הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה לעלות במאסת שריר

• פותח/ת השרשור dd=
  • פורסם בתאריך

dd=

משתמש פעיל
422
0
נק' מוניטין:
0
422
0
רציתי לבקש המלצה על תכנית לעלייה במאסה...
המליצו לי פה על SS והתחלתי אותה אבל בגלל שאני בצבא ואין ביכולתי לעשות סקוואט חופשי אנשים בפורום אמרו שלא כדאי שאני ילך על התוכנית הזאתי.
כדאי לעבור לתוכנית חלופית או לשנות את האימון שלמשל פעם בשבוע אני יוכל לעשות סקוואט חופשי והשאר אני יעשה בסמית?

נערך לאחרונה:
סקוואט ודדליפט זה 2 התרגילים שהכי משחררים GH (הורמון גדילה) כך שזה בעיה לעבוד מסה ללא סקוואט ולא משנה איזה תוכנית מסה כי כולן מתבססות על סקואט ודדליפט
כרגע אין לך ברירה אלה לעשות תוכנית מסה ופשוט לוותר על תרגיל הסקוואט

• פותח/ת השרשור
אני חייב לוותר לגמרי על סקוואט אני יכול לעשות עד 25 קילו כל צד (אני יכול לשים לבד על הגב) וכל אימון שאני בבית אני יכול לעשות חופשי...
אני יהיה חייב לוותר על התוכניתSS?
אין משהו שיכול להחליף לפחות 2 אימוני סקוואט בשבוע למשל לחיצת רגליים ??
סקוואט בסמית משין?

• פותח/ת השרשור
יש תוכנית שממולצת יותר ובאמת אין אפשרות שאני יתקדם מספיק דרך הSS ללא סקוואטי למשל סקוואטים במשקל נמוך+לחיצת רגליים/סקוואט בסמית משין??
אני רוצה אימון שבו אני יוכל להתקדם במשקלים כמו בSS.
תוכלו להמליץ לי על אחת?

נערך לאחרונה:
אתה יכול לעשות fbw ולנסות לעלות משקלים מאימון לאימון כמובן זה יהיה קשה יותר וההתקדמות לא תהייה כמו בSS אבל זאת המציאות אתה לא יכול לבצע סקוואטים ואי אפשר לבצע ss ללא סקוואטים
תקח fbw מהפורטל הם אחלה של תכניות !

• פותח/ת השרשור
מספר החזרות שם לאימון AB הוא טוב לשם גדילה? או שכדאי להוריד לסביבות החמש חזרות ???
או שאפשר לעשות מן שינוי לSS ולהוסיף תרגילי רגליים שונים
😃??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית