עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שוב, רק בריאות facepalmאני אישית לא הבנתי מה הבעיה בתמונה? זה המטרה של בילדינג.
תודהשוב, רק בריאות facepalm
רואים שאין לך מושג אם אתה חושב שהוא "שמן" הוא נוזלי מאוד זה כן אבל הוא אפילו לא מעל 20 אחוז שומן אז חאלס להיות 🤡זה הכל שומן רווי! 🤡
תמשיך לתרום המון המון דם ואיברים.רואים שאין לך מושג אם אתה חושב שהוא "שמן" הוא נוזלי מאוד זה כן אבל הוא אפילו לא מעל 20 אחוז שומן אז חאלס להיות 🤡
השוואה מטומטמת.. סביר להניח שאחרי החיטוב הוא יראה כמו הPL שאתה כ"כ מעריץ ויכול להיות שאפילו יותר טוב..סתכלו על הדובון שלמעלה.
עכשיו כנסו לכאן:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=36116
דפדפו להנאתכם וצפו בתמונות הליפטרים שלמעלה. עכשיו בחזרה על הדובון. שוב על הליפטרים. מי שמן עכשיו?
סתכלו על הדובון שלמעלה.
עכשיו כנסו לכאן:
דפדפו להנאתכם וצפו בתמונות הליפטרים שלמעלה. עכשיו בחזרה על הדובון. שוב על הליפטרים. מי שמן עכשיו?
סוף סוף בנאדם עם שכל בין כל הילדים בני ה15 ששורצים כאן.טיפש = בנאדם שמשווה בין 2 דברים שונים עם מטרות שונות.
מעולה. אבל רוב השנה הם ככה, רק לפני תחרות זה משתנה בדרך כלל. מה שאני הראתי זה במשך השנה. בכל מקרה- אם יש בילדרים כל כך שמנים, איך אתם אומרים שליפטרים שמנים? כי יש איראנים דבילים ששקולים 150000 ק"ג בשביל שיא עולם?השוואה מטומטמת.. סביר להניח שאחרי החיטוב הוא יראה כמו הPL שאתה כ"כ מעריץ ויכול להיות שאפילו יותר טוב..
לא הבנת כנראה- אם יש כאלה בילדרים שמנים, ככה שגם בילדרים שמנים ולא רק ליפטרים. שלא נדבר על זה שהליפטרים שבהגבלת משקל (עד משקל X ולא 105+/120+) בכלל לא שמנים ככה שהרוב עם מבנה גוף יפה. סתם סטיגמה מטומטמת שנובע ממחסור בסיבות למה בילדרים עדיפים.טיפש = בנאדם שמשווה בין 2 דברים שונים עם מטרות שונות.
אני אעלה לכאן עוד 1000 ליפטרים שהם בהגבלת משקל ואראה לך שיש להם מבנה גוף יפה. לא קיצון- רוב הליפטרים עם מבנה גוף יפה. מה לעשות שב-105+/120+ יש צורך ביתרון כמה שיותר גדול אז טוחנים בכמויות בשביל לקבל עוד יתרון משקל גוף? 95% מהליפטרים בעד X רזים, אז כמו שאתם אומרים שזה סתם קיצוני ולא שכיח כנ"ל אני אגיד לכם שדאבות כמו האיראנים הם יוצאים מן הכלל ולא הכלל.ואם אני אקח את הקיצון השני ואעלה תמונה של רוני קולמן, מה יהיה לך להגיד?
מה הקשר ? אין שום הגיון בדברים שלך. אין ליפטרים שמנים? אתה רק מחפש להצדיק אותםמעולה. אבל רוב השנה הם ככה, רק לפני תחרות זה משתנה בדרך כלל. מה שאני הראתי זה במשך השנה. בכל מקרה- אם יש בילדרים כל כך שמנים, איך אתם אומרים שליפטרים שמנים? כי יש איראנים דבילים ששקולים 150000 ק"ג בשביל שיא עולם?
לא הבנת כנראה- אם יש כאלה בילדרים שמנים, ככה שגם בילדרים שמנים ולא רק ליפטרים. שלא נדבר על זה שהליפטרים שבהגבלת משקל (עד משקל X ולא 105+/120+) בכלל לא שמנים ככה שהרוב עם מבנה גוף יפה. סתם סטיגמה מטומטמת שנובע ממחסור בסיבות למה בילדרים עדיפים.
אני אעלה לכאן עוד 1000 ליפטרים שהם בהגבלת משקל ואראה לך שיש להם מבנה גוף יפה. לא קיצון- רוב הליפטרים עם מבנה גוף יפה. מה לעשות שב-105+/120+ יש צורך ביתרון כמה שיותר גדול אז טוחנים בכמויות בשביל לקבל עוד יתרון משקל גוף? 95% מהליפטרים בעד X רזים, אז כמו שאתם אומרים שזה סתם קיצוני ולא שכיח כנ"ל אני אגיד לכם שדאבות כמו האיראנים הם יוצאים מן הכלל ולא הכלל.
חחחח נו באמת?סתכלו על הדובון שלמעלה.
עכשיו כנסו לכאן:
מעולה. אבל רוב השנה הם ככה, רק לפני תחרות זה משתנה בדרך כלל. מה שאני הראתי זה במשך השנה. בכל מקרה- אם יש בילדרים כל כך שמנים, איך אתם אומרים שליפטרים שמנים? כי יש איראנים דבילים ששקולים 150000 ק"ג בשביל שיא עולם?
לא הבנת כנראה- אם יש כאלה בילדרים שמנים, ככה שגם בילדרים שמנים ולא רק ליפטרים. שלא נדבר על זה שהליפטרים שבהגבלת משקל (עד משקל X ולא 105+/120+) בכלל לא שמנים ככה שהרוב עם מבנה גוף יפה. סתם סטיגמה מטומטמת שנובע ממחסור בסיבות למה בילדרים עדיפים.
אני אעלה לכאן עוד 1000 ליפטרים שהם בהגבלת משקל ואראה לך שיש להם מבנה גוף יפה. לא קיצון- רוב הליפטרים עם מבנה גוף יפה. מה לעשות שב-105+/120+ יש צורך ביתרון כמה שיותר גדול אז טוחנים בכמויות בשביל לקבל עוד יתרון משקל גוף? 95% מהליפטרים בעד X רזים, אז כמו שאתם אומרים שזה סתם קיצוני ולא שכיח כנ"ל אני אגיד לכם שדאבות כמו האיראנים הם יוצאים מן הכלל ולא הכלל.
זה שיש בודיבילדרים שמנים (והם לא, מה קרה לא רואים קוביות אז הם שמנים?) זה לא אומר שכולם ככה במסה מלוכלכת, לעומת פאוורליפטרים שהאחוזי שומן שלהם מאוד גבוהים והם לא נראים בכלל כמו אנשים שמתאמנים כי הם טוחנים כל מה שזז ולא אכפת להם מאחוזי שומן שלהם ומאיך שהם נראים (אירוני משהו) רק להרים כבד, לכן, על הזין שלהם אם הם שמנים. זה למה חמוד, המשוואה אומרת שפאוורליפטרים בד"כ בעלי אחוזי שומן גבוה ולא נראים כמו אנשים שדרכו במכון כושר.מעולה. אבל רוב השנה הם ככה, רק לפני תחרות זה משתנה בדרך כלל. מה שאני הראתי זה במשך השנה. בכל מקרה- אם יש בילדרים כל כך שמנים, איך אתם אומרים שליפטרים שמנים? כי יש איראנים דבילים ששקולים 150000 ק"ג בשביל שיא עולם?
גם הטענה שלך לא מדוייקת , יש פוואר ליפטרים ששוקלים 70 קילו.. הכל תלוי בקטגורית משקל..זה שיש בודיבילדרים שמנים (והם לא, מה קרה לא רואים קוביות אז הם שמנים?) זה לא אומר שכולם ככה במסה מלוכלכת, לעומת פאוורליפטרים שהאחוזי שומן שלהם מאוד גבוהים והם לא נראים בכלל כמו אנשים שמתאמנים כי הם טוחנים כל מה שזז ולא אכפת להם מאחוזי שומן שלהם ומאיך שהם נראים (אירוני משהו) רק להרים כבד, לכן, על הזין שלהם אם הם שמנים. זה למה חמוד, המשוואה אומרת שפאוורליפטרים בד"כ בעלי אחוזי שומן גבוה ולא נראים כמו אנשים שדרכו במכון כושר.