מה כדי לעשות?

• פותח/ת השרשור MoMM
  • פורסם בתאריך

MoMM

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
35
35
0
שלום אני במכון כושר תוכנית AB אני מתאמן 4 פעמיים בשבוע.
אני בן 17 בגובה 166 ושוקל 65 עכשיו השאלה שלי היא האם כדי לעלות מסה או שקודם לחטב ורק אז לעלות מסה.
תודה לעוזרים 😃

תלוי .. אפשר להיות בגובה 1.66, לשקול 65 על 5% שומן .
לעומת זאת אפשר גם להיות 1.66, לשקול 65 ולהיות על 17% שומן .

תעלה תמונה או שתעריך בעצמך, אם אתה יחסית מלא (הרבה שומן בבטן, ברגליים, בגב התחתון) אז תשקול את האפשרות .

• פותח/ת השרשור
תלוי .. אפשר להיות בגובה 1.66, לשקול 65 על 5% שומן .
לעומת זאת אפשר גם להיות 1.66, לשקול 65 ולהיות על 17% שומן .

תעלה תמונה או שתעריך בעצמך, אם אתה יחסית מלא (הרבה שומן בבטן, ברגליים, בגב התחתון) אז תשקול את האפשרות .

האחוז שומן שלי לפי מה שנראה לי לא נמוך אבל גם לא יותר מידי גבוה בידיים וברגליים זה סבבה אבל בבטן רואים יותר מזה אומר?

אם זה לא חד משמעי מבחינת אחוזי שומן. ואתה יודע שבקיץ אתה רוצה פיגורת חוף, אז תכנן את האימונים שלך לפי הלו"ז הזה.

האחוז שומן שלי לפי מה שנראה לי לא נמוך אבל גם לא יותר מידי גבוה בידיים וברגליים זה סבבה אבל בבטן רואים יותר מזה אומר?
שמע, אם יש לך כרס קטנה כשאתה יושב זה בסדר לא צריך לרוץ לחטב בגלל זה .
זה לא אומר כלום שיש לך קצת שומן בבטן .
לא צריך אפילו להעאלות תמונה לפורום, אם אתה רואה שאתה לא שמן אתה יכול להפציץ במסה .

כמה זמן אתה מתאמן כבר ומה המשקלים שלך ?

• פותח/ת השרשור
אם זה לא חד משמעי מבחינת אחוזי שומן. ואתה יודע שבקיץ אתה רוצה פיגורת חוף, אז תכנן את האימונים שלך לפי הלו"ז הזה.

בסדר אבל מה כדי קודם לעשות לעלות מסה?

• פותח/ת השרשור
אם אתה באחוז שומן סבבה אז מסה .
חורף- מסה
קיץ- חיטוב

ואם יש כזה קצת כרס ואני ייעלה במסה זה ייראה שומן מגעיל כזה או שזה ייראה סבבה?
וגבי השאלה הקודמת אני התאמנתי חודשיים הפסקתי לחודש כי לא יכלתי להתאמן בחודש הזה ועכשיו חזרתי לפני שבועיים

ואם יש כזה קצת כרס ואני ייעלה במסה זה ייראה שומן מגעיל כזה או שזה ייראה סבבה?
וגבי השאלה הקודמת אני התאמנתי חודשיים הפסקתי לחודש כי לא יכלתי להתאמן בחודש הזה ועכשיו חזרתי לפני שבועיים
נו אז בכלל, אין לך זמן לחיטוב.
אני צוחק כמובן, אבל פשוט חבל לבזבז את הזמן על חיטוב (גם ככה בסביבות ה-3 חודשים של מסה הלכו)
אל תחשוב על זה כרגע, מה שכן- תהיה בטוח שבזמן המסה יהיה עליך קצת שומן שלא בהכרח יראה יפה
אבל זה לא רציני וחוץ מזה זה הכרחי בשביל להיראות טוב לקיץ (ובכלל) .

Back
למעלה תחתית