לוג של השוקיסט

בסוף האימון נשקלתי והמשקל השתגע, הוא הראה לי משקל מסויים, ירדתי מהמשקל ועליתי שוב ואז הראה לי חצי קילו יותר.
המשקל הזה נראה לי דפוק, אני אבדוק ביום שני כמה פלטות רנדומאליות כדי לדעת כמה כל פלטה שוקלת, וכמה סטייה יש למשקל.

בסוף האימון נשקלתי והמשקל השתגע, הוא הראה לי משקל מסויים, ירדתי מהמשקל ועליתי שוב ואז הראה לי חצי קילו יותר.
המשקל הזה נראה לי דפוק, אני אבדוק ביום שני כמה פלטות רנדומאליות כדי לדעת כמה כל פלטה שוקלת, וכמה סטייה יש למשקל.
סבבה, תעדכן אותי שאני גם אדע.
אם אין צורך להגיע לפשיטה מלאה של הגו אז סבבה...

איזה חזרה באיזה סרטון לא הגעתי לפשיטה מלאה?

בסרטון של ה-145 היה נראה לי שבחזרה השנייה והרביעית... אל תתרגש מזה אתה בסדר גמור תמשיך ככה יכול להיות שזה סתם נראה לי בגלל שאתה לא שוהה בכלל למעלה וזה קצת מבלבל...

בסרטון של ה-145 היה נראה לי שבחזרה השנייה והרביעית... אל תתרגש מזה אתה בסדר גמור תמשיך ככה יכול להיות שזה סתם נראה לי בגלל שאתה לא שוהה בכלל למעלה וזה קצת מבלבל...
עלית לבד על הבעיה. אתה לא מבדיל בין לא נעילה ללא שוהה בנעילה.

תודה.
נשארתי בינתיים על אותו דבר מתחילת מאסה, לגבי כמה אין לי מושג אני לא מחשב את זה במאסה.
אני דואג לאכול לפחות פי 2 גרם חלבון ואוכל כמות שתספיק לי להתקדם אבל בלי סתם לעלות בשומן.
low bar.
סליחה שאני חופר , אבל בערך רק כדי לקבל אינדיקציה כי אני כרגע על +300

חישבתי עכשיו בערך (דברים קטנים כמו חמאת בוטנים, חומוס ופסטרמה לא הכנסתי) ויצא שאני בפלוס של 1250 eyesss הסמיילי שדופק עם פטיש על הסמיילי השני היה יותר מתאים אבל הוא לא נמצא.

חישבתי עכשיו בערך (דברים קטנים כמו חמאת בוטנים, חומוס ופסטרמה לא הכנסתי) ויצא שאני בפלוס של 1250 eyesss הסמיילי שדופק עם פטיש על הסמיילי השני היה יותר מתאים אבל הוא לא נמצא.
לא מופתע האמת, אתה מתקדם טוב מאוד במשקלים וויזאולית בסירטונים רואים שעליתה יפה במסת שריר ובזמן קצר יחסית. (לפחות בסירטונים)
כמה משקל גוף עליתה בזמן האחרון אתה יודע?

המוט נראה קצת גבוה מדי בשביל LB
אצל כל אחד זה טיפה שונה.
הקטע בלאו באר שהמוט יובש על "המדף הטיבעי" שנוצר מהשכמות כשמרימים את המרפקים, ואצלי זה שם.
לא מופתע האמת, אתה מתקדם טוב מאוד במשקלים וויזאולית בסירטונים רואים שעליתה יפה במסת שריר ובזמן קצר יחסית. (לפחות בסירטונים)
כמה משקל גוף עליתה בזמן האחרון אתה יודע?
עליתי מאז תחילת המאסה (שבועיים בערך) 4 קילו בערך. זה יותר ממה שתכננתי אבל הרוב נוזלים ויש לי הרבה לעלות בשביל עדיין להיכנס בעד 90 ככה שאני ממש לא לחוץ מזה.

אצל כל אחד זה טיפה שונה.
הקטע בלאו באר שהמוט יובש על "המדף הטיבעי" שנוצר מהשכמות כשמרימים את המרפקים, ואצלי זה שם.
עליתי מאז תחילת המאסה (שבועיים בערך) 4 קילו בערך. זה יותר ממה שתכננתי אבל הרוב נוזלים ויש לי הרבה לעלות בשביל עדיין להיכנס בעד 90 ככה שאני ממש לא לחוץ מזה.
לא התכוונתי לזה בתור דבר רע אם לא הבנת (לפי מה שמודגש) אם תראה את הסירטון נגיד מסוף החיטוב ומעכשיו רואים שעליתה בשריר ובהיקפים ובכללי ההתקדמות שלך מצוינת 😃

לא התכוונתי לזה בתור דבר רע אם לא הבנת (לפי מה שמודגש) אם תראה את הסירטון נגיד מסוף החיטוב ומעכשיו רואים שעליתה בשריר ובהיקפים ובכללי ההתקדמות שלך מצוינת 😃
תודה, לא חשבתי שהתכוונת לזה כדבר רע. עניתי בכללי.

זהו לא הבנתי איזה התקדמות מטורפת עם + קלורי של 300-500 (זה מה שאני חשבתי)

זהו לא הבנתי איזה התקדמות מטורפת עם + קלורי של 300-500 (זה מה שאני חשבתי)
רק צריך לזכור שכמעט אלף קלוריות מזה מגיעות מחלב (שני ליטר) ככה שאני לא בטוח כמה מזה באמת מתעכל.

עשיתי היום בדיקה, הפלטות שוקלות 20 קילו, הסטייה הייתה של המשקל עצמו.
שקלתי את המוט של רואוג והמשקל הראה 19.4, הפאק הוא של המשקל, הוא מחסיר 600 גרם.

19.8.2013

סקוואט- 140 pr 3x5
פרס- 65 pr 3x5
בנט אובר- 87.5 3x5

אימון קטלני הpr הקודם בסקוואט מלפני 5 חודשים ובפרס מלפני חצי שנה ככה שזה הרבה יותר מסתם עוד pr ב-ss.
בנט אובר קליל.

מ.ג: 85.200 (לפני אימון)

עשיתי היום בדיקה, הפלטות שוקלות 20 קילו, הסטייה הייתה של המשקל עצמו.
שקלתי את המוט של רואוג והמשקל הראה 19.4, הפאק הוא של המשקל, הוא מחסיר 600 גרם.

תודה אחי.

איך המכון החדש? לא מפריעים לך כמו בקודם?
האימון היום היה במכון הרגיל, אני כרגע נשאר בו כי הכי נח לי להגיע אליו ואני שם זין על כל הזקנים שם שחושבים שהרצפה תתמוטט ובעיקר על מנהל המכון.

הוסיפו פרקט לראק?!
לא מבין למה אתה בכלל מתייחס אליהם, שהייתי במכון הזה בזמנו הייתי מרים משקלים ממש דומים ואפחד לא אמר לי כלום.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית