הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ריצה אחרי אימון משקולות

Excite1

משתמש פעיל
358
2
נק' מוניטין:
14
358
2
אילו מאכלים מלאים באנרגיה אפשר לאכול אחרי אימון משקולות כדי שאוכל להמשיך בריצה בעצימות נמוכה (מסה)?
קראתי במאמר שחייבים לאכול אחרי האימון משקולות משהו קטן כדי להמשיך לריצה. בננה יספיק? תמרים?

נערך לאחרונה:
תאכל בננה או חצי בננה משהו ממש בקטנה וHIIT 15 דקות עובד הרבה יותר טוב מאשר 30-40 דקות אירובי מתון בזמן המסה הHIIT עוזר הרבה יותר לשיפור ההתאוששות ושמירה על אחוז שומן סביר בזמן העליה במסה

תאכל בננה או חצי בננה משהו ממש בקטנה וHIIT 15 דקות עובד הרבה יותר טוב מאשר 30-40 דקות אירובי מתון בזמן המסה הHIIT עוזר הרבה יותר לשיפור ההתאוששות ושמירה על אחוז שומן סביר בזמן העליה במסה

איך אינטרבלים עצימים ישמרו יותר טוב על אחוז שומן סביר? אין לזה שום בסיס

http://www.kilogram.co.il/2104/%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90-%D7%A8%D7%A7-%D7%9C%D7%90%D7%A6%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%9C%D7%A7-%D7%90/

אני לא אומר שיותר טוב,אבל בתקופת מאסה הייתי מעדיף לעשות HIIT מאשר פעילות אירובית מתונה
העדפה אישית זה לא עובדה מדעית כפי שהוא הציג
בשביל להישאר על אחוז שומן סביר במסה צריך לספור קלוריות, שום אירובי לא יעזור לך אם לא תאכל כמו שצריך(אני יודע שאתה יודע את זה, רק מבהיר נקודה)

העדפה אישית זה לא עובדה מדעית כפי שהוא הציג
בשביל להישאר על אחוז שומן סביר במסה צריך לספור קלוריות, שום אירובי לא יעזור לך אם לא תאכל כמו שצריך(אני יודע שאתה יודע את זה, רק מבהיר נקודה)
כמובן,ששמירת קלוריות היא המפתח לשמירת\העלאת א.ש... אין פה בכלל שאלה,קשה לי להאמין שמישהו (מהפורום)לא יודע את זה אז אני מתייחס לזה רוב הזמן כמובן מאליו

אין מה לאכול , תגש תרוץ ת 20 דקות שלך בטח וזהוא , ושלא יזינו בשכל לאכול בננה למה מי שרשם את זה כנראה לא רץ בחיים שלו למה הבננה תקפוץ לו בבטן ויביא לו בחילה.

אין מה לאכול , תגש תרוץ ת 20 דקות שלך בטח וזהוא , ושלא יזינו בשכל לאכול בננה למה מי שרשם את זה כנראה לא רץ בחיים שלו למה הבננה תקפוץ לו בבטן ויביא לו בחילה.
יש כאלו שראו לטוב לאכול בננה לפני אימון ריצה... זה לא אומר שהם לא רצו בחיים שלהם וזה בכלל לא נותן לך סיבה לדבר בשפה כזו..בפעם הבאה תקבל אזהרה

מה קשר לאזהרה ? לאכול עוד בננה מיד לפני ריצה נשמע לך הגיוני ??? זה יביא לך בחילה במקרה הרע ובמקרה הטוב שהבננה תשחק לך בבטן בזמן הריצה.

אצן שרץ הרבה זמן יודע שזה שטות לאכול משהו (ועד בננה חחחחחח ) לפני ריצה.

לא סתם המציאו תמשקאות האיזוטרים .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית