הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ועוד אומרים שליפטרים שמנים..

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
הנה בילדר באוף-סיזן, אחד מיני רבים:
12594_477470942304889_1731929567_n.jpg

חחח הוא לא על אחוז שומן גבוה כמו שאתה חושב......
אתה יצאת כאן די דביל....
הוא בסוף סקייל מסה שלו מפוצץ בנוזלים.

וואו איזה שמן מה אני אגיד לכם.

וויט הול במקום לזבל לאנשים תשכל לך תתאמן נראה לי זה יותר יתרום לך.

וואו איזה שמן מה אני אגיד לכם.

וויט הול במקום לזבל לאנשים תשכל לך תתאמן נראה לי זה יותר יתרום לך.

מוניטין.
יש כאן תופעה של ילדים בני 14-15 (ווי הול, פסיכו) שחושבים שהם גילו עולם כי התחילו להתאמן לפני 3 חודשים (פאוור ליפטינג) וחושבים שבילדרים-ליפטרים זה כאילו סכסוך יהודים-ערבים.

ילדים ששטפו להם יותר מדי את השכל על SS לצערי שהם כבר לא יודעים איך לחשוב (לא שאני נגד התכנית, אני נגד ילדים שלא יודעים לחשוב בעצמם)
בסה"כ שיעשו מה שבאלהם אבל לחשוב שאתה פאוור ליפטר כשרק לפני חודשיים התחלת SS ואתה מתחיל לרדת על באדיבילדרים מפורסמים זה כבר ההילייט המרכזי שלנו (🤡).

נערך לאחרונה:
מוניטין.
יש כאן תופעה של ילדים בני 14-15 (ווי הול, פסיכו) שחושבים שהם גילו עולם כי התחילו להתאמן לפני 3 חודשים (פאוור ליפטינג) וחושבים שבילדרים-ליפטרים זה כאילו סכסוך יהודים-ערבים.

ילדים ששטפו להם יותר מדי את השכל על SS לצערי שהם כבר לא יודעים איך לחשוב (לא שאני נגד התכנית, אני נגד ילדים שלא יודעים לחשוב בעצמם)
בסה"כ שיעשו מה שבאלהם אבל לחשוב שאתה פאוור ליפטר כשרק לפני חודשיים התחלת SS ואתה מתחיל לרדת על באדיבילדרים מפורסמים זה כבר ההילייט המרכזי שלנו (🤡).

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה שזה נכון.

• פותח/ת השרשור
מוניטין.

אתה טועה ובגדול, לא אמרתי דברים כאלה ועברתי יותר מ3 חודשים בכוח.
רק מראה לכם, שגם בילדרים באוף סיזן הם "שמנים" כמו ליפטרים.

אפשר לשאול מי זה?
קודי לואיס.

קודי לואיס.
אחי צא מהסרט שאתה חי בו פאורליפטרים ובודיבילדרים לא במלחמה , אף פעם לא היו, ולך תראה כלבים נגד חתולים.

קודי לואיס.
אחי אתה מפספס את הקאץ פה. אתה אדם חכם הרי, לא?
באדיבילדר-זה הכל איך אתה נראה וכמה השריר שלך גדול, לא מעניין אותך כמה אתה מרים.
פאוורליפטר - זה הכל כמה אתה מרים ולא מעניין אותך איך אתה נראה.
שמת לב ששני אלה סותרים אחד השני ודי הפכים זה לזה?
בדיוק.
פאוורליפטר, כדי להרים כבד, אוכל כל מה שבא ליד, לא סופר קלוריות, שומנים וכו', פשוט אוכל כדי להרים כבד. כתואצה מזאת הוא משמין ונמצא על אחוז שומן גבוה. ואתה חושב שזה מעניין אותו? הוא שם על זה זין, הוא שם זין על זה שבחיים לא יחשבו שהוא דרך במכון, הוא רק רוצה להרים ברזלים וכמה שיותר כבד.

למה אתה משווה פה את שני ההפכים? אז בילדר צבר נוזלים, אתה משווה בין ליפטר שאוכל הכל לבין בילדר זה מאוד מטומטם. מקווה שהבנת

• פותח/ת השרשור
אחי צא מהסרט שאתה חי בו פאורליפטרים ובודיבילדרים לא במלחמה , אף פעם לא היו, ולך תראה כלבים נגד חתולים.
מתי אמרתי שהם במלחמה?!
חאלס להכניס לי שטויות לפה.

בדיוק.
פאוורליפטר, כדי להרים כבד, אוכל כל מה שבא ליד, לא סופר קלוריות, שומנים וכו', פשוט אוכל כדי להרים כבד. כתואצה מזאת הוא משמין ונמצא על אחוז שומן גבוה. ואתה חושב שזה מעניין אותו? הוא שם על זה זין, הוא שם זין על זה שבחיים לא יחשבו שהוא דרך במכון, הוא רק רוצה להרים ברזלים וכמה שיותר כבד.

למה אתה משווה פה את שני ההפכים? אז בילדר צבר נוזלים, אתה משווה בין ליפטר שאוכל הכל לבין בילדר זה מאוד מטומטם. מקווה שהבנת
אתה מדבר על ליפטרים שהם לא בהגבלת משקל\קטגוריה.
תפסיקו להכליל.

בדיוק.

בפעם האלף- מי שלא בהגבלת משקל (120+/105+) טוחן כמו מטורף בשביל להרים יותר. מי שבהגבלת משקל, שזה בעצם כמעט כל המתאמנים (עד 56/62/69/77/85/94/105 ב-WL ולא זוכר מה זה ב-PL בתוספת חלק גדול, אולי אפילו רוב הללא הגבלה- רק חלק מהללא הגבלה שמנים) התחרותיים רזים וחטובים. מוזמן לעיין באשכול שפירסמתי ולראות את זה.
כל מי שבהגלה סופר מיליגרמים של מזון ומחשב קלוריות כמו משוגע בשביל להישאר במשקל הקבוע שלו לפני תחרות - תחרות (להיות בקטגוריה) + באוף סיזן כדי לא לחרוג מהמשקל שלו (קלוקוב חרג ל-117 ק"ג כשהוא בעצם בעד 105 ק"ג והצטער על זה- היה לו מאד קשה לרדת חזרה והוא לא יעשה לעולם את הטעות הזו כדבריו) בשביל לרדת בזמן לתחרות + לא להיות בתשישות של החיטוב.

ציפתי לתגובה ממך כגון: "אבל קרוספיט = ללא מוט = אין התקדמות במשקלים = אין גדילה במסת שריר = לא גודלים ==> חייב להיות פאוורליפטר >> תעשה SS." 🤡
בקרוספיט כן יש מוט, יש הנפות, דחיקות, סקוואטים ולפעמים גם דדליפט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית