הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ועוד אומרים שליפטרים שמנים..

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך

Psycho

משתמש משקיע
7,700
1,709
נק' מוניטין:
13,256
7,700
1,709
הרקולס פ"ת
הנה בילדר באוף-סיזן, אחד מיני רבים:
12594_477470942304889_1731929567_n.jpg

הוא לא על אחוז שומן כזה גבוה
ואני לא מבין למה אתם עדיין בדיונים האלה של ליפטרים מול בילדרים

• פותח/ת השרשור
רואים שאין לך מושג אם אתה חושב שהוא "שמן" הוא נוזלי מאוד זה כן אבל הוא אפילו לא מעל 20 אחוז שומן אז חאלס להיות 🤡
תמשיך לתרום המון המון דם ואיברים.
יום טוב, בי.

סתכלו על הדובון שלמעלה.
עכשיו כנסו לכאן:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=36116
דפדפו להנאתכם וצפו בתמונות הליפטרים שלמעלה. עכשיו בחזרה על הדובון. שוב על הליפטרים. מי שמן עכשיו?
השוואה מטומטמת.. סביר להניח שאחרי החיטוב הוא יראה כמו הPL שאתה כ"כ מעריץ ויכול להיות שאפילו יותר טוב..

השוואה מטומטמת.. סביר להניח שאחרי החיטוב הוא יראה כמו הPL שאתה כ"כ מעריץ ויכול להיות שאפילו יותר טוב..
מעולה. אבל רוב השנה הם ככה, רק לפני תחרות זה משתנה בדרך כלל. מה שאני הראתי זה במשך השנה. בכל מקרה- אם יש בילדרים כל כך שמנים, איך אתם אומרים שליפטרים שמנים? כי יש איראנים דבילים ששקולים 150000 ק"ג בשביל שיא עולם?
טיפש = בנאדם שמשווה בין 2 דברים שונים עם מטרות שונות.
לא הבנת כנראה- אם יש כאלה בילדרים שמנים, ככה שגם בילדרים שמנים ולא רק ליפטרים. שלא נדבר על זה שהליפטרים שבהגבלת משקל (עד משקל X ולא 105+/120+) בכלל לא שמנים ככה שהרוב עם מבנה גוף יפה. סתם סטיגמה מטומטמת שנובע ממחסור בסיבות למה בילדרים עדיפים.
ואם אני אקח את הקיצון השני ואעלה תמונה של רוני קולמן, מה יהיה לך להגיד?
אני אעלה לכאן עוד 1000 ליפטרים שהם בהגבלת משקל ואראה לך שיש להם מבנה גוף יפה. לא קיצון- רוב הליפטרים עם מבנה גוף יפה. מה לעשות שב-105+/120+ יש צורך ביתרון כמה שיותר גדול אז טוחנים בכמויות בשביל לקבל עוד יתרון משקל גוף? 95% מהליפטרים בעד X רזים, אז כמו שאתם אומרים שזה סתם קיצוני ולא שכיח כנ"ל אני אגיד לכם שדאבות כמו האיראנים הם יוצאים מן הכלל ולא הכלל.

מעולה. אבל רוב השנה הם ככה, רק לפני תחרות זה משתנה בדרך כלל. מה שאני הראתי זה במשך השנה. בכל מקרה- אם יש בילדרים כל כך שמנים, איך אתם אומרים שליפטרים שמנים? כי יש איראנים דבילים ששקולים 150000 ק"ג בשביל שיא עולם?

לא הבנת כנראה- אם יש כאלה בילדרים שמנים, ככה שגם בילדרים שמנים ולא רק ליפטרים. שלא נדבר על זה שהליפטרים שבהגבלת משקל (עד משקל X ולא 105+/120+) בכלל לא שמנים ככה שהרוב עם מבנה גוף יפה. סתם סטיגמה מטומטמת שנובע ממחסור בסיבות למה בילדרים עדיפים.

אני אעלה לכאן עוד 1000 ליפטרים שהם בהגבלת משקל ואראה לך שיש להם מבנה גוף יפה. לא קיצון- רוב הליפטרים עם מבנה גוף יפה. מה לעשות שב-105+/120+ יש צורך ביתרון כמה שיותר גדול אז טוחנים בכמויות בשביל לקבל עוד יתרון משקל גוף? 95% מהליפטרים בעד X רזים, אז כמו שאתם אומרים שזה סתם קיצוני ולא שכיח כנ"ל אני אגיד לכם שדאבות כמו האיראנים הם יוצאים מן הכלל ולא הכלל.
מה הקשר ? אין שום הגיון בדברים שלך. אין ליפטרים שמנים? אתה רק מחפש להצדיק אותם

סתכלו על הדובון שלמעלה.
עכשיו כנסו לכאן:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=36116
דפדפו להנאתכם וצפו בתמונות הליפטרים שלמעלה. עכשיו בחזרה על הדובון. שוב על הליפטרים. מי שמן עכשיו?
חחחח נו באמת?
אז תשווה אותם אליו:
image001.jpeg

תכלס עכשיו, חלאס להשוות PL לBL, זה שתי מטרות שונות ושכל אחד יעשה מה שהוא אוהב ורוצה.

לקחת מילים בעברית וטחנת אותם בבלנדר

זה שיש בודיבילדרים שמנים (והם לא, מה קרה לא רואים קוביות אז הם שמנים?) זה לא אומר שכולם ככה במסה מלוכלכת, לעומת פאוורליפטרים שהאחוזי שומן שלהם מאוד גבוהים והם לא נראים בכלל כמו אנשים שמתאמנים כי הם טוחנים כל מה שזז ולא אכפת להם מאחוזי שומן שלהם ומאיך שהם נראים (אירוני משהו) רק להרים כבד, לכן, על הזין שלהם אם הם שמנים. זה למה חמוד, המשוואה אומרת שפאוורליפטרים בד"כ בעלי אחוזי שומן גבוה ולא נראים כמו אנשים שדרכו במכון כושר.

זה שיש בודיבילדרים שמנים (והם לא, מה קרה לא רואים קוביות אז הם שמנים?) זה לא אומר שכולם ככה במסה מלוכלכת, לעומת פאוורליפטרים שהאחוזי שומן שלהם מאוד גבוהים והם לא נראים בכלל כמו אנשים שמתאמנים כי הם טוחנים כל מה שזז ולא אכפת להם מאחוזי שומן שלהם ומאיך שהם נראים (אירוני משהו) רק להרים כבד, לכן, על הזין שלהם אם הם שמנים. זה למה חמוד, המשוואה אומרת שפאוורליפטרים בד"כ בעלי אחוזי שומן גבוה ולא נראים כמו אנשים שדרכו במכון כושר.
גם הטענה שלך לא מדוייקת , יש פוואר ליפטרים ששוקלים 70 קילו.. הכל תלוי בקטגורית משקל..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית