טוב, אז לפני כמה חודשים, בערך אחרי תחילת החופש הגדול הביאו לי תוכנית FBW.. אבא שלי אמר שהוא ירשום אותי למכון\יקנה לי מיטת משקולות
ובסוף לא יצא מזה כלום ואחרי כמה זמן שהתאמנתי בתוכנית FBW הפסקתי להתאמן [בערך לפני פחות מחודש הפסקתי] משהו רציני למעט שכיבות סמיכה וכפיפות בטן פה ושם.
זה קשה להתאמן 3 פעמים בשבוע ואתה לא רואה תוצאות כמעט אז דיי הפסקתי
בקיצור, מה שאני בא להגיד זה שביום שלישי שעבר התחלתי לעשות תוכנית FBW משלי\ תגידו לי אם היא טובה:
ריצה - בערך 1500 מטר
אחרי זה כשאני מגיע לבית:
שכיבות סמיכה: 12X3/2
כפיפות בטן רגלים 90 מעלות: 12X3
כפיפות בטן רגלים על הרצפה: 12X3/2
הרמת משקולות: 12X3
הרמת משקולות לצדדים בעזרת הכתפיים [שכחתי איך קוראים לזה]: 12X3
אחרי זה אני הולך למדרגה ועומד כשבערך החצי הקדמי מהכף רגל על המדרגה והחצי השני באוור ואני מרים אותי למעלה ומוריד: 30X2
שכיבות סמיכה יהלום: 12X1/2
כל זה 3 פעמים בשבוע: ראשון שלישי וחמישי.
אז זה טוב? בחופש אמרו לי לרוץ כמה שפחות כי אמרו שאני רזה אבל אני לא רוצה להיות פדלעה אני רוצה לרוץ טוב וגם השרירים בבטן בולטים יותר אם רצים ככה אמרו לי..
בקיצור תשנו לי את המערכת לפי מה שאתם חושבים. [יש אפשרות להוסיף מתח - אבל לא ידיים רחבות למה יש לי מתח רגיל במשקוף הדלת]
*אם אתם מביאים לי מתח אז תביאו לי דרך טובה להתחיל איתו למה מלא מלא זמן לא נגעתי במתח אני עושה רק איזה 3-4 בלחץ
תודה רבה.
ובסוף לא יצא מזה כלום ואחרי כמה זמן שהתאמנתי בתוכנית FBW הפסקתי להתאמן [בערך לפני פחות מחודש הפסקתי] משהו רציני למעט שכיבות סמיכה וכפיפות בטן פה ושם.
זה קשה להתאמן 3 פעמים בשבוע ואתה לא רואה תוצאות כמעט אז דיי הפסקתי
בקיצור, מה שאני בא להגיד זה שביום שלישי שעבר התחלתי לעשות תוכנית FBW משלי\ תגידו לי אם היא טובה:
ריצה - בערך 1500 מטר
אחרי זה כשאני מגיע לבית:
שכיבות סמיכה: 12X3/2
כפיפות בטן רגלים 90 מעלות: 12X3
כפיפות בטן רגלים על הרצפה: 12X3/2
הרמת משקולות: 12X3
הרמת משקולות לצדדים בעזרת הכתפיים [שכחתי איך קוראים לזה]: 12X3
אחרי זה אני הולך למדרגה ועומד כשבערך החצי הקדמי מהכף רגל על המדרגה והחצי השני באוור ואני מרים אותי למעלה ומוריד: 30X2
שכיבות סמיכה יהלום: 12X1/2
כל זה 3 פעמים בשבוע: ראשון שלישי וחמישי.
אז זה טוב? בחופש אמרו לי לרוץ כמה שפחות כי אמרו שאני רזה אבל אני לא רוצה להיות פדלעה אני רוצה לרוץ טוב וגם השרירים בבטן בולטים יותר אם רצים ככה אמרו לי..
בקיצור תשנו לי את המערכת לפי מה שאתם חושבים. [יש אפשרות להוסיף מתח - אבל לא ידיים רחבות למה יש לי מתח רגיל במשקוף הדלת]
*אם אתם מביאים לי מתח אז תביאו לי דרך טובה להתחיל איתו למה מלא מלא זמן לא נגעתי במתח אני עושה רק איזה 3-4 בלחץ
תודה רבה.