הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של השוקיסט

6.2.14

סקוואט- 155 1x3
בנצ'- 80 1x5 חוזר אחרי חודש של פציעה בחזה
בנט אובר- 97.5 1x3

אימון אחרון של חיטוב, שבוע הבא טקסס.

נערך לאחרונה:
עלית 6 קילו בשבוע וחצי?
בשבוע, זה מה שקורה כשיוצאים מחיטוב ישר למאסה. אבל זה בסדר התגעגעתי לכרס 😋🍴 למרות שהכרס חזרה כבר, תמונה מהסוף חיטוב ירדתי מ20+ אחוז שומן.
IMG-20140202-WA0004.jpg

יפה מאוד!!
לא חבל אבל ?? השקעת כמה חודשים ועכשיו תוך שבוע שבועיים תחזור לאותו מצב בקצב הזה...

יפה מאוד!!
לא חבל אבל ?? השקעת כמה חודשים ועכשיו תוך שבוע שבועיים תחזור לאותו מצב בקצב הזה...
השקעתי "רק" חודשיים וחצי, כמובן שידעתי מה ההשלכות של יציאה מחיטוב ישר למאסה. ל98 קילו אני לא אחזור כזה מהר גם אם אני ממש ארצה, צריך לזכור שנכון שהיה ריבאונד של שומן אבל גם הייתה עליה לא קטנה של נוזלים.

תשאר עוד שנייה במצב סוף של הדדליפט אל תפיל ישר .
איזה יתרון זה יביא לי?
לפי דעתי צריך רק לנעול וישר להפיל ובחזרה האחרונה לשהות מקסימום זמן, ככה מבזבזים פחות כח ואחיזה מיותרים שבסוף יכולים להוריד חזרה.

אין סיבה לשהות מקסימום זמן בחזרה זה לפעמים סתם כיף להחזיק ככה משקל אבל אל תשען איתו אחורה.
תשאר עם המוט נעול אפילו לפחות משנייה , כל הגוף שלך מכווץ - מרים את המשקל מורגל לעומס.
תקרא גם על ESM - Energy saving method.

אין סיבה לשהות מקסימום זמן בחזרה זה לפעמים סתם כיף להחזיק ככה משקל אבל אל תשען איתו אחורה.
תשאר עם המוט נעול אפילו לפחות משנייה , כל הגוף שלך מכווץ - מרים את המשקל מורגל לעומס.
תקרא גם על ESM - Energy saving method.
לא הבנתי את כוונתך...בכל מקרה אני נשאר בנעילה מקסימום זמן בחזרה האחרונה בשביל לשפר את האחיזה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית