הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של השוקיסט

אני אוחז בבנץ צר יחסית ויש לי כבר חצי שנה בעיה בכתף, הפסקתי לעשות בנץ וזה לא עבר.. לא יודע מה לעשות 😭
אתה עושה מתיחות לכתף? אני מעביר הרבה פעמים מטאטא מאחורי הראש כדי למתוח את הכתף ולי זה עוזר.

אתה עושה מתיחות לכתף? אני מעביר הרבה פעמים מטאטא מאחורי הראש כדי למתוח את הכתף ולי זה עוזר.
פעם בשבוע בא אליי פיזיותפריסט אנחנו עושים מתיחות וכעיקרון אני אמור לעשות כל יום אבל אני עצלן חח 😳
החלמה מהירה שתיהיה לך!

אני מתכנן להישאר באותה מתכונת כמו עכשיו עד שאחזור מחול עוד חודש בערך. אז אני מאמין שאעבור את ה160 עד אז.

סיכום שלושה שבועות בחול
התאמנתי שלושה פעמים בשבוע כרגיל ושחיה כל יום שאין אימון משקולות. בגלל שעברתי בין חדרי כושר לא ניסתי להתחזק,אלא לשמר כח תוך כדי המשכת הורדם אחוז שומן. אז השמקלים שעשתי בכל השלושה שבועות הם..
סקוואט-140 ללא חגורה
בנצ׳- 82.5
פרס-55 בריצפה, די בטוח בגלל האימוני שחיה שעובדים הרבה על הכתפיים.

יום שלישי כבר אימון בארץ, מתחיל לעשות מתח ודדליפט.
כרגע המטרה להמשיך לרדת באחוז שומן לסביבות 10 בעזרת אורך חיים בריא שאימצתי שכולל הרבה פירות וירקות ,בלי אוכל זבל ועם שחיה, עם ניסיון להתחזק כמה שאפשר.
מבחינת פאוורליפטניג אני מתכנן להתחרות בדצבר בעד 90 או 82.5.

סתם תמונת מצב, מעריך את עצמי 15 אחוז שומן פלוס מינוס.
20150809_191434_HDR.jpg

בהצלחה מתכנן לעלות קצת במג לכיון ה 90 ? או יותר 82
מוסיף חגורה ?

בהצלחה מתכנן לעלות קצת במג לכיון ה 90 ? או יותר 82
מוסיף חגורה ?
כרגע משקל גוף לא ממש מענין אותי, יותר הורדה של אחוזי שומן אבל אני מאמין שזה יבוא יחד עם הורדה במשקל שאני לא יודע כמה הוא היום (ניחוש שלי 85).
כרגע אני חושב להתאמן ללא חגורה,לא רואה בה צורך למטרות שלי.

יש לך מבנה טוב..ממליץ לך להירשם לחד"כ

שני הסעיפים מסתדרים?
אפשר שני אימוני שחיה בשבוע, נגיד בטקסס יום לפני אימון התאוששות ויום אחרי אימון עצימות. כמובן שזה לא תנאים אופטימלים אבל מהניסיון שלי גם להשמין בטירוף ואז לעשות חצי שנה דיאטה גם לא ממש עזר לי להיות פאוורליטר חזק.

מהניסיון שלי גם להשמין בטירוף ואז לעשות חצי שנה דיאטה גם לא ממש עזר לי להיות פאוורליטר חזק.
ברור שלא
בשביל זה יש תפריט 'נקי' יחסית,אמנם העלייה במשקל ובמשקל גוף תהיה איטית..אך ייחסך ממך חודשים של חיטוב
בסופו של יום זה הבחירה של המתאמן

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית