הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אין תיאבון

נירו

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
שלום לכולם,

מיום שני שבוע שעבר ועד היום אין לי חשק לאכול. אני פשוט דוחף את האוכל בכוח. בדרך כלל הייתי מרגיש רעב בין הארוחות, עכשיו זה הפוך, ולא שיניתי כלום בתפריט.

ממה זה יכול לנבוע? זה אולי סימפטום של overtraining ? מה עלי לעשות כדי להחזיר את התיאבון? פיספסתי פה ושם קצת ארוחות בגלל החוסר תיאבון ומרגישים את זה באימונים, אני נחלש.

תודה.

אני הייתי במצב כמו שלך, החלטתי לנסות לדלג על כמה ארוחות כדי לאפס את העניינים שם, הגעתי למצב שלא אכלתי שום דבר במשך 50 שעות+ ולא הייתי רעב בכלל. בסך הכל הורדתי בערך 2 קילו נוזלים (החזרתי אותם ביום אחד), לא איבדתי כח והתאבון חזר כמו שצריך

אני הייתי במצב כמו שלך, החלטתי לנסות לדלג על כמה ארוחות כדי לאפס את העניינים שם, הגעתי למצב שלא אכלתי שום דבר במשך 50 שעות+ ולא הייתי רעב בכלל. בסך הכל הורדתי בערך 2 קילו נוזלים (החזרתי אותם ביום אחד), לא איבדתי כח והתאבון חזר כמו שצריך

לא אכלת במשך יותר מיומיים?

• פותח/ת השרשור
נראה לי זה קורה מהאוכל המשעמם הזה, כל היום חזה עוף , טונה, אורז וכו. גם יש לי בתפריט מלא סיבים מאורז מלא וירקות, אז כנראה גם זה תרם למצב. בכל אופן היום אכלתי כמה ארוחות טעימות(ג'אנק פוד) ונראה שהעניינים מתחילים להסתדר.

תודה אנשים על התגובות.

נראה לי זה קורה מהאוכל המשעמם הזה, כל היום חזה עוף , טונה, אורז וכו. גם יש לי בתפריט מלא סיבים מאורז מלא וירקות, אז כנראה גם זה תרם למצב. בכל אופן היום אכלתי כמה ארוחות טעימות(ג'אנק פוד) ונראה שהעניינים מתחילים להסתדר.

תודה אנשים על התגובות.

הגיוני שזה התפריט המסודר שגרם לך ל"השתעמם" מהאוכל,וארוחת צ'יט פעם ב.. תסדר את העינינים

ובכן אני שמח שחזר לך התיאבון ובאמת תפריט קבוע יכול להוריד את החשק מאוכל בכלל..
בכל אופן-זה גם אחד התסמינים של אוברטריינינג,נסה לראות בהמשך אם זאת לא הבעיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית