הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע חשיפת כלבוטק ממשחטת "אדום אדום" של תנובה

אני לא קונה אדום אדום גם כך,בשר מגעיל קשה.
נוראי מה שעושים, בשר בשר אבל לא צריך להתעלל.
גם לא קונה תנובה בכללי.

אני קצר בזמן ועוד מעט יוצא, אבל זה סיקרן אותי ..
מישהו יכול להגיד לי בכמה מילים מה קורה שם ?

מה אתה חושב שהולך שם? מחשמלים אותם סתם, דוחפים להם דברים לתחת, מכים אותם, גוררים אותם בעזרת כלי רכב שיכנסו לכלוב.

נו תעשו לי תטובה מה נהייתם לי פה עכשיו יפי נפש?
אין מה לעשות הם רוצים לעבוד מהר, זמן זה כסף וככה הם מזיזים את העצמים הגדולים האלה מה חשבתם שהם באים שם ליום פינוק? אז אולי הם יכלו לעשות זאת
בדרך אחרת ופחות להכאיב לחיות אבל הכתבה הזאת ממש מוגזמת.

נו תעשו לי תטובה מה נהייתם לי פה עכשיו יפי נפש?
אין מה לעשות הם רוצים לעבוד מהר, זמן זה כסף וככה הם מזיזים את העצמים הגדולים האלה מה חשבתם שהם באים שם ליום פינוק? אז אולי הם יכלו לעשות זאת
בדרך אחרת ופחות להכאיב לחיות אבל הכתבה הזאת ממש מוגזמת.
הכתבה הזאת ממש לא מוגזמת, ניראה לי מרוב בשר שאכלת שחכת כבר שזה לא סתם "מוצרים"

הכתבה הזאת ממש לא מוגזמת, ניראה לי מרוב בשר שאכלת שחכת כבר שזה לא סתם "מוצרים"

מסכים, חשוב מאוד לזכור שמדובר כאן ביצורים חיים בעלי חישה כמו כל אחד מאיתנו, שאנחנו רוצחים באופן שיטתי בהמונים. היחס המחפיר הזה באמת מוגזם, לי אישית קשה לאכול בשר בידיעה שהתעללו בו יותר מבשאר הבשרים.

יש מצב שגם כל ההתעללות הזאת משפיעה על איכות הבשר? בזמן סטרס מטורף שכזה הגוף בטח מפריש כל מני חומרים.

מי שבאמת רוצה בשר טוב.
אנג'י בתל אביב. מסעדת הבשר הכי טובה בארץ.
זה באמת היה משהו ברמה אחרת. גם חור בכיס אבל שווה את זה. אם הייתי עשיר הייתי אוכל שם כל יום.

נאמר בכתבה שהבשר של אדום אדום הוא מהטובים במשק.

אבל זה עדיין לא מסיר אחריות מחברת האם תנובה שהתנהלות זו מתרחשת בין כותליה.

גם מהמדינה יש אחריות - הוטרינרים "פרווה" האלה שבמקום ליפול מהכסא לנוכח הטענות שהאיש מעלה וללכת לבדוק אם מתרחשת פעילות לא חוקית.

הם נותרים אדישים.

גם אותם הייתי מעמיד לדין משמעתי. ועצם האדישות שלהם מראה שהם יודעים מה קורה מאחורי גבם ולא בטוח שזו המשחטה היהיחדה שתופעות מסוג זה קורות.

קטע מטורף, פעם קניתי סטייק שלהם והוא עדיין פרפר לי בצלחת! יכולתי לשמוע אותו עושה מווווו בקיבה שלי.

וברצינות, הבעיה מתחילה במנהלים וכוח אדם.
חוסכים בכוח אדם ומצפים שמעט אנשים יזיזו קו שחיטה באופן מהיר - אז כדי לזרז את התנועה הם משתמשים באמצעים לא אמצעים.
מזעזע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית